.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

При уролога

Налага ми се да ходя на уролог, да еба мааму. Те обикновено със сестри ли са в кабинетите, щото е много кофти, ако седне там няква сестра да ме пипа? Не стига доктора ми и други хора...Айде, който е ходил да сподели.
    Rammstein, Manson, Lordi, Divine!

Фен
    Град
    Sofia
    Значи аз като ходих в Александровска болница като влезеш в кабинета при уролога има сестра, но заедно с уролога отидохме в друга стая за самия преглед! Предполагам, че навсякаде е така

Guest

Re: При уролога

Цитирай Първоначално написано от Alex_89
    Налага ми се да ходя на уролог, да е** мааму. Те обикновено със сестри ли са в кабинетите, щото е много кофти, ако седне там няква сестра да ме пипа? Не стига доктора ми и други хора...Айде, който е ходил да сподели.
    абе пич нема ли да ти е по-приятно жена да те пипа отколкото мъж?? моля те отговори ми щото ми е много любопитно!

Аз съм жена,ама май сестрата не присъства, иначе кво ше седи и ше ти зяпа кура...много умно нема шо!

Цитирай Първоначално написано от nema zna4enie
    Налага ми се да ходя на уролог, да е** мааму. Те обикновено със сестри ли са в кабинетите, щото е много кофти, ако седне там няква сестра да ме пипа? Не стига доктора ми и други хора...Айде, който е ходил да сподели.
    абе пич нема ли да ти е по-приятно жена да те пипа отколкото мъж?? моля те отговори ми щото ми е много любопитно!
    тъй де, кой не иска да му стане докато е на преглед?...смях в залата...
    Rammstein, Manson, Lordi, Divine!

Guest

Цитирай Първоначално написано от nema zna4enie
    тъй де, кой не иска да му стане докато е на преглед?...смях в залата...
    е мъж кат ти го пипа нема ли да ти стане??пък за жената може да е дърта

she hodite na urolog ta she pukate nqma samo nie da hodime po ginekolozi be eeeeiiiiii !!!!!
    [list]

Цитирай Първоначално написано от sladkata_kiki_20
    she hodite na urolog ta she pukate nqma samo nie da hodime po ginekolozi be eeeeiiiiii !!!!!
    +1

re

Много забавна тема... ама като се сетя, че и аз ще трябва да ходя... ми става ЛОШО ((

еееееееееееее кво толко има при вас....по-добре да ти пипат кура отколкото да ти бъркат в путката

Супер фен Аватара на rakiQ
    според мен няма да е нормално ако някав мъж играе ролята на "медицинска сестра" тъй че ще е сестрица (женица)
    споко тя си знае работата ако ти стане -нормално е все пак...

всички войници и тея в казармата са ги барали по ....
    спокс нема се дърпаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си