.

Виж резултатите на анкетата: Блондинка или Брюнетка?

Гласували
394. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Блондинка!

94 23,86%
  • Брюнетка!

300 76,14%
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 157
    Мега фен Аватара на babity
    от 3 - 4 месеца съм светлокестенява, почти тъмноруса... цвят дрисня

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    Цитирай Първоначално написано от blue_angel22
    и тва ли ти е критерия.....да има яко тяло пък може и куха като лейка,че и да е грозна в лицето да е ...ми кво от тва нали за едно чукане става! ..
    тея дето имат акъл в главата са от онези срамежливите .. дето в нета се праят на отворени пък иначе са лапенца и немогат да си отворят устата да ти кажат кво мислят в очите .. с такива вече не се занимавам ...

P.S. Роки Балбоа е голям лудак обаче ! Отиам да си пусна тройката

хах, ако някое момче си избира приятелката по цвета на косата .. тря'а д' е мно'у злее
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Брюнетка!
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Аз гласувах, за да видя резултатите... Слава Богу, че косата ми потъмнява и скоро ще стана брюнетка
    мн си проста

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    На приятеля ми сичките гаджета са били брюнетки като мен
    много тъпо се изказа
    и като се сравняваш с тях кефиш ли се баси малоумната история

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    И аз съм брюнетка :P
    като че ли въпросът "вие какви сте?" не беше споменат от автора на темата изключително кухи сте да знаете

Град
    РЮАР
    По принцип каквото дойде... но повече клоня к1м блондинка.. с приВкус на брюнетка...

да живеят БРЮНЕТКИТЕЕЕ!!! (много са вживявам )
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Varna
    ма народът е станал мн прост напоследък - страничен ефект на комерсиализацията предполагам... "аз искам такава, аз искам онакава, ааа ама само да не е с не знам си какъв оттенък, иначе ми се повръща" и тем подобни... да не си избирате панели на скапаните телефони?... пффф

А и кво, тия дето казаха, че биха взели само брюнетки, ще вземат ли блондинка, ако се е боядисала в черно?... сигурно ще, щото сте капризни и искате да си я гледкате не руса, ами тъмнокоса... пък другото кво значение има

ест, ще кажете, че това са само предпочитания и че за това е била темата, но по изказванията ви си личи всичко по-горе казано

Мега фен Аватара на babity
    моя път мнооооого обича чернокоси, ама гарвановочерни и випреки, че съм почти руса (почти, защото съм руса само в дните, преди да ми падне боята) той пак ме обича!

Град
    sofiq
    RUSI BRUNETKI!!!
    znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!

Град
    тРоЯн
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Трябва да си егати тъпанара,ако си избираш половинката по цвят на косата ...
    +1 !
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

Повече от фен
    Брюнетките ми харесват 200 пъти повече,през живота си не съм харесвал блондинка.лориот-всеки има право на избор,нали?Не казвам, че няма свестни блондинки-просто на мен не ми харесват толкова на външен вид.

аз предпочитам брюнетки ,просто русите са си еквавилент на тъпотията и нема спор по тоя въпрос
    -абе с една дума умни жени сакам да ме бричат

Град
    София
    Зависи коя е. Ако ми пука за нея няма да ме интересува дали е блондинка или брюнетка.

А и дори да не я познавам едва ли ще я избера по цвета на косата. Това го правят само идиотите и американците.
    Don't tell me what I can or can't do !

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    chervenokosi

аз предпочетам брюнетки ,русите не ме привличат
    ...jUs7~AloNsO...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Трябва да си егати тъпанара,ако си избираш половинката по цвят на косата ...
    ДА!
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Цитирай Първоначално написано от hanovete
    аз предпочитам брюнетки ,просто русите са си еквавилент на тъпотията и нема спор по тоя въпрос

айде ся ... не поставяй всички под общ знаменател

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от hanovete
    А ти си еквивалентен на дебил ! Кога за последно успя да се запознаеш със ВСИЧКИ момичета по света за да кажеш че ВСИЧКИТЕ са тъпи ? Деба как ме дразнат такива тъпи пишлигари дет не могат да свалят момиче ама пък за сметка на това са АДСКИ капризни !!! Аз лично мога да гарантирам за русо момиче което има повече интелект от 60% от хората във форума ВЗЕТИ ЗАЕДНО !!!!!!
    De-Phazz - Anchorless

и двете става.

Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    БЛОНДИН!!!!
    и аз си падам по блондини ,иначе съм брюнетка :P
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Олее,така като почнете,направо ми иде да си изключа интернета и повече да не си го пускам ! 1-во:Къде е варианта червенокоси? Пълна дискриминация си е това.
    Да не говорим,че има много хора с кестенява коса.Като почнете с тъпите ограничения"Блондин/ка или брюнет/ка?" много тъпо звучите.Като пускате такива теми пък съвсем се излагате.Що пък специално трябва да се избира?Все пак харесваш човека до себе си,заради самия него,не заради цвета на косата му.Същата работа е с тъпите анкети от рода"Синеок/а или зеленоок/а" и т.н.

ne trea li da gleda6 ne kfa i e kosata van6nuiq vid i t.n. a kakfa e v sa6tonst harakter kakfa e tq a ne kak izglejda???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си