.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    може да я истаниш за да няма обем и я изправяй с преса и тогава като я подстрижеш късо няма да приличаш на ''гръмната'' . Това е моя съвет.
    XxXkYkL1XxX =)

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Много готина коса имаш

Първо да те посъветвам нещ0 което поне аз мисла, че не трябва да привиш .. това е да се постригваш на пластове, защото косата ти е чуплива и някак си .. не е добре .. на права коса стои по добре!

Второ към промяната .. мисля,че ще ти отива бретонец
    Ама тъкъв нестандартен ! Примерно на Галена суупер много ме кефи бретона От едната страна започва дълго от другата по късичко пр0дължава.. и филиранк0 якоо .. мноогоо сладко ст0и

Трето пр0бвай нещ0 нови дрешки си купи .. по ярки цветове

Гримаа си смени малк0 ..

И сии готооваа
    I just called to say I lovee yah !

obrusni li q;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Промени прическата можеш да направиш кичури.. смени стила на обличане

Град
    Bulgaria
    можеш да си направиш финиран бретон .Може би френска черта ще ти стои добре,но дай някаква по-ясна снимка.Разгледай някакви списания за прически и си харесай нещо .

Град
    на плажа =)
    Абе хора вижте темата от кога е "МнениеПуснато на: Съб Ное 17, 2007 9:44 pm " .... не мислите ли че вече съм си сменила визията ??

Лолл,косата ти е невероятна .. пък и ти си хубава : )).
    Не мисля,че имаш особена нужда от промяна,но щом така си решила ... ето моите съвети:
    Единия вариянт е да се боядисаш с кана ... не гори много косата,пък и ако има кой да те боядиса както трябва мисля,че ще стане много добре .Една фр от класа ми е се е боядисала с черна кана (а косата и попринцип е кестянява) и е станало страхотно .Тя си се измива с времето и си връща нормалния цвят .
    Другото е както ти каза да се потстрижеш ~~ бретон настрани или на черта ... може и да си филираш мноооого косата и пак ще стане добре.
    Следващ вариянт е примерно да отидеш на фризьор,да кажеш да ти направят бретон настрани .. да ти филират косата ,, и да ти боядисат бретона зелен/лилав/розав .Тва вече е по-шантаво,незнам както си решиш.

Надявам се,че съм ти помогнала : )).
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Абе хора вижте темата от кога е "МнениеПуснато на: Съб Ное 17, 2007 9:44 pm " .... не мислите ли че вече съм си сменила визията ??
    Кой ли те чува Пък и ето, ако тогава не си получила добър съвет, сега нещо може да ти допадне..
    Търсещият щастие е като пияницата,
    който не може да улучи пътя към дома,
    но знае, че има дом.
    Ще ми помогнеш ли да го намеря??

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от n0va_s1m_tYk
    Кой ли те чува Пък и ето, ако тогава не си получила добър съвет, сега нещо може да ти допадне..
    Така е Еми ок тогава... продължавайте с идеите.

Имаш прекрасна коса.. не я съсипвай.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

ммммм все едно виждам себе си с тази коса обаче аз имам бретон и го изправям но въпреки това не стои добре някак си не е готино не я докосвай мн е яка така тя и моята беше тъй ама се намери една стилистка дето ме направи на оритана кокошка просто си супер мн си яка

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от n0va_s1m_tYk
    Така е Еми ок тогава... продължавайте с идеите.
    Е няма ли поне да кажеш какво промени във визията си Надявам се, че не си си подстригала косата. Ако темата беше актуална, бих те посъветвала просто да си я изправяш от време на време или да си я вързваш на интересни опашки - пак е промяна, но поне е без странични ефекти
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си