- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Уроци по хип хоп танци
mn se kefa na toq stil i iskam da se zapi6a na takiva tanci pls ako zn nqkvi 6koli v Sofiq da pi6e
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
пи1 ходил съм на две места във The Center се плаща 50лв на месец но отам ще излезеш про хип хоп дансер това е най доброто засега а за 15 лв в красна поляна читалището на 28 соу алеко константинов можеш също да ходиш
доколкото знам тея в the center са наистина мн добри,ама 50 лева...аз също имам някво желание да се занимавам САМО с хип хоп,щото са танцувам модерни и характерни
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
the center наистина са много добри, от личен опит казвам. За съжаление ми се наложи да спра заради високата такса (наще не са банка) Но запишеш ли се няма да съжаляваш.
....
...
...
az puk iskam da popitam ako nqkoj znae za takiva yroci v stara zagora,6tot ot godina tancyvam no pokrai izpitite zarqzah si4ko,a sq iskam da se vurna...puk grypata se premesti...plssss,pomognete!
~~~ Don't hate me 'cause I'm different...Love me 'cause I'm special! ~~~
Аз съм изключително доволна от Бъбъл гъмс и по-специално от треньорката Силвия.. много е търпелива и отделя внимание на всеки персонално! Бъбъл гъмс за хип-хоп танци във Варна с двете ръце!
А в Хасково някой ако знае много се моля да ми каже и за таксата ..![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
a nqkoi da znae kakvi sa cenite v bubble gums.
не знам за таксите, но аз съм от Пловдив и също много искам да тренирам някъде хип- хоп![]()
![]()
Видях сайта на тези The Centеr, но май не е обновяван скоро или ддз, но не намерих нещо интересно. Ако някой има други идея за пловдив да сподели
![]()
![]()
Страхотен избор ,аз ходя на хип-хоп и съм супер доволна.много ми харесва![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Съжалявам за въпроса предварително,моля без злоби,ма съм малко невежа в тая област... Та моля да ми обясните кво ще рече "характерни" танци![]()
?
When can you live forever,.. What do you live for?
хип-хоп танци.. и такова животно ли се извъди.. какво следва? уроци по дъвчене на дъвка???![]()
![]()
накъде отива човека...
ай със здраве - другото не е важно
Е, к'во им има на хип хоп танците ?
When can you live forever,.. What do you live for?
Характерни танци са танци на народите.Например грузински,руско-цигански,фламенко,ирландск и танци и всякакви такива,за които се сетиш.Надявам се сега да ти е по-ясноПървоначално написано от nikoletkata0
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
оо и на мен ми се ходи хииипер многоо.......![]()
а някой знае ли дали шаш 4итали6те сшетлина са добри ?!
мс от сега
![]()
Бреик или Улалк![]()
Интереси:Момичета,Трева,На
zdr sa triniram moderen balet ama 4estno kazano ve4e mi e do6lo do gu6a ot vs i sa vidqh snimki na nqkakva grupa Soul Rhythm i mnoo me izkefiha nqkoi moje li da mi kaje dr hip hop grupa kadeto moga da triniram i ima pe4eni hora i taksata ne e mnoo visoka i da e v sofia i da ne e The Center 6toto tam taksata e mnoo visoka ms predvaritelno
Има вече много зали в София. Сума танцьори от The Center отвориха свои зали и покриха почти цяла София, така че в зависимост от кой квартал си или кои дни са ти удобни можеш да ходиш къде ли не:
- Main Hall например си е на Халите и тренките са през седмицата (вторник, четвъртък и петък по 3 пъти на ден);
- Dem Divas dance spot е на Раковска 107 и е събота и неделя от 17.00 ч.;
- Pachoville - Стрелбище, май беше сряда, събота и неделя.
- Hyphers - са пак тези дни, Стрелбище.
- в Красна Поляна има зала Weezy, знам за сряда, че има тренки...
Абе лудница, всичките са супер сила.