- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Двама девственици.удоволствие или провал?
как смятате ,изобщо може ли да се получи свръзката между двамата девственици и мн по- лошо ли ще е от колкото двама с опит?
сефтето с девствена/ик или с опитен/на ?
Nqma ni6to lo6o v tova.Kogato obi4a6 edin 4ovek go priema6 takuv kakuvto e.Vruzkata vinagi moje da se polu4i stiga i davamata da go iskat. \/
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Удоволствие - такова беше за мене и двамата бяхме девствени![]()
Ами, дори да не се получи добре, няма толкова да усетите, защото нито единия няма база за сравнение. Ще бъде удоволствие - първият ви секс е, кефете се, не се притеснявайте :P
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
при мен сефтето беше с доста опитно момче и изпитах удоволствие..но това 4е сте девствени и двамата не тр да ви спира...все пак винаги има първи път![]()
![]()
:P
както си го направите
![]()
Може и да се изложите но щом ви е за първи път аз мога да го нареча срам но всичко ще се оправи!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Може малко да я позаболи в повече но пък не е важно девствен ли си или не важно е да се обичате...![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Az si mislia 4e 6te e ydovolstvie.Niama da se pritesniavate 4e 6te se izlojite za6toto drygia niama baza za sravnenie kakto kaza Sam90' i 6te mojete da se otpysnete pove4e.Puk i samata ideia 4e 6te se otdadete za purvi put edin na dryg i 4e i dvamata ste "nedokosvani" mi se stryva mnoooogo romanti4na..Pone az taka si go predstaviam i mn iskah purvia mi put da e s devstveno mom4e...![]()
както вие си го направите...ти трябва да си по-внимателен и не трябва да се притеснявате![]()
kak 6te se predstavite si zavisi samo ot vas![]()
![]()
![]()
![]()
yspeh
сега, първият път няма да е на супер ниво-просто няма начин. И двамата сте неопитни и принеснени и удоволствието е сведено до минимум. Първият ми секс определено не беше кой знае какво, но както каза slun4ice-недокосвани, леко свенливи, но решили да се отдадат 1 на друг..........определено е сладко и роментично. така се радвам, че с мен се случи това и беше посвоему прекрасно...........и все пак и да не стане първия път големия, велик и невероятен секс, с времето и това ще се случи! Малко повече практика.
Моито сефте беше с девствено момиче .. настоящата ми приятелка .. беше супер![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Че защо да не се получи? Естествено първият път няма как да е перфектен, след като и двамата нямат опит, но с времето и това става. За мен най-добрият вариант е и двамата да са девствени. Така притеснението е сведено до минимум - както и да се представиш, знаеш, че другия няма повече опит от теб и никой не може да те вини!![]()
И не само.........самата мисъл, че е докосван само и единствено от мен, че никой друг не е бил така интимен, че 1 вид отнемаш чест от ангелския ореол....сладко е. дали оптималният вариант е този........не зная. Но съм щастлива че съм преживяла това. А и да се учите заедно и всяко ново нещо да ви е така интересно и вълнуващо..малко ли е?Първоначално написано от swords1010
Ми при нас беше пълен провал ама сигурно има и по-успешни опити
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
na men mi haresa![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
1-viq pat i dvamata bqhme devstveni, 4esno kazano ba6 1-voto si be6e proval 6tot pritesnenie tva onva i svar6i super barzo..(predi da mi go vkara) oba4e ne se otkazahme i sled tva pak i si4ko si be6e nered ne moga da kaja 4e sam razo4arovana, napravihme si go s mnogo lubov i vzaimno jelanie da se podobrim zaedno v sexa s mnogo prikazki i obqsneniq ,otkroveni razgovori..
abe ob6to vzeto si be6e super dovolna sam i smqtam 4e ne e kofti 4e i na 2-mata ni be6e 1-viq pat
за да не свършва толкова бързо може по отрано да се "поопознаете" смисъл натискане с обарване...ма яко обарване...и френска..щот иначе ко за сефте вижда пу*тка смятай...![]()
може да стане гаф ,ако не се ползват предпазни мерки
е те тва ко не знаят пък кво са седнали секс да ми правят тия...![]()
ne vijdam zashto da e proval - to e qsno che nqma da e na- nai- spoluchliviq sex na sveta , ama shte vi ostane mn hubav spomen i na dvamata ako ste vnimatelki i nejni i ako nasitina go iskate![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
на мен първия ми път беше с опитно момче и ми беше яко но тва не трябва да ви спираа кефете се на живота![]()
![]()
![]()