- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Блондинка или Брюнетка, момчета?
Е, това не е от голямо значение( поне аз така си мисля де) , но какво предпочитат момчетата? Блондинката или Брюнетката? Какво мислите за израза" русо глава няма"?![]()
... Rodi ma mamo typa az sama 6te se izrusq...![]()
![]()
![]()
Брюнетка... Всички мои гаджета до сега са били такива и такива ще си останат![]()
Средно![]()
Трябва да си егати тъпанара,ако си избираш половинката по цвят на косата ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Кво значение има![]()
![]()
косата я гледам накрая...се ми е тая каква е
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
ima mnoogo po-golqm izbor ot predlojeniq,princino za kvo da ima ogranichenie samo dotam?! a i tva e nai-neznachitelniq prob![]()
![]()
http://img134.imageshack.us/img134/6690/gsemultipart28037gp6.png[/img]
Трябваше да направиш една обширна анкета.Има и момичета с кестенява коса, нали?Червенокоси също.
На приятеля ми сичките гаджета са били брюнетки като мен![]()
![]()
To4no hahaПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
БЛОНДИН!!!!![]()
![]()
![]()
Не е важен цвета на косата! Важен е характера и донякъде външния вид![]()
ЧЕРНОКОСА ..
когато видя някоя чернокоска полудявам, не знам защо черната коса и черните очи са ми слабост.
OhaaaaTaka kato gledam 85% briynetki sre6ty 15% blondinki...super!Az s1m s 4erna kosa i mislq i s takaa da si ostana de
![]()
Аз сьм с мно0о0о0го светло кестенява коса дет бие на русо сьс сини очички,то тва си е и моита слабост де.Първоначално написано от Vladkoy
![]()
Heh az s1m to4no takaПървоначално написано от Vladkoy
![]()
Гласувах за брюнетка,макар че за мен няма никакжо значение щот хубавото си е хубаво независимо от цвета на косата
ne mislq che cveta na kosata ima znacheniq kato si haresam nqkoe momiche si go haresvam ne samo zaradi cveta na kosata![]()
Ако бях момче щях да взема червенокоса-е боядисана де...щото те др не ме кефят особено![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!