- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа?
Ами значи..аз си харесвам едно момче мнооого!И вапроса ми е как да му кажа, всички мой приятелки ми казват да му кажа,но аз незнам как точно да му призная.А и той е мой много добър приятел,много неща му споделям и мисля,че ще ми е още по-трудно.Моля за съвети! Благодаря предварително
![]()
Za da kaje6 na edin 4ovek,4e go haresva6 ne trqbva li purvo da si sigurna v negovite 4ustva.V protiven slu4ai 6te se izloji6.Iz4akai da vidi6 kak 6te se durji toi..Jelaq uspeh I NEDEI da priburzva6. \/
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Ami vish macka..ako ti e tolkova trudno mu drasni nqkoi sms...ili pogovorete kato ti pochnesh da go razpitvash..koi haresvash ...i toi posle sig shte te popita ami...ti ... i togava deistvai :P
JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!
Ami trqbva da mu kaje6 ili puk nqkoq tvoq priqtelka da mu kaje. Vsy6nost po dobre e ti sama da mu kaje6, za da ne trygnat posle intrigi i takiva gluposti. Prosto otidi pri mom4eto i go pokani na kafe, kino ili ne6to ot sorta. Ako ima ne6to kym teb sigurno 6te prieme. A dori i da nqma pak mojete da si stanete priqteli.
МоМиЧе С КаФяВи ВлАсТвАЩи ОчИ, с НаЙ-рАзЛиЧнИ тАйНи И МеЧтИ !!!
Ми започни малко по малко да му намекваш и да го подготвяш дакато един ден кат усетиш че моиш да му каиш му кажи и кот ще да стаа не мои вечно да ти тежиии!!!!
Кажи му, не чакай той сам да се досети, защото може да стане конфузно и за двама ви. Щом ти е добър приятел не би трябвало да има проблем. Просто го покани да излезете само двамата и му сподели за чувствата си. Тогава той най-вероятно ще ти обясни какви точно са неговите чувства и ще се разберете взаимно. Задължително му го кажи лично, не пращай приятелка да му обяснява, защото той може да го разбере погрешно и да се получи неловка ситуация.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Кажи му, не чакай той сам да се досети, защото може да стане конфузно и за двама ви. Щом ти е добър приятел не би трябвало да има проблем. Просто го покани да излезете само двамата и му сподели за чувствата си. Тогава той най-вероятно ще ти обясни какви точно са неговите чувства и ще се разберете взаимно. Задължително му го кажи лично, не пращай приятелка да му обяснява, защото той може да го разбере погрешно и да се получи неловка ситуация.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Много такива приятелства завършват по подобен начин на сегашното ти състояниеот личен опит знам... ами късмет кажи му и здраве, ЛЮБОВ и щастие много ясно :P
![]()
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
+1 после да разкажешПървоначално написано от Steli{P}
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Спри да се притесняваш и му сподели.Щом е добър приятел, най-вероятно ще те разбере или поне ще ти влезе в положението.Все пак го помоли да не си разваляте отношенията, ако той не изпитва същото...
Дръж се естествено не се притеснявай не използвай крилати фрази! Кажи му без да се хпитесняваш! От цялата ситуачия можеш само да спечелиш! Успех :Лека вечер!
Дръж се естествено не се притеснявай не използвай крилати фрази! Кажи му без да се притесняваш! От цялата ситуация можеш само да спечелиш! Успех :Лека вечер!
Моят съвет е ако не си сигурна недей д аму казваш а се радвай на приятелството му поне докато не разбереш дали и той не изпитва нещо към теб ! Успехчета \/
![]()
eee i kaji kvo stava?!![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp