.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Принцът и добрата фея/глупавото момиченце

Ето я и моята "приказка". моля за съвет

Като всяка приказка и тази има хубаво начало. Съдбата среща момиче и момче съвсем случайно. След няколко разговора те откриват колко си приличат. Само че съдбата не винаги е благосклонна - двамата живеят доста далеч един от друг. И въпреки това стават много близки. Разговарят с часове... Имат сходни мечти, интереси, хобита,харесват еднаква музика,допълват си изреченията... И принца е изключително мил. До нея е и в най-трудните й моменти, разбира я и я подкрепя.Обсипва момичето с комплименти, държи се мило, кара я да се чуства прекрасно. Споделя с нея за друго момиче, и в началото тя се радва за него и го съветва. но постепенно "добрата фея" се влюбва в принца. И доста дълго го пази в тайна, докато накрая му признава, макар и не при среща. Принца не отговаря на чувствата й, въпреки, че й казва колко е страхотна. И я моли да не таи надежди... Тя му обещава, че няма да се промени спрямо него. Ала сърцето и гори от болка и прекарва ужасна безсънна нощ. И не една. Разочарована е. Вече не е същото. И двамата са по-студени в отношенията си. Но след време тя му прощава и всичко пак си идва на мястото. Виждат се за пръв път от доста време и прекарват вълшебен ден. На раздяла обаче тя не прави каквото й казва сърцето - а именно да го целуне, за което мечтае отдавна. И сега тя продължава да мечтае и да мисли постоянно за него. И отблъсква няколко момчета... Има моменти, когато тя решава, че не си заслужава и че ще спре да го обича. Но после тай и казва нещо мило , и тя отново започва да мечтае. А той е с другото момиче, макар да имат странна връзка на раздели и повторни събирания. И тя го подкрепя и съветва, но всъщност е щастлива когато се разделят. И понякога дори една негова дума я прави щастлива. Но тя не знае как да постъпи. Минало е доста време от онази тежка нощ, но я е страх да не се повтори, а иска и обича принца много.

Какво мислите и как ще ме посъветвате? Мооонго съм объркана

Повече от фен Аватара на bishop
    ami, az sam mom4e(princ opredeleno ne sam...), no eto moq savet kam feqta:
    zabravi go, razbiram 4e e absoliutno perfekten vav vsi4ko koeto pravi, no 6tom ne moje6 da go spe4eli6, 6tom te vijda kak se ma4i6 i ne dava priznaci da si razmekne studenoto sarce, zna4i ne te zaslujava. nameri si drug, s koito da ti e priqtno i bavno malko po malko 6te zabravi6 'prikazniq princ', vse pak toi e prosto 1 mom4e, kolkoto i da e savar6en.

Град
    Gorna orahyvitza
    ami toi kato hodi s drygi momi4eta ti za6to o6te ti4a6 sled nego...a i ste razdeleni ot dosta km dokolkot razbrah...nqma kak da go zabrai6 izvednu6 ama se postarai yspeh i da zn si4ko she se naredi
    маса се прави на маса с месо

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Той още преди време ти е казал да не таиш надежди Минало е доста време, но явно отношението му към теб си е останало чисто приятелско... Той ходи с друго момиче, не случайно след като скъсат пак се събират(явно си се обичат), такаче.. няма нужда да му се връзваш на думите ... Явно за теб ще е добре да прекратиш отношенията си с него, щом само 1-2 мили думи те зарибяват така сериозно..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мерси за съветите... Само че няма да мога напълно да прекратя всякакви отношения с него. Просто е много важен човек в живита ми. И повечето ми приятели са на мнение да го оставя, ама не мога! Ето това е проблема. Ходих с едно момче преди месец - нищо не стана. ТОй си усещаше, че не мога да изпитвам силни чуства към него, и аз го оставих... Все едно всяко друго момче ми е заместител на него, но никои не може да е като него. Кошмар, от който не мога да се събудя...

Мега фен Аватара на koalka
    Защо пък точно "глупаво момиченце"?Факт е, че го обичаш, но нищо не можеш да направиш, безсилна си, защото той няма същите чувства.Колкото и да ти казва, че си страхотна явно това не е достатъчно, че да е с теб.И какво ти остава?Единствено да се примириш и да го забравиш, защото с времето ще става по-зле, ако така си подхранваш чувствата(всяка хубава дума, която ти казва те изпълва с надежда и се чувстваш щастлива)...

Момчето мн ясно ти е казало че иска да сте само приятели.Примири се..Няма какво друго да направиш....Потърси някой друг
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

ох .. много е дълго .. немога го чета .. изморявам се .. ама то щом нещо за принцове става въпрос аз съм тамм ..
    i .. vse pak .. bih obichala za otmyshtenie .. !

Град
    Сахара
    разбирам те напълно...наскоро прекъснах сериозна връзка...бях с приятелката си почти година, но нещата се скапаха, защото това лято срещнах едно момиче, дошло на почивка в моя град...Прекарахме почти седмица заедно допаднахме си,опознахме се,харесахме се, прекарахме заедно нощта преди тя да си замине и всичко беше перфектно...Тя живеее на почти 200 км от мене,поддържаме връзка признахме си,че не сме си безразлични,но тя си има приятел...а аз скъсах с моето гаже заради нея,нещата просто не вървяха... приятелката ми усещаше,че има нещо и...Имам контакти с много други момичета,но просто не мога да им се отдам,за да се получи нещосега приятелите ми повтарят "ЗАБРАВИ Я!КОЛКОТО И ДА СЕ ОБИЧАТЕ,НЕ МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ ОБЩО ЩАСТИЕ!!!" Е да прави са,както и твоите приятели, само че кой ни разбира...Как могат да знаят, че самите ние не искаме да забравиме своят/а принц/еса защото за нас тя е перфектна и неповторима...Само времето лекува...Но в моя случай, поне мога да променя нещо...Мога по всяко време да се хвана и да отида да я видя с риск болката да стане още по-голяма...ама поне има какво да направя...а ти просто трябва да чакаш и да общуваш с непознати нови хора...тва е
    Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!

Супер фен
    Град
    Венера
    Самонавиваш се, а докато го правиш, може да изпуснеш точния.

Защо забога говориш за себе си в трето лице?
    Иначе мисля че засега ще е по-добре да продължиш...за да не изпуснеш някое момче,което наистина да си заслужава..а ако ви е писано след време може да се съберете...Но наистина не таи прекалени надежди...

Забрави го!Просто няма ама никакъв смисъл. Сори ама .. колкото и да ти е трудно трябва да го приемеш .....
    just a kid۵

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си