.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Разкажете за човека, когото най-много мразите

razkajete za 4oveka koito nai-mnogo mrazite i za6to go mrazite

Редактирано от ^npocT^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Nemoga da mrazq.Moje edin 4ovek da mi e nepriqten,no ne e da go mrazq.. \/
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    Русе
    Никой не мразя........

Град
    ... Some happy place ...

:)

da mrazi6 nqma nikuff smisul kfo cql jivot li 6e se cupi6
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Супер фен Аватара на gabi_94
    мразя, незнам дали наистина мога да мразя, ама наистина не мога да понасям някои хора.
    те са много де ама най-много не харесвам една уникално тъпа, заблудена, скапана овца. Направо не знам как да я гледам в даскалото, с всеки момент все повече ми се иска да я набия ама айде от мен да мине я пожалявам!
    На всеки трябва да направи забележка, гледа да се заяде за всичко, знае че квото и да каже има подкрепа от две скапани предателки(спрямо мен) и от двама скапани идиоти. Толкова е грозна, противна, далече от всякаква прилика с едно нормално момиче. Направо злото се вселило в нея. Тормози едно момиче от класа дето не е наред с ума(има психични отклонения), заедно с подкреплението си от уж приятели карат останалите да страдат и гледат да тъпчат по-слабите, направо незнам как може момиче на 13 да е толкова злобно. Аз отлагам ама преди да се махна от класа ми след края на седми клас, тоест след няколко месеца, ще и се стъжни.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    мразя, незнам дали наистина мога да мразя, ама наистина не мога да понасям някои хора.
    те са много де ама най-много не харесвам една уникално тъпа, заблудена, скапана овца. Направо не знам как да я гледам в даскалото, с всеки момент все повече ми се иска да я набия ама айде от мен да мине я пожалявам!
    На всеки трябва да направи забележка, гледа да се заяде за всичко, знае че квото и да каже има подкрепа от две скапани предателки(спрямо мен) и от двама скапани идиоти. Толкова е грозна, противна, далече от всякаква прилика с едно нормално момиче. Направо злото се вселило в нея. Тормози едно момиче от класа дето не е наред с ума(има психични отклонения), заедно с подкреплението си от уж приятели карат останалите да страдат и гледат да тъпчат по-слабите, направо незнам как може момиче на 13 да е толкова злобно. Аз отлагам ама преди да се махна от класа ми след края на седми клас, тоест след няколко месеца, ще и се стъжни.
    Сигурна ли си,че неговорим за един и същ човек.Боже как я ненавиждаам понякога ми иде да я хвана за гадните коси и да я влача по пода докато главата и не падне,след това да я нарежа на малки парченца и да я хвърля на акулите.А да и преди всичко това да я накарам да се съблече гола пред цялото училище.Хаха к'во да се прави от 100 години съм скарана с нея и тъпите и елфчета помощници и вече не ги понасям.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на koalka
    Никой не мразя.Този глагол е много силен, определено и трябва да се използва само, когато наистина е така, а не наляво и надясно да разправяш как мразиш някой само, защото ти е неприятен...

Супер фен Аватара на rakiQ
    не трябва да изпитваш злоба ,омраза ,завист...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    И все пак, мразя дръм'н'бейс и математика.
    И аз.Хм и 2-3 бейсъри (точно опр) които са ми противни...ама това не е омраза,а отвращение.

Аз пък никой не мразя
    Мм..като бях по-малка(в седми клас)имах една учителка по физика,която
    все повтаряше,че негативните чувства към околните само ти вредят..
    и че е супер по-полезно да кажеш думите:обичам те..или пък просто
    да се усмихнеш..
    Със сигурност е по-приятно да обичаш някого,отколкото да го мразиш..
    няма смисъл да се зареждаш с отрицателна енергия

Walk go home boy...

