.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Защо става така?

Значи , имам си приятел от 6 месеца. Понякога аз го обичам толкова силно , че щом не едом аз проронвам сълзи , а друг път много ме дразни и се чудя какво правя още с него , много гадно се получава и ми се иска да не е така ... Честно казано не искам да се разделям с него , но пък и сега още едно др момче ми е в главата, абе мн съм объркана не искам да съм така , някой ако има какво да кажи нека сподели . благодаря предварително

Първо трябва да се изясниш със себе си и после да вземаш решения относно връзката си. Иначе може да допуснеш грешка, за която да съжаляваш после.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Първо трябва да се изясниш със себе си и после да вземаш решения относно връзката си. Иначе може да допуснеш грешка, за която да съжаляваш после.
    Много точно казано =]
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Ако една връзка върви прекалено гладко, нещо не е наред. Когато имате някакви разправийки, но въпреки това оставате заедно, намирайки решението на проблема, всичко е наред.
    Но и не би могла да знаеш какво би могла да ти предложи една нова връзка. Сама трябва да решиш, кой искаш повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си