- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Блондинка или Брюнетка, момчета?
Всеки 4овек е разли4енМене по ме привли4ат бриунетките
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
мене най-много си ма радват кафява коса с руси кичури
Много обичам да пия !!! Слушам предимно Турбо фолк !!!
аз съм момиче, но това според мен е много относително :P
Просто аз
Ъ и защо няма чернокоса?!На мен ми харесват най-много чернокоси (като мен). Иначе с кафяви коси са ми малко обикновени не всички де, но . .
Русото е някак си мръснишко секси =))![]()
само черни! заеи тия перхидроли, чернокосите са адски мръсници и по мое мнение са най-готини от всички. а с руса аз изобщо никога не съм имал вземане-даване, не са ми на сърце![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
йее брюнетки![]()
The blood that binds us ..till death unites us
Най-незначителното у едно момиче е цветът на косата. Като цяло предпочитам брюнетки, но това не е решаващо.
Синеоки блондинки![]()
It's too late...
хаха то цвета на косата да ми е най-малкия проблем![]()
![]()
Естествения ми цвят на косата е тъмно рус и съм с тъмно зелени очи.,..досега 1 единствено момче ми е правило проблем за това...но аз му се ядосах и го зарязах защото не спираше да ми натяква как трябвало да се боядисам
както и да е той излезе пълен идиот
![]()
Сега съм червенокоса поради съвсем други причини но за мене няма абсолютно никакво значение цвета на косата...ако говорим за външен вид-всеки си е красив по негов си определен начин а не по нечии предпочитания.
![]()
Руси, или ЧерниииДай дай, оп оп, друс дай един гюбек
![]()
![]()
Все пак.. повече харесвам чернокоски
![]()
Брюнетка = жена с тъмна коса. Айде сега се замисли чернокосите какви са.Първоначално написано от DevilWish
Приятелят ми харесва повече брюнетки, ама не ме е изхвърлил поради факта, че съм руса.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
руси или черни всички са неверни![]()
![]()
![]()
![]()
вече 251Първоначално написано от fenastz
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
момиче съм, ама брюнетките са ми по - симпатични :0
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
сп0ред мен тряа си пълен тъпанар..глупак..идиот..да гледаш и да избираш м0миче ..даже и момче по цвета на косата.... както0 казват.. русите са тъпа..ама не е вярно.. познавам много момичета,които са естествени блондита и са супер умни..здраво стъпили на земята м0мичета.. с0ри че пиша.. (щото не см момче) но се изнервих..че си избирате по цвета на косата.. и тка преценявате хората..
![]()
![]()
Хахаха тва е пълна глупост според мен... Ако някое момче харесва момиче , което примерно не е русо а с кестенява коса и обратното , какво ще го върне ли ?!
Първоначално написано от Predator777
не се изказвай неподготвен,прасе
Момчетата харесват блондинки, а мъжете - брюнетки.![]()
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
тъпо е да избираш момичето по косата давам пример: Той харесва брюнетки. Има гадже брюнетка, обаче след 2 дни тя е изрусява. така и само защото тя е руса той трябва да я зареже щот' си пада по брюнетки .. е тфа вече е върховността на тъпотата![]()
![]()
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !