- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- До колко часа спите сутрин?
Не знам има ли такава или подобна тема...
До колко спите сутрин?
Когато съм първа смяна,ставам в 7:00,а когато съм втора или почивка:до 10-11.Но има и изключения:например днес се събудих в 14:00![]()
Prez sedmicata stavam v 6:30 a prez weekendite i vakanciite kum 9:30-10![]()
Когато съм на училище до 7:30, все пак даскалото ми е на две крачки, а през уикендите до към 11![]()
>>> House Music <<<
През седмицата - до 9. През Уикенда - 8.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
mi za daskalo 6;30 apak kat sam po4ivka 11-12 dori nqkoi pyt i po kasno ;]![]()
маса се прави на маса с месо
ми.....кът съм на даскало горе-долу към 8:00 а събота и неделя ставам към 11:30
![]()
vseki den razli4no moga da stana v 8 sutrinta moga da stan i v 1h nqmam opredeleno vreme
Ми аз докато съм първа смяна на даскало не спя..
но ако съм много изморена и съм се тряснала на земята или
на клавиатурата кака ме буди..и то в 05:53/нз от къде й дойде/..![]()
През почивните дни си откъртвам до 15-16 часа/тогава звъни алармата,иначе съм способна да си проспя животеца/..
и готова за приключения![]()
Walk go home boy...
На училище съм от 8 но ставам винаги към 9 .... а съботите и нделите спя до към 1 ,2
Поспалана съм![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ми за даскало часовника ми звъни в 7,7 без 10 някъде..събота и неделя...до към 10-10:30
От понеделник до петък в 5:30-5:45, а събота и неделя различно.Примерно вчера (събота) се сабудих в 11:30, а днес (неделя) се сабудих в 8:20![]()
Всеки ден е различно-понеделник в 6, вторник в 8, сряда и четвъртък-в 7, а почивните ми дни(петък, събота и неделя) около 9, ако няма да ходим на село...............но рядко преди 12 см си легнала и заспала. понеделникът ми е мн зор да стана и обикновено се надигам по-късно и отивам на лекции леко негримирана като света.........
Когато съм на училище ставам в 6.00 /все пак трябва да хващам и автобуса, който идва към 7 без 15, а от нас до спирката е на 15 минути път/. Когато съм в почивка-спя до 10-11.![]()
ami za daskalo stavam v 7:00ama ina4e prez subota i nedelq dokato ne se subydq ... 1-2 na obqd
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Когато съм на училище ставам в 6:50,а когато не съм - към 8-8:30,най-късно 9.Дори и лятото не спя до късно,просто не мога.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ми когато съм първа смяна ставам 5 и 30, а когато съм втора към 10 часа![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ami kato sum na daskalo v 6:30,a prez subotite,nedelite i vakanciite,spa do kum 11:30,12:30 h!![]()
Еми алармата ми звънка в 07.05 пък ставам от леглото във 07.10![]()
За даскало в 6:30 иначе към 11-12, а през ваканциите-13-14.
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!