- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- шпакла?
iskam da popitam kakvo e "shpakla"?
mi direkten vapros direkten otgovor ;] da lije6 py*kata na momi4e![]()
маса се прави на маса с месо
Да, кажи го на какичката, с която ходиш - ще те зареже на момента, а може и да те набие лекинко. 'Баси отношението! Винаги много съм мразела думите путка, шундра и т.н. - гнусни са! Женските полови органи са красиви, не им отиват подобни наименования!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Путенце,шундичка,вулва,pussy, упчица звучи по-добре и по-лигаво
Май ви засегнах...... sorryPEeeeZ
леле отврат сте !![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ами шпакла е когато момчето лиже момичето .. там доло между краката![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
а Истинската шпакла е това http://www.toolweb.com/pics/KDT2426.jpg![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Шпакла е строителен инструмент. Но тъй като темата ти е в раздел "Секс", предполагам, че не говориш за това. В случая шпакла е жаргонно наименование на техника за сексуално задоволяване, при която единият партньор задоволява другия (задължително жена, или поне има женски полов орган) като използва устата си (език, устни)!
![]()
Те тава е шпакла !
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Точно шпатула си е,а не шпакла.....Първоначално написано от Schnitzer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Като те боли гърлото и като отидеш на лекар,онова дълго,тънко метално нещо(вече има и пластмасови или дървени за еднократна употреба),с което лекарят ти бърка в устата и ти натиска езика,за да ти огледа добре гърлото, се нарича ШПАТУЛА. ШПАКЛАТА е строителният инструмент или жаргонното наименование на онова,което иначе се нарича кунингулус...Първоначално написано от otka4ena
![]()
Аз съм само един, но все пак ме има! Не мога да направя всичко, но има какво да направя. И защото не мога да направя всичко , няма да откажа да направя това, което мога!
брутален еиПървоначално написано от Timbaland
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
хммм
странно??
ти не знаеш кво е шпакла ама пускаш темата в раздел "секс"??!
[quote="Schnitzer"]Тва не е ли шПАТула.Първоначално написано от dantro
[/quote
![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Първоначално написано от claraa
шпакла ееееее....да те лижат там долу...еййййй така :P :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
а ти на колко си?
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!