.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Няма за какво да съжеляваш.Постъпил си чудесно и не си мислил егоистически.За тази твоя постъпка ще бъдеш възнаграден някой ден с нова по-силна любов.Клишето "Времето лекува" ще си свърши работата.Важното е да не се отчайваш и да вярваш че ще срещнеш по-добро момиче и че ще изпитащ по-силна и вълнуваща любов.Успех и тлавата горе!

Недей се отчайва и ти пък
    Разхвърли положителното си мислене. Ко е туй нещо?
    И аз преживявам раздяла от седмица някъде.. не помня дори колко.
    Вече втори ден съм свежа и ... Готино е. Макар още и аз да си обичам момчето си преживявам рааздялата по подобаващ начин..
    "Не се подавай на отчаянието! Той е най-лошия враг на човека."
    Да не би някой да ти е лепнал гаранция, че няма да намериш следваща по-голяма любов? Емз.. Не се разтройваи. Това последното дет си го написал няма смисъл просто, защото ако сърцето ти е голямо ти пак ще обикнеш. Може да не е като първата обич, но нещатата ще са по зрели.. и може би доста по успешни.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Ам, много ви благодаря на всички! Ще бъда силен, ще си дам време и ще я забравя! (Поне ще опитам) =D> Ако не успея пак ше ви пиша след време какво е станало
    This is 10 percent luck, 20 percent skill
    15 percent concentrated power of will
    5 percent pleasure, 50 percent pain
    And 100 percent reason to remember the name

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    За да е крила от теб и т.н.(поне аз за тва разбрах че сте скасали)значи не е чак толкоз добьр характер
    Ам само да кажа, че момичето е супер свестно и много ме обичаше.. Както някой каза преди тя ме лъжеше за да не ме нарани... Нея напускам защото ме е излъгала, а защото искам да бъде щастлива с другото момче..Ако тя бъде щастлива, такъв ще бъда и аз.

Това е много непрятно! сигурен съм че след време ще разбере че е направила грешка че те е оставила.. да се надяваме че няма да е късно тогава, макар и че да сте пак заедно едва ли ще е същото а бе незнам... дръж се боли 1-ва любов но ще отмне и ще осъзнаеш смисъла на живота си
    I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
    Only the SoulKeeper can save me from this hell

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Цитирай Първоначално написано от GeRgY
    Това е много непрятно! сигурен съм че след време ще разбере че е направила грешка че те е оставила.. да се надяваме че няма да е късно тогава, макар и че да сте пак заедно едва ли ще е същото а бе незнам... дръж се боли 1-ва любов но ще отмне и ще осъзнаеш смисъла на живота си
    Ам..Незнам дали ще го разбере някога..Но предполагам с мен не е щастлива..Ако беше щастлива с мен нямаше да си хареса друго момче..Пък и аз търся сериозна връзка..

mn mi e poznata istoriqta ) bivshiq mi pr sig se chustva kato teb za neshtatie ama tova e jivota prodaljava vse pak..
    JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!

Град
    bRoKeN hEaRtS
    Цитирай Първоначално написано от ssiska
    mn mi e poznata istoriqta ) bivshiq mi pr sig se chustva kato teb za neshtatie ama tova e jivota prodaljava vse pak..
    Ам, всеки се сблъсква с това рано или късно Music is the power

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си