- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нова визия
може да я истаниш за да няма обем и я изправяй с преса и тогава като я подстрижеш късо няма да приличаш на ''гръмната''![]()
. Това е моя съвет.
![]()
![]()
![]()
![]()
XxXkYkL1XxX =)
Много готина коса имаш![]()
Първо да те посъветвам нещ0 което поне аз мисла, че не трябва да привиш .. това е да се постригваш на пластове, защото косата ти е чуплива и някак си .. не е добре .. на права коса стои по добре!![]()
Второ към промяната .. мисля,че ще ти отива бретонец![]()
Ама тъкъв нестандартен ! Примерно на Галена суупер много ме кефи бретонаОт едната страна започва дълго от другата по късичко пр0дължава.. и филиранк0 якоо .. мноогоо сладко ст0и
![]()
Трето пр0бвай нещ0 нови дрешки си купи .. по ярки цветове
Гримаа си смени малк0 ..![]()
И сии готооваа![]()
I just called to say I lovee yah !
obrusni li q;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Промени прическата можеш да направиш кичури..смени стила на обличане
![]()
можеш да си направиш финиран бретон.Може би френска черта ще ти стои добре,но дай някаква по-ясна снимка.Разгледай някакви списания за прически и си харесай нещо
.
Абе хора вижте темата от кога е "МнениеПуснато на: Съб Ное 17, 2007 9:44 pm " .... не мислите ли че вече съм си сменила визията![]()
??
Лолл,косата ти е невероятна.. пък и ти си хубава : )).
Не мисля,че имаш особена нужда от промяна,но щом така си решила ... ето моите съвети:
Единия вариянт е да се боядисаш с кана ... не гори много косата,пък и ако има кой да те боядиса както трябва мисля,че ще стане много добре.Една фр от класа ми е се е боядисала с черна кана (а косата и попринцип е кестянява) и е станало страхотно
.Тя си се измива с времето и си връща нормалния цвят
.
Другото е както ти каза да се потстрижеш ~~ бретон настрани или на черта ... може и да си филираш мноооого косата и пак ще стане добре.
Следващ вариянт е примерно да отидеш на фризьор,да кажеш да ти направят бретон настрани .. да ти филират косата ,, и да ти боядисат бретона зелен/лилав/розав.Тва вече е по-шантаво,незнам както си решиш.
Надявам се,че съм ти помогнала : )).
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Кой ли те чуваПървоначално написано от Just_say_no
![]()
Пък и ето, ако тогава не си получила добър съвет, сега нещо може да ти допадне..
![]()
![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
wyrretuh
Така еПървоначално написано от n0va_s1m_tYk
Еми ок тогава... продължавайте с идеите.
![]()
![]()
![]()
ммммм все едно виждам себе си с тази косаобаче аз имам бретон и го изправям но въпреки това не стои добре някак си не е готино не я докосвай мн е яка така тя и моята беше тъй ама се намери една стилистка дето ме направи на оритана кокошка просто си супер мн си яка
![]()
Е няма ли поне да кажеш какво промени във визията сиПървоначално написано от Just_say_no
Надявам се, че не си си подстригала косата. Ако темата беше актуална, бих те посъветвала просто да си я изправяш от време на време или да си я вързваш на интересни опашки - пак е промяна, но поне е без странични ефекти
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел