.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    както си го направите
    ... И по-точно не може да бъде казано.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Аз лично като опитах алкохол за първи път, го изплюх веднага. И целувките ми се сториха доста гадни...първият път нещата винаги са доста по-различни и почти никога не са приятни.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Повече от фен
    Може да се получи разбира се.А за първия път добре е с опитен, за да те пази, но и с неопитен нещата ще се получат стига да се прави с любов и тръпка.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

ами и двамата като са девствени няма да се получи идеалния секс, но нали все отнякъде трябва да се започне.
    SMILE FOR ME NOW

Сега аз да споделя моето мнение-няма нищо по-хубаво,когато правиш секс за първи път с човека когото обичаш и нз защо си мисля,че е още по-хубаво,когато и той е девствен.Сега да кажа за моя първи път-беше с момче,което беше опитно,но на мен не ми беше хубаво.
    Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]

На мене ми се искаше опитен( да не вземе да ме обербати нещо),ма язък-беше НЕопитен
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    OooOoO tfa e gadno ,kogato mom4eto e devstveno ,a ti ne ,a kakvo ostava ako i momi4eto e...predstavqm si kakva bolka 6e iztyrpi za nqkakvi si 10-15 min/ 6ot edva li mom4eto 6e izdyrji poe4e de/ . . . s opiten si e druga raota

Град
    зад ъгъла
    Ако обстановката е подходящя предполагам че най-вече ще ви е забавно и чак след това хубаво
    Play hard,go PRO!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    сега, първият път няма да е на супер ниво-просто няма начин. И двамата сте неопитни и принеснени и удоволствието е сведено до минимум. Първият ми секс определено не беше кой знае какво, но както каза slun4ice-недокосвани, леко свенливи, но решили да се отдадат 1 на друг..........определено е сладко и роментично. така се радвам, че с мен се случи това и беше посвоему прекрасно...........и все пак и да не стане първия път големия, велик и невероятен секс, с времето и това ще се случи! Малко повече практика.
    и при мен е така ,само че болката може да е малко по голяма..
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си