Супер фен Аватара на kindergarden
    Чак да мразя-не,но има няколко екземпляра в училище,коиото ме дразнят.Една овца се прави на велика и важна,прави забележки на всеки и всички.До едно време се правех,че не ми прави впечатление,но един ден чашата преля.Тази фльорца,както репетирахме за хора,каза на госпожата,че не и харесвало едно момиче как пее.Каза го много грубо `тая не ми харесва как пее,е онова момиче там` Идваше ми да й изкрея нея кой я пита кво мисли,щом госпожата е решила да вземе момичето в хора,значи може да пее Замълчах си естествено Също много ме дразни едно момиче дет се прави на много умна,а не е.Донато госпожата предава урока,тя вмята се някакви прости коментари,които да покажат коклко е умна Но...все пак аз никои не мразя

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Никого не мразя. Дори и да мразех не мисля, че тук е мястото където да разказвам защо, как и кой мразя...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Не мога да мразя, просто имам антипатични хора
    >>> House Music <<<

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    London Tipton

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Хаха стига с тези скапани клишета на всеки му се е случвало да айде не мрази но поне ненавижда.Хаха "А аз искам да поздравя мама и баба и татко и брат ми и всички хора обичам вииииии" .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не мразя... единствения човек, към когото изпитвам дълбоко разочарование и по-скоро безразличие, е баща ми.

slu4va se nqkoi da ne ti e priqten ili antipati4en no prosto go prenebregni .kakto se kazva ubii prostaka s mal4anie! ne si zaslujava da se zatormozqvate zaradi nqkoi idiot

аз не мразя, но това не означава, че няма хора които да не ме изнервят и дразнят адски многоо

Не,не съм изпитвала омраза , по-скоро ненавист
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Опрелено си права, и аз не мразя никого.По- хубаво е да обичаш.

Аз никого не мразя. По-добре ми е без омразата. Но има хора, които ме дразнят, към тях изпитвам... отвращение.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Аз само себе си мразя... Но за сметка на това много се мразя
    До сега никой друг не ме е наранил толкова, че да изпитвам толкова отрицателни чуства.
    Но повярвайте ми, ако някой "посегне" на човек, когото обичам... ще се науча да мразя, колкото и да ми "навреди" после.
    Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!

ами не мразя... просто има един човек, който немога да понасям, но не мразя. Ами дразни ми, щото ми се оишеше най-добра приятелка... но и двете си харесвахме едно и също момче. аз го харесвах от 3-4 месеца, а тя от две години, но никога не бе споделила с мен, че даже има чувства към него, а аз й бях казвала, че просто ме кефи. както и да е ... обаче тва момче тръгна с мен след известно време (и още сме заедно ) и в последствие след тва разбрах, че и тя го е харесвала... тя почна да ми прави номера, да се опитва да ни раздели като ми пълнеше главата с глупости и т.н. кадето беше той там беше и тя само му се натискаше, но аз си траех, защото й бях фр. но на гаджето ми да му писва и мн зле се държеше с нея, а аз я защитавах и мн се карахме заради нея... сега осъзнавам, че не си е заслужавало, но може би тя тва е целяла- да ни скара. незнам.. и прекъснах отношенията си с нея, но тя май все още не е разбрала напълно, че той не я понася и не иска да е с нея...въпреки, че е заедно с мен от година и 8 месеца почти... оф нз... на никой не пожелавам такива приятели, щото все пак не съм виновна, че той е харесал мен а не нея. нито съм му се натискала нито нищо... та аз дори незнаех, че тя го харесва...са като я видя че е в кафето и го дърпам да седнем на друга маса, че и двамата неможем да я траем

Просто никой не мразя-дори и малко никой не мразя дори и тези които се заяждат в форума с мен и тях не ги мразя-даже ги обичкам

М..аз немога да кажа,че мразя някой Има една УфСъ дет ми е в класа...немога да я трая и много пъти съм се карала с нея ама страшно много,..и тоо за какво и аз немога да кажа :P ама ей така..купон да става и да има с кой да се заяждам пък тя е перфектната с коят може да се заяжда човек, щот приема нещата толкова навътре, чеее... щЪ пРиБиЕеЕе хахаха и таа..мисълта ми е че дори и нея не мразя...ко не е тя няма с кой да се базикам все пак.. хахаха ай ай няма се мразите обичаЙйЙти съЪъЪ
    [[..-*Половiната от нашiте грешкi в жiвота iдват от чувства там,където сме длъжнi да мiслiм и от мисли там, където трябва да чувстваме!*-..]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си