ами не мразя... просто има един човек, който немога да понасям, но не мразя. Ами дразни ми, щото ми се оишеше най-добра приятелка... но и двете си харесвахме едно и също момче. аз го харесвах от 3-4 месеца, а тя от две години, но никога не бе споделила с мен, че даже има чувства към него, а аз й бях казвала, че просто ме кефи. както и да е ... обаче тва момче тръгна с мен след известно време (и още сме заедно ) и в последствие след тва разбрах, че и тя го е харесвала... тя почна да ми прави номера, да се опитва да ни раздели като ми пълнеше главата с глупости и т.н. кадето беше той там беше и тя само му се натискаше, но аз си траех, защото й бях фр. но на гаджето ми да му писва и мн зле се държеше с нея, а аз я защитавах и мн се карахме заради нея... сега осъзнавам, че не си е заслужавало, но може би тя тва е целяла- да ни скара. незнам.. и прекъснах отношенията си с нея, но тя май все още не е разбрала напълно, че той не я понася и не иска да е с нея...въпреки, че е заедно с мен от година и 8 месеца почти... оф нз... на никой не пожелавам такива приятели, щото все пак не съм виновна, че той е харесал мен а не нея. нито съм му се натискала нито нищо... та аз дори незнаех, че тя го харесва...са като я видя че е в кафето и го дърпам да седнем на друга маса, че и двамата неможем да я траем