.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Бясна съм...

Здравейте...просто съм бясна... ...Гаждето ми не спира да говори за бифшата си и за няква негова бест фр... ...Писна ми!!!...В4ера си беше написал на профила колко му бил скапан живота и аз го питах,а той не искаше да ми каже,защото било мн. ли4но...Накрая успях да го убедя да ми каже...Оказа се,4е се бил скарал с неговара фр и сега му било гадно...Много се ядосах...и му казвам''Еми хубаво...ще ти дам съвет...опитай се да се съгласяваш с нея в пове4ето слу4ай,за да не се карате толкова 4есто'' и после му казах''Само не знаех,4е има и друго моми4е в ли4ния ти живот,но тва е др. въпрос''....И той тръгна да ми се обяснява как само аз съм в ли4ния му живот,как ме оби4ал и т.н. ...Добре...На др. ден ми мина,но тогава имахме среща.Отивам аз...и се разхождаме.След малко му се обажда негов фр,който го пита,дали аз знам,.4е утре ще ходи на 2на среща...с 2 моми4ета,а 1то беше тая негова бест фр...Аз разбира се не знаех,но запазих самообладание...Той разбра,4е ми стана гадно и ме пита,защо се държа така.Помолих го да не ми говори пове4е за неговата бест фр и за бифшата...А той ми отговори'Ми нали ме питаш,ето казвам ти'...Ядосах се адски много...но нищо.На др. ден пак по4на да говори за тях...Е не мога пове4е!!!...И не мога да спра да мисля за това...Просто ме изяжда,някои мои приятели ми казават да се успокоя,понеже съм била мн. нервна...Но ако продължава,дори и да ми е гадже ще го намразя...Не мога да го зарежа,защото нямам смелост ...Пък и не искам...Той се опитва да ме убеди,4е ме оби4а и,4е има о4и само за мен...Но аз просто не мога да му се доверя и да му повярвам...Какво да правя?!

Поговори с него и му обясни,че не искаш повече да ти говори за тея момичета...и ,че ти става гадно от това..
    JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Бях чел отдавна такава тема.Поговори с приятеля ти да не говори повече за тези две момичета (бившата му и най-добрата му приятелка)! А относно бест френдката му-той има право да има приятели! Не може да бъде с теб и да няма приятели.

Според мен тои още има чуства кьм нея.Покажи му че като се дьржи така с теб те наранява и ако не те разбере го кльцкаи.

Опитай се да приемеш, че тези момичета са в живота му без да се дразниш. Все пак те са му само приятелки, а ти си му гадже. Твоето си е чиста проба ревност и несигурност. Давай го по-спокойно.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    ... Some happy place ...

:)

nedei da se nervi6 tolkova ... tfa 4e gov mn za biv6ata si ... emi sig kato se razdelite toi 6e gov mn za tebe a tfa 4e si ima bf momi4e nedei da se pritesnqva6 mom4etata q priemat kato mom4e s koeto mogat da spodelqqt vsi4ko ... aide mn uspeh4eta dano se opraite dvamcata
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    6tom gadjeto ti govori postoqnno za tqh zna4i naistina sa mu fr. no ako bqha ne6to pove4e ot fr ot odavna da te e zarqzal si mislq az...taka 4e spri da se qdosva6 i priemi realnostta

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Благодаря за отговорите...и да,разбирам,4е не може постоянно да е смен и 4е има право да има и бруги приятели...Просто не искам да ми говори за други моми4ета.По-добре да не знам,от колкото да знам и да ми е гадно...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Emi togava prosto se opitai da mu obqsni6 4e ti e nepriqtno da govori za tqh i da spre

Голям фен Аватара на dantro
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Благодаря за отговорите...и да,разбирам,4е не може постоянно да е смен и 4е има право да има и бруги приятели...Просто не искам да ми говори за други моми4ета.По-добре да не знам,от колкото да знам и да ми е гадно...

Отдрапни се малко от него .. и ще видиш разликата веднага ще те потърси .. прави му намеци че не е единствен .. намери си и ти бест фр момче .. да видим тогава ... тои на твое място кво ще прави
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

kaji mu che go kusush ako produljava da govori za frendovete si i naistina napravi taka az taka bih napravil

Цитирай Първоначално написано от dantro

Отдрапни се малко от него .. и ще видиш разликата веднага ще те потърси .. прави му намеци че не е единствен .. намери си и ти бест фр момче .. да видим тогава ... тои на твое място кво ще прави
    absoljutno sum suglasna
    Момиче съм

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от trittico

absoljutno sum suglasna
    и аз !

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на koalka
    Кажи му още веднъж да престане да ти говори за тях...Така е ясно, че ще се почувстваш по-добре, пък и на него нищо не му струва просто да не споменава, като е с теб.И е нормално да изпитваш лека ревност, защото все пак са му приятелки и са момичета, за които той говори.

направи като него...ше осъзнае какво ти е било и ше престане...или поне така мисля

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Според мен тои още има чуства кьм нея.Покажи му че като се дьржи така с теб те наранява и ако не те разбере го кльцкаи.
    +
    Просто няма смисъл да си с човек,който не те уважава.Питай го ако беше на твое място как би постъпил и нямаше ли и той да се дразни.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo

absoljutno sum suglasna
    и аз !
    Пък и аз

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo

absoljutno sum suglasna
    и аз !
    +1 и като разнообразие можеш малко да се държишпи резервирано,смисъл д ане си даваш толкова зор и да не му обръшащ внимание!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Супер фен Аватара на rakiQ
    ревнивка-същата си като мен
    искал е да се подразниш и моя ги прави подобни номерца

spored men trqa da si pogovorite mn seroizno i ako ne se promenqt ne6tata nai dobre go zareji :)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си