.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56

Re: Дали ме е излъгала?

Цитирай Първоначално написано от phenomena
    zdr. hora molq vi se nqkoi da mi pomogne.predi 3 mes. pravihme za parvi pat sex s priqtelkata mi i tq me obejdava6e 4e e devstvena no nqma6e nito kap4ica krav az q popitah kakvo stava i tq kaza 4e ne znae a sled nqkolko dni mi mi kaza 4e i e teklo taka bez nikakva pri4ina.dali e vazmojno verno da e bila devstvena ili me e lagala.izklu4vam vazmojnosta da ne sam mogal da q otvorq dobre za6toto i posle kato praehme sex nikoga nee imalo krav

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    споко, напълно възможно е
    при около 30-40% жени не тече кръв при 1-ви път
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Спокойно не те е излъгала Има случаи, в които няма кръв по време на акта, а след това.

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    къде е доверието тука и какво,ако примерно не е била девствена падна света само,че всичко казано до тук е вярно не всяко момиче кърви при първия си полов контакт

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не е задължително да тече кръв при самия полов акт.Ние тук не сме екстрасенси за да можем да ти дадем напълно обективен отговор.

Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Стига с тая кръв ,не винаги я има и по други неща можеш да познаеш дали е била девствена или не,ако си бил наблюдателен
    * Love Is All Around *

Голям фен
    Когато аз го направих за първи път също нямаше нито капка кръв. И именно заради това гаджето ми ми каза,че съм го лъгала че съм била девствена.Нямаш представа колко е унизително за едно момиче това. Сякаш наличието на кръв по чаршафите е единственото доказателство че е била девствена Липсата на опит си личи и по много други неща.Така че,не се съмнявай така в гаджето ти,само ще я нараниш

Защо й е да те лъже?!

Град
    Там, където е сърцето...
    Можеше да се поровиш из темите... има доста такива и по мненията можеш да видиш,че при голяма част от момичетата няма и капчица кръв... Просто май при все по-малко момичета се случва да има кръв... :P Не те е излъгала. Пък и защо да те лъже... по приемливо би било да те излъже,че не е девствена за да ти е по интересна...
    Според мен не те е излъгала.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

i pri men nqma6e krav voob6te nito po vreme, noto sled tva.приателката ти не е единствената на която при отварянето не и е текло крав......споко

Ние не можем да кажем дали те е лъгала или не....на много жени не им тече кръв

Абе човече на бифшата ми приятелка също не и тече кръф 1-вия път но я болеше малко , ако се замислиш малко над някой фактори които ти си знаеш как са били при акта ще разбереш.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

oo pich spoko ... i az bqh taka .. nito bolka nito kruv.. i se pak mi beshe za 1vi put.. ne te e izlugala spoko
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    ne te e izlugala i az bqh taka i moq me pita daje i po vr n samiq akt "ama ti sig li si 4e si devstvena" ot opit ti kazvam 4e tva e nai-sig na4in da q ynizi6 i da skape6 vsi4ko
    mene biv6iq me pita taka ... posle baq vremem vqrva6e na "priqteli" i na akylite ima za taina konspiraciq , che kriq , che predi nego sym imala drugi ... moga da kaja samo - myje
    po temata - az pyk nikoga ne sym imala kryv - nito po vremem nito sled 1 akt spoed mene momicheto ti kazvam sitinata
    i zashto si mislite , che vi lyje, to da ne e tolkoz sramno da si kajem , che sme imali i dr partnior , ne moga da vi razbera
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Защо си мислиш че те е излъгала..не при всички момичета тече кръв-при мен нямаше нито капка и не ме е боляло

може и да не те е излъгала.при мен също нямаше кръв първият път.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Когато аз го направих за първи път също нямаше нито капка кръв. И именно заради това гаджето ми ми каза,че съм го лъгала че съм била девствена.Нямаш представа колко е унизително за едно момиче това. Сякаш наличието на кръв по чаршафите е единственото доказателство че е била девствена Липсата на опит си личи и по много други неща.Така че,не се съмнявай така в гаджето ти,само ще я нараниш
    Хм, и при мен кръв нямаше, бях на 20 години, ама приятелят ми не се усъмни и за момент, че съм била девствена допреди няколко минути.........Мисля, че всичко е въпрос на гадже. А и да не говорим, че влагалището е така тясно.......Въпреки, че това не е сигурен критерий. не бях правила секс 10 дни и влагалището ми било като на девствена по думите на приятеля ми!

ми на мен кату ми беше за първи път не ми е текло нищо просто имах остра болка за някфи секунди и до там
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Фен
    Град
    На далече
    Извода е следният : Вярвай на приятелката си.

da moje vsqko momi4e e razli4no i moje vsqkakvi variqnti

Град
    TaM KuDeTo Po4tI vSi4kO BoLi
    Ne i e teklo kruv za6toto i e takuv organizma, no tq ako znae 4e se sumnqva6 moje naro4no da ti e kazala 4e i e teklo po kusno za da spre6 da se sumnqva6
    ToZi GraD e LaJa i IzMaMa,VsiChki Sa DulBoKo v CherNata Qma.ChuVstVA Ne SushTeStVyvaT,VsicHki Na VunShNiQ Vid i BroIki RoByVaT.PriqTeLi EfEkTni,PreDaTelI PerFeKtNi..

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Ние не можем да кажем дали те е лъгала или не....на много жени не им тече кръв
    Да.. Пък и по скоро можеш да си отговориш сам с опита й или липсата на такъв тогава..

П.П.Някой беше написал "ебаси тъпака си!" и е прав ..

Цитирай Първоначално написано от Don't touch me
    Според мен те е лъгала!
    mdam i az taka si mislq
    If you wanna be rich,you got to be a bitch !..

http://imod.co.za/wp-content/uploads...ilton-doll.jpg

Ей пич

значи както винаги гледам другите пишат само за точките да се отбележат,че са писали нещо от колкото да ти обеснят нещичко.Спох брат ми всичко е наред.С мойта девойка същата работа без капка кръв.Трябва да си горд като мен Понеже тва си е за гордеене.Значи добре сме ги предразположили дори не просто добре ами страхотно щом са се отпуснали така и е нямало и какпа кръвчица.А тва,че после и е потекло е не спох пак.С една др приятелка бяше и станало и на нея така след няколко часа само,че при нея.И след тва нищо повече не стана.Тва беше

trqbva da i ima6 pove4e doverie-spored men ne te e izlagala a i ne vijdam smisal(pove4eto momi4eta lajat 4e sa pravili seks a ne 4e ne sa)-li4no moq slu4ei e mnogo stranen-nikoga ne mi e teklo(nito po vreme na akta nito sled tova) taka4e trqbva da ima6 pove4e doverie na priqtelkata si ina4eto za kakvo ste zaedno?
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Супер фен

Re: Дали ме е излъгала?

Цитирай Първоначално написано от phenomena
    zdr. hora molq vi se nqkoi da mi pomogne.predi 3 mes. pravihme za parvi pat sex s priqtelkata mi i tq me obejdava6e 4e e devstvena no nqma6e nito kap4ica krav az q popitah kakvo stava i tq kaza 4e ne znae a sled nqkolko dni mi mi kaza 4e i e teklo taka bez nikakva pri4ina.dali e vazmojno verno da e bila devstvena ili me e lagala.izklu4vam vazmojnosta da ne sam mogal da q otvorq dobre za6toto i posle kato praehme sex nikoga nee imalo krav

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

TI SI IZKL;U4ITELNO NEVAZMOJNO NEOBRAZOVAN!!!!!KADE SI TRAGNAL SEX DA PRAVI6
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си