- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ползвате ли противозачатъчни?
Ползвате ли противозачатъчни, или се предпазвате само с кондом?
po4nah gi za dr ne6ta ne kato kontracepcia no sega mi slujat i za prepazvane i sum dovolna!ima mn mitove za protivoza4atu4nite po koito se vodqt nqkoi momi4eta no vsu6tnost ne sa nikak lo6i \/
С приятелката ми използваме само презервативи, но нейното и мое желание да не ги използваме, ме подтиква към това да я убеждавам да използваме противочачатъчни, но "кучетата си лаят, керванът си върви".
Преди малко ми се обади и каза че има типичните симптоми че ще й идва, значи не е бременна (за сега). И всъщност новините че я е блъснало кола (че и май беше леко поумряла) се оказаха неверни.
От тях губя желание за секс и неконтролируемо качвам килограми. НЕ!![]()
Собственост на Canis_Dirus
A be po edno vreme mn se biah entysiazirala ot ideiata da pravia sex bez prezervativ i po4nah da pia Jasmin ma gi spriah sled 2-3 sedmici za6toto neprekusnato si misleh za trombozi i podobni ne6ta koito mogat da se poiaviat makar i syper riadko...![]()
Не пия противозачатъчни и не се предпазвам по никакъв начин...
ne piq (za sega)
+1 osven prekusnat polov akt...Първоначално написано от Котарана
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
искам да ви питам , все още не съм започнала активен полов живот , но с моя приятел скоро ще направим 6 месеца и мисля, че това ще е подходящ подарък и за двама ни. та... относно въпроса ми - противозачатъчни с предписание на гинеколог ли може да се взимат или отиваш в аптеката и ти дават ?![]()
Ми ти можеш да идеш в аптеката и да ти дадат...
Само дето въпросът е, че неслучайно се изписват от гинеколог, защото едни противозачатъчни могат да подействат при една жена, а на друга не и да и трябват по-различни от тези...
А ние с приятелят ми се предпазваме само с презерватив...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не пия...
Противозачатъчните могат да бъдат опасни-особено ако се взимат на такава крехка възраст.
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Гласувах да, защото по принцип пия. Сега съм 1-ви месец от година и 7-8 месеца без да съм на противозачатъчни и супер много се панирам. Презервативът е задължителен, ако искаме секс. 1 бебче би било прекрасно, но да е след поне 2-3 годинки, а не точно сега.
Не пия,но мисля скоро да започна![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Първоначално написано от koalka
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
аз пък съм на противозачатъчни само и съм си супер доволна)
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Не пия противозачатъчни. Ползваме презервативи.
Почивки правиш ли? Аз уж нямаше да правя, ама гинекологът ме стресира с 14 милиметрови яйчници и каза, че ако не ги спра за 3 месеца, то рискувам после да не започнат да функционират без странична намеса!Първоначално написано от iams