- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Май откачам напоследък...
Zdr.. naposledak ot nqkolko sedmici mi se sluchvat mnogo stranni neshta.. nqkoi uspqh da gi opravq ama drugi oshte sa golqma zagadka za men.. neznam kvo stava s men i shto se chuvstvam taka stranno i podtisnato.. vinagi sam bila vesela i sum izlizala s usmivka ot vsqka losha situaciq.. a segaa ot izvestno vreme nemoga da izlezna ot tva polojenie i dori neznam shto se chuvstvam taka.. eii taka za nai malkata glupost i se natajavam... stava mi gadno i mi se skapva nastroenieto ?? neznam kakva e prichinata da se chuvstvam taka.. ! a ne stiga tva i gadjeto mi e daleche ot men a to e edno gadje.. po skoro priqtel.. dneska mi se obajda bivsheto gadje i mi kaza 4e shtql da mi se obadi tiq dni da sme izlezli na kafe i az go pitah shto? i toi kaza zaradi staroto vreme i spomenite.. kvo znachi tva spored vas.. zashto sled vsi4ko stanalo sq otnovo me tarsi.. off oshte edna zagadka v spisuka.. kvo stavaaa s men naposledak be .. pone na vas sq spodelih i mi olekna malkooo :P aidee leka vecher... dano mine po skoro taq depresiq li e .. neznam kvo e
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...
Ами.. Ше ти мине..Гледам имаш здрава глава !!Първоначално написано от Sexitooo{}
Шо не счупиш стената? Шегувам се.
Ще ти мине депресията, дай си време.
![]()
This is 10 percent luck, 20 percent skill
15 percent concentrated power of will
5 percent pleasure, 50 percent pain
And 100 percent reason to remember the name
Ми аз мога да ти кажа да спреш да си втълпяваш разни безмислици защото главно от това се получава!Не вземай на сериозно всичко ти си си навила нещо на пръта и това е!Не мисли за глупости защото няма никакъв смисъл от това!Имаш една такава тема вече няма смисъл нова да пускаш!С уважение Valento
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
ami moje depresiqta da e zaradi vremeto navyn..ako ne si zabelqzala tymno e postoqnno i e mn sux..i az s1m tei mai mai i kat pekne slynce sa kefa :P abe daznam zavisi donqkade i ot tfa...apak za gajeto mai ta hareswa o6te ;]
маса се прави на маса с месо
ehh nikoi ne me razbira .. nemoje da e ot vremeto shtot kakto kazah do sq nikoga ama nikoga ne sam bila taka tajna..i to tolkova vreme.. povecheto mi tajni momenti sa traeli 4as dva.. tri nai mnogo ..nikoga ne sam se chuvstvala po toq nachin za tolkova dalgo vreme.. dori nqmam nastroenie za nishto.. pravq vsi4ko bez jelanie.. i ne sum se usmihvala ot nqkolko sedmici.. vsi4ki me pitat kvo mi e shto sam takava.. i az kazvam samo 4e mi e losho.. ili 4e ne sam se naspala dobre.. :P shtot nemoga na nikoi da kaja kvo mi e naistina.. shtot nikoi nqma da me razbere.. ako kaja 4e imam gaden period .. shte si pomislqt 4e se bazikam ili neshto takova.. nzz kvoto i da stava.. kolkoto i hubavi neshta da se sluchvat.. na men sa mi bezralichni.. prodaljavam da se chuvstvam taka..
![]()
Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...
Спокойно. Нормално е! От възрастта е.. депресия. Почти всички го изживяватПървоначално написано от Sexitooo{}
dance
Ne znam tva kvo e ama shte mine da ne ti puka vsichko si ima pyrvi pyt. A za gadjeto ti ne znam sigurno se e setil che mu lipsvash, ama ot lichen opit ne mu pokazvai ch ei toi ti lipsva shtoto ako razbere shte ti se kachi na glavata...
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP