.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Имам нещо като топченца по пениса

Problemat mi e sledniq oshte ot maluk imam neshto kato malki topchenca pod kojata na mujkia polow organ predi ne mu obrushtax nikakwo wnimanie no sega imam seriozna priqtelka s koqto iskame da prawim sex i az se pritesniawam molia vi obiasnete mi ako mojete...

Модерирано от swords1010
    Т.7 от правилника!

moje da sa mastupatiini nqkakvi natrupvaniq ,no nqma da e zle da otidesh na urolog.. uspeh )))

idi na lekar 6toto moje da e ne6to seriozno no i moj da ne e za da si spokoen 6toto ako e nqkoq boleest i moje da se predade po polov pat.........

Голям фен Аватара на dantro
    Отиди на доктор .. оролог да види какво ти е
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

tegli mu noja na toq 4len i si kupi izkustven , taman nema da ima6 problemi s godinite dali 4e ti stava ....

Град
    Асеновград, България
    За да ти бъдем максимално полезни, ще те помоля да опишеш проблема по-подробно. Какво представляват тези образувания, къде точно се намират, цвят, големина?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

ami malki sa namirat se po samiat chlen pod kojata imam gi otkakto se pomnia tam kadeto sa kojata e po svetla no e zaradi tiah ne che na kojata i ima neshto te sa pod neia neznam kak da vi obiasnia moje da izglezda tupo i smeshno ama mi e mnogo pritesneno sega .

pi4 ne se pritesnqvai i az imam su6tiq problem edni takiva malku pup4ici kato ne sam nadarven po4ti ne si li4at oba4e kato se daurvq se vijdat.kakto go opisva6 taka sa i pri mene oba4e az imam pove4e otdolu.i az gi imam ot kakto se pomnq nz kfo e tva dano da se mahat 4e ne moga da gi traq.a tiq orolozi deto sa maje ili jeni sa 6toto ako sa maje nema da dam da mi gledat pi6kata

какво имаш предвид под кожата, по главичката ли?
    Rammstein 4ever

Цитирай Първоначално написано от metro
    pi4 ne se pritesnqvai i az imam su6tiq problem edni takiva malku pup4ici kato ne sam nadarven po4ti ne si li4at oba4e kato se daurvq se vijdat.kakto go opisva6 taka sa i pri mene oba4e az imam pove4e otdolu.i az gi imam ot kakto se pomnq nz kfo e tva dano da se mahat 4e ne moga da gi traq.a tiq orolozi deto sa maje ili jeni sa 6toto ako sa maje nema da dam da mi gledat pi6kata
    ne si samo ti i az sam tei tei 4e spoko pi4
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

да не говориш за мъдите

Град
    Асеновград, България
    Успокой се бе момче! Нормално е, нищо ти няма! А аз се чудя за какво говориш. Такива "топченца" имат много голяма част от мъжете, те са въд подкожна мазнина.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Oтдавна трябваше да посетиш лекар като ги забележиш Ние по форумите не можем да ти кажем какво ти има и дали е опасно

da problema e to4no kato pri red bull4o i metro absoliutno su6toto e tova shte suzdade li niakakav problem pri sexa?

Град
    У София :P
    Цитирай Първоначално написано от HolySmoker
    какво имаш предвид под кожата, по главичката ли?
    Ами пичове вижте са кво и аз имам такива.И да по главичката са в смисал не в/у главичката ми отначалото на главичката (не от там дето уринирам ми от другия край.) И са едни малки бели и са доста.Преди ми беше доста притеснено,ноо вече не е така.А като ми казахте,че доста мъже го имат това и не е проблем няма да се притеснявам грам вече.

Цитирай Първоначално написано от ivchik
    da problema e to4no kato pri red bull4o i metro absoliutno su6toto e tova shte suzdade li niakakav problem pri sexa?
    Не абсолютно никакъв проблем!

spored men nqma da ima problem ta momi4eto s koeto 6te go pravi6 da ne si nosi lupa v djoba i da ne ti razglejda pacata.i4 ma ne boli

Това за което говориш най-вероятно са едни жлези - всички си ги имаме , споко. Само че незнам дали това имаш в предвид - отиди за пет минути до личния и питай това ли е за да си сигурен.

Така като чета 99 на 100 е това, така че не се притеснявай, но все пак отиди за да е 100 % сигурно .

Супер фен Аватара на rakiQ
    темата не е за тук !

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от JackAzZ
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    темата не е за тук !
    Съгласен съм, би трябвало да е за раздел "Здравни проблеми"
    мда,...ама понеже тук има повече хора тук е решил че тряя да се пусне!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си