.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: идея плс

Hybrid View

Голям фен

идея плс

трябва ми идея относно една глупост по англ. отнася се какво ме е научила маика ми/ баща ми. някакво умение да е . моля дайте идеи
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    Gorna orahyvitza
    hmm...ami ba6tati sigorno te e nay4il da kara6 kolelo/kola nqkoi te e nay4il da hodi6 :P nz pi4 dano sam pomognal malko

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Бащати може да те е възпитал много добре и да се отнасяш с уважение към възрастните както каза emga може да те е научил да караш кола,колело а и също така да си знаеш целия род.Мен бащата ме е научил да карам кола и да си падам по високите скорости!Незнам не те познавам незнам какъв тип са родителите ти но сядаш и почваш да мислиш!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

I have a great family. My parents teached me a lot of things. Dad teached me to ride a bike and to play on the computer. He helps me with my homework and lessons. My Mum teached me to cook and to do the housework. My brother teached me to play voleyball, football and tennis. My parents are very busy, but they always find time to be with me.

Ето ти идея. Нещо такова трябва да е според мен.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си