- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за мъжете с обеци
Нищо не мисля.Хора като хора.Все ми е тая дали са с обеци,или не.Но попринцип няма нищо лошо и НЕ е педалско![]()
[size=7][b][u]fosse cos
пиърсинг на ушите ....ъъъ...не ми харесва.
но пък на други места може да е мн яко...![]()
Страшно много харесвам мъже с обици, но и на двете уши нещо малко и секси![]()
Бе зависи. Някак си, момче или мъж с обици на двете уши някак си е странно.... На едното по-става![]()
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
на мен ми харесват но на ушите и на веждите стщо е яко за момче![]()
Kogato cufnat temenujkite i rabotata trugne zle...ebi im maikata na si4kite i gledai ti da si dobre!!
значи харесват ми момчета с флешовеили пък обички на езика, веждата и.... аве май там х)
Абе то не на всеки ходи обеца на ухото (говоря за момчетата) има някой дето са като палячовци![]()
![]()
абе харесват ми ама зависи от обеците
попринцип харесвам
флешове секфи такива глупости![]()
Здравейте! Аз харесвам мъже с обеци и дори съм решил да си сложа. Интересува ме кое е по-добре да си пробия дупка на ухото или да си сложа магнитна обеца?
Намирам го за доста секси всъщност.
Брат ми има флеш на ухото 20мм, по принцип не харесвам флешове, но на него му стои много сладко.
Лично аз съм фен и на пиърсинг, и на татуировки. 7 обеци висят по ушите ми.
Мисля, че е ретро, а напоследък и все по-често граничещо с просташкодано не се обиди някой де
![]()
Има на някои,които им отива, но на други е ужас. Като цяло зависи от човека дали ще му отива,или не.
Момче с обица супер яко, много ме кефи
Зависи от човека. На някои много им отива, на други- не... Според мен е по-важно дали момчето се харесва, отколкото трендове, хорското мнение и тн.