- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- До колко часа спите сутрин?
през почивните в 10, а иначе 7.30
И азПървоначално написано от desert_rose''''....
![]()
Some things are better left unsaid!
in the weekends at 10:00-11:00 а пък for school в 6:00
I'M READY TO MAKE EVERYONE'S THROATS ACHE..
Ако не съм на даскало поздравявам с добър ден или вечер иначе ставам към 6:30Първоначално написано от extreme_
В 7:00 за даскало даже вече без часовник ,но пък сам свикнал събота и неделя да си сипя до 10,11![]()
сутринта лягам вечерта ставам и така до края на света ахахах![]()
АмИиИи ... Ся СъМ 2-рА сМяНа И сИ гЛаСя ТеЛеФоНа За 8:30, АмА иНаЧе СтАвАм [през седмицата] В 10ч. НяКъДе, А пРеЗ уИкЕнДиТе В 11:30-12:00![]()
![]()
От понеделник до събота ставам към 10:00-10:30,а в неделя след 14:00 :P :P :P
Ставам в 6.15h :]]
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Когато съм на училище ставам в 6.00,защото трябва да си хвана автобуса,а когато съм почивка-около 8-9,понякога и 10-11 часа.
Зависи.когато съм първа смяна до седем.Втора пак зависи щото имам уроци и извънредни и всеки път е различно.През почивните дни пак съм заета.Обаче сега ваканцията спя до три часа![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ako sme sutrin na daskalo spa do 6 i 30,a ina4e do 10-11 \/
Когато съм ан училище ставам в 6 часа,а когато не съм различно,зависи колко съм била уморена,кога съм си легнала,но не съм от тези които спят по малко..попринцип някъде към 11-12 часа...![]()
6:30 когато съм на даскало.Иначе сутринта към 13:00 през ваканциите.Това ще гледам да не се задържа за дълго така, че нямам време да се оправя сутринта ^^
Когато съм на даскало ставам 6 и 30, а по принцип до 10,11 дори 1,2 часа
do 7:30!!!!!!!!![]()
В делничен ден до 7.15 в неделничен до 1 наобяд![]()
България над всичко!
през седмицата във 7 и 10 а събота и неделя след 10![]()
Първоначално написано от comics
Докато се наспяпрез седмицата обикновено до 7, но ако много ми се спи изтървам 1-вите няколко часа.А събота и неделя зависи какво съм правил предната вечер, но рядко ставама преди 11 и 30.
през седмицата 6-6:30 събота 7:00 неделя 10:00
През седмицата като съм на даскалоо ставам в 7.00h,а събота и неделя 10.30-11.00 h.![]()
Животът е пътешествие,а не крайна цел.
Аеросмит
в делни4ен ден ставам в 6.30 а в неделни4ен спя до 11-12![]()
И кФо кАт тЕбЕ цЕлУвАл нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе мЕнЕ е рЕвНуВаЛ, и кФо кАт тЕбЕ е еБаЛ нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе зА мЕнЕ е мЕ4тАл
Зависи ако съм на даскало до към 09:00 и отивам ако не ме мързи само първя смяна съм от 07:30!Ако не съм на даскало до колко откарам или не ме събуди някои!