- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приравнителни изпити
Таам въпросчето ми е:
Кандидатствах след 7-ми калс в езикова гимназия.Аз исках Английски с немски обаче ме приеха само английски с френски.Иии се записах в друго училище пак с английски но...не толкова елитно (обикновенно Соу с разширено изучаване на анг)ии сега една фр ми каза че догодина мога да държа приравнителни изпити и да вляза в езиковата гимназия.Това вярно ли е ? При положение че тази година учиме едно и също:английски,математика и български език ?
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
Доколкото знам можеш, но не съм сигурна.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Можеш по принцип, но трябва да попитеш в гимназията - обикновено приемат такива ученици ако някой е напуснал и е намалял класа.
mersi
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
Да, можеш да държиш приравнителен изпит, но не съм сигурна дали не трябва да се освободи първо място в паралелката, което е малко вероятно. При нас така дойде едно момиче след приравнителен изпит и станахме с един повече. трябва да питаш в училището, където искаш да кандидадствашПървоначално написано от An4eSsS__
![]()
Memento moriendum esse!