- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Обиди ....
ЗДР!Сигурна сам че повечето сте се сблъсквали с проблема .. да говорят зад гърба ви неща от рода "как се ебете" , "минал ви е целия град" , "ебете се с по 5-6 човека наведнъж" , "правите свирки на секи прещнат" ох няма да продължавам знаете за какво става на въпрос ако не сте го преживели сиг сте казали за някой нещо такова ... М аз вече горе долу съм ги преживяла тези неща много ми е трудно но се опитвам ... А вие как се справяте и още повече като не е вярно
Много гадно но такъв е живота .. пълен с комплексари завидливи хора
![]()
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
хмм може би си дала някъкъв повод да говорят така за теб ...не е просто еи така изсмукано от пръстите(според мен) ...ами да говорила съм (май) ... но ако съм го казвала определено не е било от завист ...! да завиждам за кво ?! просто защото съм изразявала мнението си ..![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Попринцип,эа да тръгнат подобни слухове,може би е имало някаква ппричина.Не те обвинявам,най-малкото эащото не те поэнавам и нямам основание.Просто така висля.Иначе щом каэваш,че не е вярно,не се ядосвай.Ако ти самата си энаеш,че това,което говорят не е вярно,не се притеснявай.Важното е да има хора,които да ти вярват и да не са на тома мнение.
[size=7][b][u]fosse cos
Хмм,казвали са ми го доста често...Хора,които завиждат,че ходя с готино момче,например...
Също така хора,които мислят метълите за курви,пияници и т.н...
Казвали са ми го и хора,които ме мислят за грозна...Хора,които ме мразят...Докато се карам с някой също...
Не им обръщай внимание.
Еми, нека се еба, щом казват.... нали те са останали на сухо![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
добре де щом не го правят от завист .. от какво .. просто са ГАДНИ и искат да съсипят живота на хората като говорят без да знаят [-o< .. защото веднъж разчуло се после не се забравя и секи те гледа с друго око
Погледни го от другата страна.Щом говорят зад гърба ти си все още пред тях .. имат някаква причина да го правят - завист, злоба, омраза, яд, клюкарски историй.. да не ти пука и за мен са говорени такива неща ама разбира се като съм с тях се правят на мойте най- добри приятелкиама аз не им обръщам внимание .. просто не показвай, че те интересува по някакъв начин това клюкарстване и те ще спрат..
еми чак такива неща като твоите изказвания не ама много други неща са говорили зад гърба ми! колко съм тъпа, противна, да съм си е..., и други бе направо има някои хора дет ме мразят, до колкото знам са някаде 5,6 такива и кво да направя да ме плюят зад гърба ми, вече хич не ми пука! А и нали знаеш: радвай се че има хора които говорят зад гърба ти, щом говорят значи има за какво!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
кво ти пука че говорат зад гарба ти...не им обращай внимание...изобщо не ги отразяваи такива малоумници...живей за хората..не за мнението им![]()
![]()
\Първоначално написано от diamantche
/ mn qsnu
:P
Съжалявам,но не разбрах добре формулировка на темата ти.Неминуемо в живота си ще срещнеш недоброжелатели, хора, които ще се опитат да развалят репуцаията ти и да опетнят името тис различни слухове и очевидни клюки.
Ти няма как да се справиш с тях,няма исмисъл да се тревожиш.Всеки може да говори каквото пожелае и никой не му пука за това дали ти ще се засегнеш или ще бъдеш 100 процентов непукист.Както казаха преди мен-просто игнорирай подобни хора,ако няма реална причина поради,която да се разнасят такива мълви.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Съжалявам,но не разбрах добре формулировка на темата ти.Неминуемо в живота си ще срещнеш недоброжелатели, хора, които ще се опитат да развалят репуцаията ти и да опетнят името тис различни слухове и очевидни клюки.
Ти няма как да се справиш с тях,няма исмисъл да се тревожиш.Всеки може да говори каквото пожелае и никой не му пука за това дали ти ще се засегнеш или ще бъдеш 100 процентов непукист.Както казаха преди мен-просто игнорирай подобни хора,ако няма реална причина поради,която да се разнасят такива мълви.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Predi vreme govoreha takiva ne6ta za men,no az pokazvah 4e ne mi puka i vsi4ki prestanaha. Ve4e ne im e interesno da govorqt gluposti po adres na drugite.![]()
МоМиЧе С КаФяВи ВлАсТвАЩи ОчИ, с НаЙ-рАзЛиЧнИ тАйНи И МеЧтИ !!!
pfff da ne ti puukaa zareji gi nekfi ligli de4icata na mama i tati deto ne sa vijdali mom4e prez jivota si drunkat takiva gluposti ... ne obru6tai vnimanie az taka se spravqm![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Не трябва да те интересува кой какво говори за теб.Хорските клюки винаги ще съществуват и просто те не могат да бъдат спряни.По-важното е че приятелите ти знаят каква си.В случая само това има значение! Лек ден!![]()
Ми аз лично си нямам подобни проблеми..
Не знам ама аз още от яслата си налагам правила..![]()
Никога някой от учениците не е дръзнал да ми скочи или пък
да ме нагруби..![]()
Даже имам чувството,че някои ги е страх от мен,за което не ми
е приятно..не съм чак такъв звяр..![]()
За тези,които ръсят нещо по твой адрес..просто няма смисъл
да те грее..
Защо да рискуваш да си изтрепеш някоя мозъчна клетка,за
някой,който не го заслужава..![]()
Walk go home boy...
Не им обръщай внимание.Прави се,че не забелязваш коментарите им и помни,че ти винаги си над тях,защото те не събират смелост да ти кажат нещата в лицето,плетат интриги и явно си нямат друга работа освен да клюкарят.Не се принизяваи на тяхното ниво,не бъди лицемерна и свестните хора ще си направят сами изводите кой колко струва и на кого да вярват![]()
хихих мен в началото ме дразнеха подобни коментари, но с годините всичко минава. Като се осъзнаят всички, 4е правят секс...
та тва е
иначе, живей си живота и да не ти пука![]()