- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо повечето момчета гледат само на това?
Защото са недорасли дечица!Интересуват ги само това да имаш големи цици, голям задник и т.н.!Не искат да те опознаят като човек, което е адски дразнещо наистина!Не знам какво повече да ти кажа!
Ми сега времената са различни..Вече се разчита много повече на външния вид отколкото на вътрешната красота..Факт е.Но само да ви кажа по моите впечатления това го има само тук в БГ..тук в БГ оцеляват само красивите,а не умните.В чужбина въобще не е такаПросто държавицата ни е..слаба.Тва е
Външният вид е бил, е, и винаги ще бъде много важен, все пак знаете баналното вече "По дрехите посрещат, по ума изпращат".Не е вярно, че се гледа само на външния вид , но това е ПЪРВОТО нещо на което се обръща внимание.След това вече се проявява индивидуалността - повърхностните хора не гледат по-нататък - характер и др. , докато за други тези неща също за важни
Научи се да пишеш и по-добре се научи че си в България, овца такава!!!Първоначално написано от ev4etooo
По темата: Естествен генетичен подбор, избираш най-доброто за създаване на поколение. Старая се да не съм изцяло такъв и когато едно момиче е хубаво, но тъпо не му обръщам внимание.
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
винаги виждаш в другия първо външността....ако тя не ти хареса няма да искаш да го опознаеш по-добре....![]()
someone else...
Kym avtorkata -> Tova tvoi post principno go kazvat hora koito ne sa haresvani mnogo,mnogo(grozni s izvinenie). Mnogo qsno che vynshniqt vid i posle haraktera. I az ne se haresvam mnogo , mnogo ot momichetata , no kfo mi puka , da sym trygnal da kazvam che za6to ne haresvat haraktera , a ne vyn6niqd vid ? Ti kakvo shte kajesh , che ne gleda6 vyn6niqd vid ? Togava zashto nemoje6 da si nameri6 nqkoi ? Otidi pri nqkoi po-grozno momchence
i 6te vidi6 kak shte ti se vyrje na akyla !
![]()
ne mislq,4e sym v gre6ka,za6toto si mislq,4e kato vyrvi6 po ylicata bi predpo4el da se zapoznae6 s nqkoe hybavo momi4e,koeto ima krasiva ysmivka i neveroqten pogled,primerno...a ne nqkoq baba qga..(sorry za izraza)..ne sym li prava?
someone else...
Повечето хора в тая тема грешат..За да има връзка трябва да има и привличане,но не само физическо..Но не знам какво кара повечето от вас да мислят че момчетата имат нужда само от секс.. Ние също сме хора и имаме нужда от любов! Някой като ви каже че сте красиви и веднага почвате с изводите че гледа само външния вид
oh oh oh po4ti vsi4ki mom4eta za sajalenie sa edni i sa6tiobra6tat vnimanie samo na tezi moi4eta koito sa "ligli" s gotini dre6ki i sa adski tapi.Nebiva da stava6 kato tqh zaradi edno mom4e
prosto ne sa ti obarnali vnimanie za6tot ne te zaslujavat
![]()
i 6te ste samo priqteli kolkoto i da ti se iska da ne e taka
Болка ли?...да.... болка от какво?... болка от това че те обичам?...не...Боли ме от това че не знаеш..как ли да ти кажа....толкова е просто да ти кажа че те обичам...но просто така да ти кажа не мога.
Има много видове момчета и за съжаление явно има и такива,които гледат само на външния вид.Но за щастие не всички са такива.
Няма момче нито момиче които да не гледат и външността.Хубаво е когато не се гледа само това но трябва да се примириш че и външността е важна!
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]