.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Май вече е моя...

Razbrah ot edna priqtelka na momicheto koeto haresvam che mai me haresva.Sega ne znam kak da postupq.Vednaga da i kaja ili da izchakam malko.Kak da podhodq???Misleh da q pokanq na kino no ne mislq che shte stane taka.. PLS molq vi...

Нали се харесвате - какво значение има как, кога и защо ще излезете?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

ne sum siguren dali me hareva tochno ili prosto neshto e kzala

ami kaji i 4e q hresva6 i ako tq te haresva i tq 6te ti priznae

Град
    Gorna orahyvitza
    ohaa kino mn dobra ideq deistvai na kinoto q pregarni i na nqkoq lybovna scena q celuni ili po dobre q zavedi na nqkoq komediika

Ми покани я да излезнете някъде.Не е нужно да й се обясняваш в любов ... Просто издебни подходящ момент,хвани я за ръка и я целуни.Ако тя ти отвърне,значи има чувства.На раздяла можеш да я попиташ - "Заедно ли сме" или "Ще бъдеш ли моето момиче" ... абе де ра знам .. нещо такова.Успех
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

xixixi:)

mn se radvam kogato vidq dvoika,koqto se pregru6tat i celuvat i sa 6tastlivi,mn se dradvam 4e se xaresavte,da de,i ako tq te xaresva,moje6 da q zagovori6 kato na4alo,da q pita6 kakvo obi4a da pravi,da q popita6 nqkoi den.t.e. koga koi den e svobodna,i moje6 da q pokani6 da se razxodite v nqko xubav park,na kino,nqkude da xapnete pizza ili kitaiska xrana,kakvoto re6i6,ti i predloji i neka tq izbere,a ti prosto se suglasi budi mil dobur,no na sre6tata otidi sam,ako otide6 s nqkoi fr,prosto nqma da i bude xubavo i posle ot prikazka na prikazka q gu6ni i i kaji ne6to milo i moje6 vednaga da q celune6,pojelavam vi vs nai-xubavo i se nadqvam da sum polezna s ne6to

Мега фен Аватара на koalka
    Покани я да излезете или просто отиди при нея и поговорете.Сподели чувствата си и я целуни.Няма от какво да се притесняваш, след като те харесва.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от merik16
    ne sum siguren dali me hareva tochno ili prosto neshto e kzala
    Покани я да излезете и като се посближите малко я попитай какви чувства има.

merci za momenta ma iskam da mi dadete oshte idei ako moje neshto po originalno
    ako moje thanks predvaritelno

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    6tom se haresvate ne 4akai a napravo deistvai Pokaniq na kafence primerno nqma zna4enie kade

na men ideqta s kinoto mi zvu4i dobre =D>

Град
    sofiq
    kinoto e iztarkano dai malko fantaziiika az poneje ne sma po universalnite ideeiki nemoga da ti pomogna ma nekoi dr moje i da moje
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Голям фен Аватара на dantro
    Ти маи не си много голям .. та по темата не чакаи нищо ... кво ще чакаш някои да те испревари ли ? деистваи покани я да излезете целуни я .. ако се дръпне значи няма да стане нищо .. ако не се дръпне вече е твоя ..
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Моят съвет е покания и я заведи на кино или седнете в някой парк поговрете си малко след което й кажи че я харесваш успех

4uka6 q i si zaminava6 !

Re: Май вече е моя...

Razbrah ot edna priqtelka na momicheto koeto haresvam che mai me haresva.Sega ne znam kak da postupq.Vednaga da i kaja ili da izchakam malko.Kak da podhodq???Misleh da q pokanq na kino no ne mislq che shte stane taka.. PLS molq vi...
    Ох,Божке..от кога си мечтая на среща да ме водят на кино ...Иначе ако си сигурен действай-кажи и че не ти е безразлична и я попитай дали има шанс между вас да има нещо повече от приятелство Успех

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Ох,Божке..от кога си мечтая на среща да ме водят на кино ...Иначе ако си сигурен действай-кажи и че не ти е безразлична и я попитай дали има шанс между вас да има нещо повече от приятелство Успех
    така ли, ми ела че те водим на авто-кино (като по хамериканските филми от 80те)

hora az sum na 13 kvi sa teq na e** q i takiva az iskah da popitam kak da postupq ne kak da q na*** ima si i druga chast ot foruma deto e samo za tva

Цитирай Първоначално написано от assd
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    така ли, ми ела че те водим на авто-кино (като по хамериканските филми от 80те)
    Защо не като по американските филми от 80-те Аз съм традиционалист във почти всяко едно отношение

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не вярвай на слухове! Карай по-полека и ако се виждате често прави и намеци и ако откликва тогава я взимай Успех и не си внушавай че те харесва защото накрая внушението може да ти изиграе лоша шега

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Не вярвай на слухове! Карай по-полека и ако се виждате често прави и намеци и ако откликва тогава я взимай Успех и не си внушавай че те харесва защото накрая внушението може да ти изиграе лоша шега
    az vobshte ne si go vnushavam daje veche mislq obratnoto problema e che mnoo premislqm neshtata i veche ne sum spal ot sedmica kakto trqbva i zaradi tva dori zaspah v chas po himiq

Цитирай Първоначално написано от GD
    Моят съвет е покания и я заведи на кино или седнете в някой парк поговрете си малко след което й кажи че я харесваш успех
    едва ли ще се навие на разходка в парка в туй време....бррр...киното също е добра идея, изтъркна, но добра. Не е задължително още на първата среща да й се обясняваш в любов. Задръж по някакъв начин интересът й върху теб. Говорете си, забавлявайте се, подхвърли някой комплимент, направи някой мил жест и на втората среща например можеш да бъдеш по-открит А относно кога да излезете - колкото по-рано толкова по-добре.....от чакане може някой друг да те изпревари!

Ми просто отиди при нея,кажи и че имаш да и казваш нещо и искаш да си поговорите и и обесни.Аз поне ...от страната на момиче ти казвам,че ние обичаме директно да ни се казват тия неща.Поне аз де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си