- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Блондинка или Брюнетка, момчета?
от 3 - 4 месеца съм светлокестенява, почти тъмноруса... цвят дрисня![]()
![]()
![]()
тея дето имат акъл в главата са от онези срамежливите .. дето в нета се праят на отворени пък иначе са лапенца и немогат да си отворят устата да ти кажат кво мислят в очите .. с такива вече не се занимавам ...Първоначално написано от blue_angel22
P.S. Роки Балбоа е голям лудак обаче ! Отиам да си пусна тройката![]()
хах, ако някое момче си избира приятелката по цвета на косата .. тря'а д' е мно'у злее![]()
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Брюнетка!![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
мн си простаПървоначално написано от Chr!sSie
много тъпо се изказаПървоначално написано от MrS.bEpS
![]()
и като се сравняваш с тях кефиш ли себаси малоумната история
![]()
като че ли въпросът "вие какви сте?" не беше споменат от автора на тематаПървоначално написано от vesito13
изключително кухи сте да знаете
![]()
По принцип каквото дойде... но повече клоня к1м блондинка.. с приВкус на брюнетка...![]()
да живеят БРЮНЕТКИТЕЕЕ!!!![]()
![]()
(много са вживявам
)
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ма народът е станал мн прост напоследък - страничен ефект на комерсиализацията предполагам... "аз искам такава, аз искам онакава, ааа ама само да не е с не знам си какъв оттенък, иначе ми се повръща" и тем подобни... да не си избирате панели на скапаните телефони?... пффф
А и кво, тия дето казаха, че биха взели само брюнетки, ще вземат ли блондинка, ако се е боядисала в черно?... сигурно ще, щото сте капризни и искате да си я гледкате не руса, ами тъмнокоса... пък другото кво значение има
ест, ще кажете, че това са само предпочитания и че за това е била темата, но по изказванията ви си личи всичко по-горе казано
моя път мнооооого обича чернокоси, ама гарвановочерни и випреки, че съм почти руса (почти, защото съм руса само в дните, преди да ми падне боята) той пак ме обича!![]()
RUSI BRUNETKI!!!![]()
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
+1 !Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
Брюнетките ми харесват 200 пъти повече,през живота си не съм харесвал блондинка.лориот-всеки има право на избор,нали?Не казвам, че няма свестни блондинки-просто на мен не ми харесват толкова на външен вид.
аз предпочитам брюнетки ,просто русите са си еквавилент на тъпотията и нема спор по тоя въпрос
-абе с една дума умни жени сакам да ме бричат![]()
Зависи коя е. Ако ми пука за нея няма да ме интересува дали е блондинка или брюнетка.
А и дори да не я познавам едва ли ще я избера по цвета на косата. Това го правят само идиотите и американците.
Don't tell me what I can or can't do !
аз предпочетам брюнетки![]()
,русите не ме привличат
![]()
...jUs7~AloNsO...
ДА!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Първоначално написано от hanovete
айде ся ... не поставяй всички под общ знаменател![]()
А ти си еквивалентен на дебил ! Кога за последно успя да се запознаеш със ВСИЧКИ момичета по света за да кажеш че ВСИЧКИТЕ са тъпи ? Деба как ме дразнат такива тъпи пишлигари дет не могат да свалят момиче ама пък за сметка на това са АДСКИ капризни !!! Аз лично мога да гарантирам за русо момиче което има повече интелект от 60% от хората във форума ВЗЕТИ ЗАЕДНО !!!!!!Първоначално написано от hanovete
De-Phazz - Anchorless
и двете става.
и аз си падам по блондиниПървоначално написано от (=eLiNcEtO=)
,иначе съм брюнетка :P
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Олее,така като почнете,направо ми иде да си изключа интернета и повече да не си го пускам !1-во:Къде е варианта червенокоси?
Пълна дискриминация си е това.
![]()
Да не говорим,че има много хора с кестенява коса.Като почнете с тъпите ограничения"Блондин/ка или брюнет/ка?" много тъпо звучите.Като пускате такива теми пък съвсем се излагате.Що пък специално трябва да се избира?Все пак харесваш човека до себе си,заради самия него,не заради цвета на косата му.Същата работа е с тъпите анкети от рода"Синеок/а или зеленоок/а" и т.н.
ne trea li da gleda6 ne kfa i e kosata van6nuiq vid i t.n. a kakfa e v sa6tonst harakter kakfa e tq a ne kak izglejda???![]()
![]()
![]()