.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Град
    in my world!

Наще не са съгласни да спя сама...

оф наще вече ме издразниха тотално!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!значи баща ми заминава замалко в Несебър и нали майка ще кара нощна смяна във вторник и ми вика ще спиш у сестра си и аз и викам от години не съм стояла сама в нас, била съм мн по малка и са ме оставяли сега къв им е проблема!!!!!!!!!??????питам майка ''кажи ми защо да не съм сама,като ми дадеш разумно обяснение тогава ще се съглася"и тя''ми така''' и викам на кака айде де убедете ги и бати Иво(мъжа и) точно сега акто си по голяма ще направиш нещо нали те познавам и баща ми почна да ми вика като излезнах в коридора''аз ти казах нещо ще спиш у сестра си!!!!''и аз''няма пък!!!дай ми причина закво да не съм сама'' той-''така,апък ще вземеш да направиш някъв купон!!!!!!!!'' аз-'' ти луд ли си после ще тря да чистя,апък и вторник ти чуваш ли се???'' след мн цупене,мн се ядосах чак неможех да ги гледам и излизам от стаята и баща ми''разбрахме се нали?'' и аз''не се разбрахме'' направооооо иде ми......как да ги убедя бе хора???????
    само да кажа никога не съм прайла купон в нас от къде му дойде тва нз и никога като съм била сама не съм праила глупости,айде моля ви дайте някъв съвет...
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    в спалнята ти ;]
    ще ти го кажа направо :
    страх ги е да не се изчукаш и мисля , че няма да можеш да ги обедиш в противното.....

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Добре де,кво толкоз ти пречи една вечер да прекараш при сестра ти?

Град
    in my world!
    ми аз почти всяка седмица спя по 1 вечер у тях апък МАМКА МУ от 2 години не съм стояла сама в нас цяла вечер толкова си ми е яко цяла къща и си правя квото искам ,апък за чукането не съм им давала никакви поводи да си го мислят,и хем да им покажа че могат да ми вярват и т.н сещате се

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    еми ясно е,че се притесняват да не стане някоя лудница докато ги няма. Не знам как можеш да ги убедиш в обратното Явно не ти имат много доверие.. Пак им обясни,че нищо няма да правиш и просто ще си стойш у вас и т.н.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    in my world!
    хора говорих ли говорих....ефекта е нулев!!!попринцип рядко пускам теми само когато тотално се отчая,е сега съм отчаяна и ядосана

Град
    в спалнята ти ;]
    Цитирай Първоначално написано от kriska__
    ми аз почти всяка седмица спя по 1 вечер у тях апък МАМКА МУ от 2 години не съм стояла сама в нас цяла вечер толкова си ми е яко цяла къща и си правя квото искам ,апък за чукането не съм им давала никакви поводи да си го мислят,и хем да им покажа че могат да ми вярват и т.н сещате се
    те точно заради тва се притесняват ... ако си имаш гадже и те знаят ...

Град
    in my world!
    ми нямам си гадже апък и да имам те няма да знаят не им и трябва,само да мрънкат...

еми спи си в сестра ти голяма работа
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Кажи им, примерно че ще викнеш най-добрата си приятелка, ще си направите нещо за хапване, ще гледате филмче и т.н.
    До преди около половин година и аз не можех да убедя наще да ме оставят за през уикенда сама, но като попораснах малко осъзнаха, че не е нещо кой знае какво(:Пък и така се чувствам пораснала от части, самостоятелна,макар за кратко и ми е едно леко на душата.

П.С-Наще не искат да знаят какво правя когато тях ги няма.

П.С2-Авторке, на колко си?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Еми ето някой предположения и предложения от моя страна:
    1. Ваще гледат много филми или някой им е налял нещо в главите.
    2. Знам,че звучи тъпо ма може къщата да им трябва на тях и ти не си желана в това начинаие
    3. Твърде загрижени са ,ако не искаш скандали по-добре отиди да спиш при сестра ти за 1 вечер нищо няма да ти стане

Град
    in my world!
    ох ами вече одавна пробвах с най-добрата ми фр какво стана пак нулеф ефект на 14 съм и междудругото описа точно кво чувставам като съм сама у нас хах и наще неискат да зн само да е оправено всичко

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не се сърди, но си малко още...
    И наще искат да им е подредено
    аз обожавам да си остана сама вкъщи, да си направя чайче с мед, да си пусна хубава музика и да мързелувам мечтаейки(:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    in my world!
    ем и аз тва искам ама.... дразня се само от факта че съм стояла сама у нас на 10-11

oy ne6to poznato. zatva nqmam tarpenie da stana na 18 i da se mahna ot tqh znam kakav kef si e da si sam v ka6ti. no pri mene ima 4ovek za koito trqbva nqkoi da se griji i ponqkoga az ostavam v ka6ti. no rqdko za sajalenie. a pak i az gi praq glypostite nqma na4in posledniqt pat kato bqh sama hodih v pld i estestveno na6te ni6to ne zapodozrqha. a i ..tva si e tipi4no za tqh. ne gi interesyvam tolkova mn ne govorqt s mene i az s tqh samo znaqt yltimatomi da mi slagat.

при мен е точно обратното, живея само с мама в България, нямам НИКАКВИ роднини в Сф ии тя е стюардеса... по цяла нощ съм сама горедолу 2-3 вечери на седмица ама ми е вече тотално тъпо щото от както се помня съм все сама в нас тъй че и това омръзва
    ии аз съм на 14 :]

Супер фен
    Ужас..........

Това вече... Но от друга страна може да ги е страх да спиш сама. Не се ядосвай!

Град
    L.A. \ Moscow
    уффф.. идвай у нас ТОВА Е!
    Raise your fist!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Еее хуу де ..
    ся само се ядосваш
    и пак няма да постигнеш твоето
    Спи у сестра ти и тфа да е
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от kriska__
    ми нямам си гадже апък и да имам те няма да знаят не им и трябва,само да мрънкат...
    Е как да ти имат доверие? Сигурен съм че и други неща им спестяваш... . Родителското лице не е тъпо, въпреки че се прави на такова.

Град
    in my world!
    хах мн ясно че тря някои неща да им спестявам аз ако всичко им казвах щях да съм под арест в нас до 18 и мерси че ми даде тоя съвет не се бях замисляла

Супер фен
    Спи у сестра ти и мир да е.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    otidi pri sestra si,kvo tolkova,vai samo,kak iskam i az da gi razkaram prosto mn ma tvarqt naposleduk,i sq si zehme o6e edin apartament za baa mi i az mislq se izmestq pri neq,pone 6e mi gotvi i 6e mi e po-lesno da izlizam i t.n
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    ЗАБОГА НА 14 СИ МНОО ЯСНО ЧЕ НЯМА ДА ТЕ ОСТАВЯТ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си