California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
Бясна съм...
Здравейте...просто съм бясна... ...Гаждето ми не спира да говори за бифшата си и за няква негова бест фр... ...Писна ми!!!...В4ера си беше написал на профила колко му бил скапан живота и аз го питах,а той не искаше да ми каже,защото било мн. ли4но...Накрая успях да го убедя да ми каже...Оказа се,4е се бил скарал с неговара фр и сега му било гадно...Много се ядосах...и му казвам''Еми хубаво...ще ти дам съвет...опитай се да се съгласяваш с нея в пове4ето слу4ай,за да не се карате толкова 4есто'' и после му казах''Само не знаех,4е има и друго моми4е в ли4ния ти живот,но тва е др. въпрос''....И той тръгна да ми се обяснява как само аз съм в ли4ния му живот,как ме оби4ал и т.н. ...Добре...На др. ден ми мина,но тогава имахме среща.Отивам аз...и се разхождаме.След малко му се обажда негов фр,който го пита,дали аз знам,.4е утре ще ходи на 2на среща...с 2 моми4ета,а 1то беше тая негова бест фр...Аз разбира се не знаех,но запазих самообладание...Той разбра,4е ми стана гадно и ме пита,защо се държа така.Помолих го да не ми говори пове4е за неговата бест фр и за бифшата...А той ми отговори'Ми нали ме питаш,ето казвам ти'...Ядосах се адски много...но нищо.На др. ден пак по4на да говори за тях...Е не мога пове4е!!!...И не мога да спра да мисля за това...Просто ме изяжда,някои мои приятели ми казават да се успокоя,понеже съм била мн. нервна...Но ако продължава,дори и да ми е гадже ще го намразя...Не мога да го зарежа,защото нямам смелост ...Пък и не искам...Той се опитва да ме убеди,4е ме оби4а и,4е има о4и само за мен...Но аз просто не мога да му се доверя и да му повярвам...Какво да правя?!