И кво като едно момиче не е фото модел...?! Това далеч не значи, че не може да си намери човек, който да я обича и уважава такава каквато е заедно с недостатаците и плюсовете й!!! Даже и моя случай е такъв... НИКОГА не съм се имала за красива и не съм се опитвала да бъда такава, не защото нямам самочувствие, а защото съм реалистка и поддържам гореспоменатото си твърдение! Дори мразя изцяло женски компании или с преобладаващи в тях момичетар защото повечето са такива позиорки, че няма и накъде повече... Кефя се на мъжка мода и дори се обличам така понякога и си го казвам с голямо задоволство... И се намери човек, с когото едва ли не искаме да прекараме целия си живот ЗАЕДНО!!! Верно красавиците са по-търсени, по-предпочитани... Ама замисляли ли сте се къде му излиза края, когато единственото нещо което прави едно момиче е да мисли за диети, за отслабване, за грим, за тем подобните неща заради които УЖ би трябвало да е красиво... Еми намира си някого, който в последствие я зарязва, защото в главата и няма нищо друго освен сенки, очни линии, фон дио тени и листчета с лунни диетки или нещо подобно... Или си намира една хубава и красива анорексия и си живеят щастливо дълги, дълги години... (Извинявам се за черния хумор )