Цитирай Първоначално написано от Cannibal_C0rpse
Цитирай Първоначално написано от vladimir4o
Здравейте, казвам се Владимир.
Много обичам едно момиче, скарахме се защото аз видях някои неща които е вършила, а не трябваше да ги видя осъзнах, че тя ме е лъгала доста време, просто не е имала смелостта да ми каже.. Вчера я помолих да ми каже някой истини които е крила..И ми каза че е влюбена в друго момче..Аз я обичам много и колкото и да е трудно, казах и че искам тя да е щастлива затова трябва да послуша сърцето си.. И сега тя ще се опитва да го спечели..Аз ще страдам и така..Знам че изпускам много свестно момиче, много добър характер е, радвам се че ми го призна, изпуснах любовта на живота си и много страдам душевно..Благодаря ви!
Няма страшно, това е мимолетно, просто си се държал с нея по-различно от колкото тя си е представяла... ще види, че оня е боклук и ще се върне... друг е въпроса колко си смел да подслониш една "лъжлива жена" в сърцето си, и колко искрено честен можеш да си с нея, когато се страхуваш, че те лъже пак... от личен опит ти казвам, че ще е много трудно, ако втори път се съберете... ама няма невъзможни неща... вече месец и нещо се убеждавам в това....
Ами незнам..Аз почвам да губя надежди..Все пак ако някога реши да се върне..Аз ще я чакам! Независимо колко пъти и как ме е лъгала, независимо какво ми е сторила аз я обичам и немога да я мразя..