.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Град
    bRoKeN hEaRtS

Една изчезваща любов..

Здравейте, казвам се Владимир.
    Много обичам едно момиче, скарахме се.. ..Вчера я помолих да ми каже някой истини които е крила..И ми каза че е влюбена в друго момче..Аз я обичам много и колкото и да е трудно, казах и че искам тя да е щастлива затова трябва да послуша сърцето си.. И сега тя ще се опитва да го спечели..Аз ще трябва да го преживея някак...Знам че изпускам много свясно момиче, много добър характер е, радвам се че ми го призна, изпуснах любовта на живота си и много страдам душевно..Благодаря ви!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ох, какво да ти кажа, може би просто момичето не е искало да те нарани и затова не ти е казала истината Иначе си постъпил много човечно, дето си я пуснал да отива при другия...много малко биха постъпили така Евала ти давам за това, но според мен ако наистина много я обичаш, трябва да се бориш за любовта й..мое мнение..

Не разбрах много какво искаш да питаш,но карай ...
    Щом харесва друг - няма начин - трябва да се примириш и да я забравиш.Не можеш да я накараш на сила да бъде с теб.Гедай напред и потърси щастието другъде.Успех !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Не питам нищо..Просто исках да споделя с някой...Толкова ми е тежко..

споко човек...ше си намериш по-добра...а и щом е нямала смелост да ти каже,че има друг,едва ли е толко свестна...смисъл,ако ти беше казала преди да разбереш,може би щеше да е много по-добре...

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Ам..Да - така е, но все пак това е цяла една година..А аз съм обсебен от нея.. Живота е гаден..Поне с мен.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Значи пич искрено съжалявам за теб че си намерил истинската любов и сега трябва да я загубиш ох и аз съм така , защото момичето което обичам толкова много и е любовта на живота ми сега ми казва че й трябва време да се пооправим но аз си мисля че има някой друг и тя неиска да ми каже много ми е тежко

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Ем намери начин да я попиташ..Поне за това съм много щастлив, че ми каза..Преди не ми казваше такива работи...

Мега фен Аватара на GD
    Град
    е аз я питах тя ми вика че няма ама аз не съм убеден сега чакам да ми пише ама незнам какво сега чакам да ми пише ама като гледам няма май ох много ми е зле

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Ам..Значи искам да се боря със зъби и нокти за нея...Като куче в клетка...Но при мисълта, че тя няма да е щастлива с мен..Защото знам, че е много досадно и лошо да си с някой а в същото време да харесваш друг.. Постоянно си мисля за нея..Ам..Тя винаги ще бъде в сърцето ми.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Само незнам и се чудя на едно? Защо когато намериш човека дос ебе си истинската любов трябва да е толкова трудно и да боли много а аз толкова много я обичам ходим вече от 4 месеца знам че са малко но сега положението е много трудно и се чудя какво става

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Цитирай Първоначално написано от GD
    е аз я питах тя ми вика че няма ама аз не съм убеден сега чакам да ми пише ама незнам какво сега чакам да ми пише ама като гледам няма май ох много ми е зле
    И на мен ми казваше че няма..Подходи по друг начин с нея..Незнам трябва да я накараш да ти казва истината..Много съжалявам за теб защото точно от 3 седмици изпитвам същите чувства, същата болка..Ужасно е..

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Само незнам и се чудя на едно? Защо когато намериш човека дос е** си истинската любов трябва да е толкова трудно и да боли много а аз толкова много я обичам ходим вече от 4 месеца знам че са малко но сега положението е много трудно и се чудя какво става
    Ами...Човек...Страшно трудно е..Първо бях решил да се самоубивам и една приятелка ме спря...Сега и аз незнам..Надявам се на чудо..

