- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Двама девственици.удоволствие или провал?
... И по-точно не може да бъде казано.Първоначално написано от Seizure of Power
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз лично като опитах алкохол за първи път, го изплюх веднага. И целувките ми се сториха доста гадни...първият път нещата винаги са доста по-различни и почти никога не са приятни.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Може да се получи разбира се.А за първия път добре е с опитен, за да те пази, но и с неопитен нещата ще се получат стига да се прави с любов и тръпка.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
ами и двамата като са девствени няма да се получи идеалния секс, но нали все отнякъде трябва да се започне.![]()
SMILE FOR ME NOW
Сега аз да споделя моето мнение-няма нищо по-хубаво,когато правиш секс за първи път с човека когото обичаш и нз защо си мисля,че е още по-хубаво,когато и той е девствен.Сега да кажа за моя първи път-беше с момче,което беше опитно,но на мен не ми беше хубаво.
Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]
На мене ми се искаше опитен( да не вземе да ме обербати нещо),ма язък-беше НЕопитен![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
OooOoO tfa e gadno ,kogato mom4eto e devstveno ,a ti ne ,a kakvo ostava ako i momi4eto e...predstavqm si kakva bolka 6e iztyrpi za nqkakvi si 10-15 min/ 6ot edva li mom4eto 6e izdyrji poe4e de/ . . . s opiten si e druga raota![]()
Ако обстановката е подходящя предполагам че най-вече ще ви е забавно и чак след това хубаво![]()
Play hard,go PRO!