- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не може нали
здр хора помогнете на братчедка ми че оня ден беше се шашнала мн сега се успокои ма почнах па да се чуда аз...пие Регулон(противозачатъчни) шести месец и с неиния до ся без презерватив не са го праили оня ден опитали ма и вкарал само главичката,после го праили с презерватив,той не свърил в нея ма презерватива(спермициден) се скъсал.Било е в сряда,трява да и доиде следващия петък нали няма как е забременяла?
Докато пиех противозачатъчни, приятелят ми свършваше в мен. Вади си изводите и не задавай малоумни въпроси.
Собственост на Canis_Dirus
С презерватив и противозачатъчни без свърши в теб е доста трудно да се забременее...
6ansa e 1 na 1 000 000 000
Нищо и няма. Нали това е предназначението на хапчетата, да предпазват.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
То с противозачатъчни няма как да се забременее, с презерватив - също, да не говорим ако няма свършване вътре...Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Шанса да е станал гафа е сщия както ако й се беше изпразнил в устата.
Аман от параноички...![]()
Това да се тъпчеш с противозачатъчни и в същото време да ползваш презерватив и супер глупаво решениеНо както и да е, всеки си има глава на раменете, за да мисли с нея...
Естествено, че не е бременна![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Tolkova e ni6tojen 6ansa ,4e napravo da si go kajem "Ne" ,ne e vuzmojno![]()
Първоначално написано от Dark_Angel_F