- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Срок на годност на продуктите ?!?
Искам да попитам ... как се отбелязва тоя срок на годност .. има си там най-различни инициали да се чуди човек ..Какво означава "Z" пред датата .. тва че е произведено тогава или че е годно до тогава ... или "G" ??? Аз знам само exp... и датата до която е годно ...Сега имам два продукта с такива странни инициали отбелязани на опаковката .... но не мога да ги разбера ... ако е срок на годност им е изтекал преди няколко месеца ,но ако е дата на производство?? А не съм ги купувала преди хиляда години .. нови са ми...Някой знае ли нещо ?![]()
Обикновено датата, която е изписана върху дадения продукт е тази до която е годен. В противен случай има две дати. Тази която е по-ранната е кога е произведено, а другата до кога е годно.
Може тази дата да е датата на производство.Няма ли някъде написано на кутията срок на годност:две години да речем.Ако няма нищо такова,напиши тук точните инициали и цифри,пък ние ще ги разшифроваме![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
ами продуктите са от Ейвън .... незнам по принцип на каталозите пише че .. имат срок на годност 3 години след датата на производство ... но дали е дата на производство незнамзатва питам ако някои знае какво означава "Z" пред датата изписана на опаковката
![]()
Дата на производство е.Знам от спрея си за тяло на Ейвън!![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!