.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Двама девственици.удоволствие или провал?

как смятате ,изобщо може ли да се получи свръзката между двамата девственици и мн по- лошо ли ще е от колкото двама с опит?

сефтето с девствена/ик или с опитен/на ?

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Nqma ni6to lo6o v tova.Kogato obi4a6 edin 4ovek go priema6 takuv kakuvto e.Vruzkata vinagi moje da se polu4i stiga i davamata da go iskat. \/
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Град
    Пловдив
    Удоволствие - такова беше за мене и двамата бяхме девствени

Ами, дори да не се получи добре, няма толкова да усетите, защото нито единия няма база за сравнение. Ще бъде удоволствие - първият ви секс е, кефете се, не се притеснявайте :P
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

при мен сефтето беше с доста опитно момче и изпитах удоволствие..но това 4е сте девствени и двамата не тр да ви спира...все пак винаги има първи път :P

Супер фен
    Град
    Мбабане
    както си го направите

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Може и да се изложите но щом ви е за първи път аз мога да го нареча срам но всичко ще се оправи!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Може малко да я позаболи в повече но пък не е важно девствен ли си или не важно е да се обичате...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Az si mislia 4e 6te e ydovolstvie.Niama da se pritesniavate 4e 6te se izlojite za6toto drygia niama baza za sravnenie kakto kaza Sam90' i 6te mojete da se otpysnete pove4e.Puk i samata ideia 4e 6te se otdadete za purvi put edin na dryg i 4e i dvamata ste "nedokosvani" mi se stryva mnoooogo romanti4na..Pone az taka si go predstaviam i mn iskah purvia mi put da e s devstveno mom4e...

както вие си го направите...ти трябва да си по-внимателен и не трябва да се притеснявате

kak 6te se predstavite si zavisi samo ot vas yspeh

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    сега, първият път няма да е на супер ниво-просто няма начин. И двамата сте неопитни и принеснени и удоволствието е сведено до минимум. Първият ми секс определено не беше кой знае какво, но както каза slun4ice-недокосвани, леко свенливи, но решили да се отдадат 1 на друг..........определено е сладко и роментично. така се радвам, че с мен се случи това и беше посвоему прекрасно...........и все пак и да не стане първия път големия, велик и невероятен секс, с времето и това ще се случи! Малко повече практика.

Голям фен Аватара на dantro
    Моито сефте беше с девствено момиче .. настоящата ми приятелка .. беше супер
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    Асеновград, България
    Че защо да не се получи? Естествено първият път няма как да е перфектен, след като и двамата нямат опит, но с времето и това става. За мен най-добрият вариант е и двамата да са девствени. Така притеснението е сведено до минимум - както и да се представиш, знаеш, че другия няма повече опит от теб и никой не може да те вини!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Че защо да не се получи? Естествено първият път няма как да е перфектен, след като и двамата нямат опит, но с времето и това става. За мен най-добрият вариант е и двамата да са девствени. Така притеснението е сведено до минимум - както и да се представиш, знаеш, че другия няма повече опит от теб и никой не може да те вини!
    И не само.........самата мисъл, че е докосван само и единствено от мен, че никой друг не е бил така интимен, че 1 вид отнемаш чест от ангелския ореол....сладко е. дали оптималният вариант е този........не зная. Но съм щастлива че съм преживяла това. А и да се учите заедно и всяко ново нещо да ви е така интересно и вълнуващо..малко ли е?

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    най-добрата ми приятелка беше девствена до скоро,момчето с което ходи,а и я отвори също беше девствено разказва ми,че всичко било супер,ама то си зависи и от човека,но самата идея е много готина като цяло и двамата да са девствени

Какво по-хубаво от това да знаеш,че и двамта изпитвате нещо за първи път,важна е любовта в тоя случай,пък и не всичко става от първия път,никой не се е родил научен и все от някъде се почва
    * Love Is All Around *

Град
    в мечтите ти
    Ми при нас беше пълен провал ама сигурно има и по-успешни опити
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

na men mi haresa
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

1-viq pat i dvamata bqhme devstveni, 4esno kazano ba6 1-voto si be6e proval 6tot pritesnenie tva onva i svar6i super barzo..(predi da mi go vkara) oba4e ne se otkazahme i sled tva pak i si4ko si be6e nered ne moga da kaja 4e sam razo4arovana, napravihme si go s mnogo lubov i vzaimno jelanie da se podobrim zaedno v sexa s mnogo prikazki i obqsneniq ,otkroveni razgovori..
    abe ob6to vzeto si be6e super dovolna sam i smqtam 4e ne e kofti 4e i na 2-mata ni be6e 1-viq pat

Град
    Намайнатасистан
    за да не свършва толкова бързо може по отрано да се "поопознаете" смисъл натискане с обарване...ма яко обарване...и френска..щот иначе ко за сефте вижда пу*тка смятай...

може да стане гаф ,ако не се ползват предпазни мерки

Град
    Намайнатасистан
    е те тва ко не знаят пък кво са седнали секс да ми правят тия...

Град
    *in a pink dream*
    ne vijdam zashto da e proval - to e qsno che nqma da e na- nai- spoluchliviq sex na sveta , ama shte vi ostane mn hubav spomen i na dvamata ako ste vnimatelki i nejni i ako nasitina go iskate
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

на мен първия ми път беше с опитно момче и ми беше яко но тва не трябва да ви спираа кефете се на живота

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си