- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Програма за телефон..моля
Ам имам Сони Ериксон К800и обаче мп3-ките се чуват адски слабо...има ли някаква програма или някакъв начин да си опрая звука (Усилено е до последно..дет се вика на МаХи пак нищу)
Ако някой знае да пише плс![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Някой да Има Некви Идеи ??? ПЛС !!!![]()
Не притежавам дадения модел и дори не съм се интересувал . Но ако имаш познат със същия телефон и неговия просвирва мп3 ките по силно от твоя .Първоначално написано от Away From Hell
Причините може да са 2 :
1.Бъг във телефона или софтуера
2. Твойте мп3 ки са със по-нисък бит рейт и качество.
Един съвет : направи ъпдейт на firmware
Това го споменавам в последствие ,защото скоро имаше пусната подобна тема някъде из форума ... не конкретно за такъв случай ... но по -принцип при ъпдейт на firmware-а се поправят доста бъгове.
А можеш ли да ми покажеш как става ?![]()
![]()
![]()
И аз имам същия телефон повече от година, но не знам защо ви трябва да свири колкото се може по-силно.Като чели искате да си мерите на кой му е по-як телефона.![]()
С ъпдейт на Firmware няма да стане, но ако искаш може да пробваш.Отиди на официалния сайт на Сони Ериксън и потърси програма наречена Update Service.![]()
Ще стане само с флаш на акустиките на телефона, но отиди при някой батко който разбира от флаш.![]()
Първоначално написано от Away From Hell
da ima takava programa koqto uveli4ava zvuka na mp3 vav samiq fail i posle na gsm sa 4uva po silni4ko instalirval sam q na komputara ama ne mojah da mu razbera nishto pusni tema vav download.bg i popitay potrebitelq PHOZEN toi znae kak nqma koi da ti obqsni a i tam vav sayta e taq programa