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Малееее много е гадно това но мисля че по добре навреме да ти каже от колкото да се мъчиш и с това дай ми време малко много е тежко за нас ужасно е

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Малееее много е гадно това но мисля че по добре навреме да ти каже от колкото да се мъчиш и с това дай ми време малко много е тежко за нас ужасно е
    Теб 4 месеца..Мен 1 година..Повярвай ми..Направи нещо от раното щото изчакаш ли ще става по-лошо за теб..

Мега фен Аватара на GD
    Град
    е да ами значи виж сега е сега се обадих на една нейна приятелка с която се имаме с нея и я попитах дали нещо е станало или си е намерила друг и тя ми каза че не е че не е какво да си мисля аз кажете ми моля ви се

Град
    bRoKeN hEaRtS
    е да ами значи виж сега е сега се обадих на една нейна приятелка с която се имаме с нея и я попитах дали нещо е станало или си е намерила друг и тя ми каза че не е че не е какво да си мисля аз кажете ми моля ви се
    Ам..Ако смяташ, че можеш да имаш доверие на това момиче на което се си обадил..Да..но.. Аз лично вече никога няма да се доверя на момиче защото сърцето ми е разбит по такъв начин, че никога повече няма да има функцията да обича..

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Ами аз сега е ще се видя с приятелката ми и от днес се реtьуь аьвс е бъдем заедно или но май няма да я бъде край..... загубих яяяяяяяяя
    завинаги оооо нееееее

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Ами аз сега е ще се видя с приятелката ми и от днес се реtьуь аьвс е бъдем заедно или но май няма да я бъде край..... загубих яяяяяяяяя
    завинаги оооо нееееее
    Пич стегни се ! Имаш ли скайп да си поговорим?

Град
    bRoKeN hEaRtS

Re: Една изчезваща любов..

Цитирай Първоначално написано от Cannibal_C0rpse
    Цитирай Първоначално написано от vladimir4o
    Здравейте, казвам се Владимир.
    Много обичам едно момиче, скарахме се защото аз видях някои неща които е вършила, а не трябваше да ги видя осъзнах, че тя ме е лъгала доста време, просто не е имала смелостта да ми каже.. Вчера я помолих да ми каже някой истини които е крила..И ми каза че е влюбена в друго момче..Аз я обичам много и колкото и да е трудно, казах и че искам тя да е щастлива затова трябва да послуша сърцето си.. И сега тя ще се опитва да го спечели..Аз ще страдам и така..Знам че изпускам много свестно момиче, много добър характер е, радвам се че ми го призна, изпуснах любовта на живота си и много страдам душевно..Благодаря ви!
    Няма страшно, това е мимолетно, просто си се държал с нея по-различно от колкото тя си е представяла... ще види, че оня е боклук и ще се върне... друг е въпроса колко си смел да подслониш една "лъжлива жена" в сърцето си, и колко искрено честен можеш да си с нея, когато се страхуваш, че те лъже пак... от личен опит ти казвам, че ще е много трудно, ако втори път се съберете... ама няма невъзможни неща... вече месец и нещо се убеждавам в това....
    Ами незнам..Аз почвам да губя надежди..Все пак ако някога реши да се върне..Аз ще я чакам! Независимо колко пъти и как ме е лъгала, независимо какво ми е сторила аз я обичам и немога да я мразя..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Благородно си постъпил,като си я оставил да бъде щастлива с другия.Браво на теб , радвам се,че има такива като теб.

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Много добре казано! Благодаря ви! Много ми помогнахте

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Цитирай Първоначално написано от Cannibal_C0rpse
    За теб винаги - айде сега по една Загорка за отскок... че то бирено време дошло.... (beer)

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Цитирай Първоначално написано от vladimir4o
    завинаги оооо нееееее
    Пич стегни се ! Имаш ли скайп да си поговорим?

Ами да имам скайпа ама аз се оправих с моята приятелка много съм щаслив оставаме си заедно

За да е крила от теб и т.н.(поне аз за тва разбрах че сте скасали)значи не е чак толкоз добьр характер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си