.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Не знам какво да правя ;(

Hodq s 1 mom4e ot ve4e ot 7 meseca i az stra6no mn go obi4am,toi su6to mi go kazva!No ot izvestno vreme zapo4na da se durji po-stranno,razmenq si razni kompliment4eta s dr momi4eta po skype,v daskaloto mu e s dr momi4eta i se durji po-razli4no ot predi,nqkuk si e po-studen taka da go kaja!Skoro govorihme za tova,a toi otre4e i mi kaja,4e 6tom sum mu kazvala "obi4am te",tova ozna4avalo,4e ne bi trqbvalo da se sumnqvam v nego,da-az mu imam doverie,no faktite sa na lice(tova e dr mn dulga istoriq) I prosto nz kakvo da pravq,dali me luje,ili prosto az mn sum burkala?Hora pls help,za6toto mi e mn gadno i se 4uvstvam ujasno!

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Кажи му да престане с тва поведение, защото само те наранява.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нищо не му казвай,нито го питай за поводението му(дори и да има нещо няма да ти каже).Ще се наложи сама да откриеш,ако те лъже за нещо.Започни да го следиш,но внимавай да не те хване.

На колко сте години

Допитаи се до егови приятели дали още се интересува от теб!

Град
    stara zagora
    spored mene pravi6 ot muhata slon ne misli vinagi za lo6i raboti 6tom hodite ot 7 meseca zna4i ima za6to da te obi4a ne se 6a6kai tlkova \/
    I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
    аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
    За мен парите са средство, а не цел,
    впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......

Извод : Недей се раздава! Защото после... никой не може да ни помогне освен времето... Фуууу!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аве заедно сте от толкова време - нормално е вече да не търси само твоето внимание, човекът си има приятели и приялтелки. Приеми го и не ревнувай предварително.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    Трявна
    Във всяка връзка има спадове! Имайки предвид, че ти казва, че те обича, мисля че не трябва да се съмняваш. Имай му малко повече доверие, но все пак си имай едно на ум.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално е да отрича, дори и да осъзнава, че нещата са се променили.Поне към себе си трябва да е искрен...Виж, поведението му се е променило, поведението му към другите момичета.Ако това те дразни, разделяте се, същото е.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Във всяка връзка има и лоши моменти.. щом ти казва, че те обича вероятно е така - имай му малко повече доверие.. е имай си все пак 1 наум, но не се втелявай толкова

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами какво да ти кажа аз съм във същата позиция като теб почти само малко се различаваме че аз със моята приятелка ходим вече 4 месеца и се обичаме но напоследък се държи много странно студено всякаш нещо съм направил или може би вече не ме обича знам ли? а за теб да ти кажа поговорете си затова дето прави той кажи му че не ти харесва и че го обичаш и да не продължава така ако не го остави знам че боли много всепак ходите 7 месеца

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си