- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали ме е излъгала?
споко, напълно възможно еПървоначално написано от phenomena
при около 30-40% жени не тече кръв при 1-ви път![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Спокойно не те е излъгалаИма случаи, в които няма кръв по време на акта, а след това.
Не е задължително да тече кръв при самия полов акт.Ние тук не сме екстрасенси за да можем да ти дадем напълно обективен отговор.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Когато аз го направих за първи път също нямаше нито капка кръв.И именно заради това гаджето ми ми каза,че съм го лъгала че съм била девствена.Нямаш представа колко е унизително за едно момиче това.
Сякаш наличието на кръв по чаршафите е единственото доказателство че е била девствена
Липсата на опит си личи и по много други неща.Така че,не се съмнявай така в гаджето ти,само ще я нараниш
Можеше да се поровиш из темите... има доста такива и по мненията можеш да видиш,че при голяма част от момичетата няма и капчица кръв... Просто май при все по-малко момичета се случва да има кръв... :P Не те е излъгала. Пък и защо да те лъже... по приемливо би било да те излъже,че не е девствена за да ти е по интересна...
Според мен не те е излъгала.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
i pri men nqma6e krav voob6te nito po vreme, noto sled tva.приателката ти не е единствената на която при отварянето не и е текло крав......споко![]()
Ние не можем да кажем дали те е лъгала или не....на много жени не им тече кръв![]()
Абе човече на бифшата ми приятелка също не и тече кръф 1-вия път но я болеше малко , ако се замислиш малко над някой фактори които ти си знаеш как са били при акта ще разбереш.
oo pich spoko ... i az bqh taka ..nito bolka nito kruv.. i se pak mi beshe za 1vi put.. ne te e izlugala spoko
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
mene biv6iq me pita taka ... posle baq vremem vqrva6e na "priqteli" i na akylite ima za taina konspiraciq , che kriq , che predi nego sym imala drugi ... moga da kaja samo - myjeПървоначално написано от bebok
![]()
po temata - az pyk nikoga ne sym imala kryv - nito po vremem nito sled 1 aktspoed mene momicheto ti kazvam sitinata
i zashto si mislite , che vi lyje, to da ne e tolkoz sramno da si kajem , che sme imali i dr partnior , ne moga da vi razbera![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Защо си мислиш че те е излъгала..не при всички момичета тече кръв-при мен нямаше нито капка и не ме е боляло![]()
може и да не те е излъгала.при мен също нямаше кръв първият път.
Хм, и при мен кръв нямаше, бях на 20 години, ама приятелят ми не се усъмни и за момент, че съм била девствена допреди няколко минути.........Мисля, че всичко е въпрос на гадже. А и да не говорим, че влагалището е така тясно.......Въпреки, че това не е сигурен критерий. не бях правила секс 10 дни и влагалището ми било като на девствена по думите на приятеля ми!Първоначално написано от scanadal
ми на мен кату ми беше за първи път не ми е текло нищо просто имах остра болка за някфи секунди и до там![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
Извода е следният : Вярвай на приятелката си.
da moje vsqko momi4e e razli4no i moje vsqkakvi variqnti![]()
![]()
Ne i e teklo kruv za6toto i e takuv organizma, no tq ako znae 4e se sumnqva6 moje naro4no da ti e kazala 4e i e teklo po kusno za da spre6 da se sumnqva6![]()
ToZi GraD e LaJa i IzMaMa,VsiChki Sa DulBoKo v CherNata Qma.ChuVstVA Ne SushTeStVyvaT,VsicHki Na VunShNiQ Vid i BroIki RoByVaT.PriqTeLi EfEkTni,PreDaTelI PerFeKtNi..
Да.. Пък и по скоро можеш да си отговориш сам с опита й или липсата на такъв тогава..Първоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
П.П.Някой беше написал "ебаси тъпака си!" и е прав..
mdam i az taka si mislqПървоначално написано от Don't touch me
![]()
If you wanna be rich,you got to be a bitch !..
http://imod.co.za/wp-content/uploads...ilton-doll.jpg
значи както винаги гледам другите пишат само за точките да се отбележат,че са писали нещо от колкото да ти обеснят нещичко.Спох брат ми всичко е наред.С мойта девойка същата работа без капка кръв.Трябва да си горд като менПонеже тва си е за гордеене.Значи добре сме ги предразположили дори не просто добре ами страхотно щом са се отпуснали така и е нямало и какпа кръвчица.А тва,че после и е потекло е не спох пак.С една др приятелка бяше и станало и на нея така след няколко часа само,че при нея.И след тва нищо повече не стана.Тва беше
trqbva da i ima6 pove4e doverie-spored men ne te e izlagala a i ne vijdam smisal(pove4eto momi4eta lajat 4e sa pravili seks a ne 4e ne sa)-li4no moq slu4ei e mnogo stranen-nikoga ne mi e teklo(nito po vreme na akta nito sled tova) taka4e trqbva da ima6 pove4e doverie na priqtelkata si ina4eto za kakvo ste zaedno?
Първоначално написано от phenomena
TI SI IZKL;U4ITELNO NEVAZMOJNO NEOBRAZOVAN!!!!!KADE SI TRAGNAL SEX DA PRAVI6
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!