- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- неетичните и неприлични въпроси
абе хора сигорен съм 4е тук има хора които влизат в тоя форум да се посмеят на тапотията на други.
Така че имам няколко въпроса към женската част от населението:
искате ли приятелите ви да си браснат половите ограни,а корема?
отвращава ли ви миризмата от пот след тренировка(на приятелят ви)
ако някои говори с вас(момче което пределно ясно се опитва да ви свали) по много тъп начин,и мирише на чорапите на баща ви след работа и не е от най "популярните " в йерархията на тииновете как бихте го отблъснали(ако искате да го отблъсвате)
??????
ami za posledniq vapros...ako me popita svodno li e mqstoto(do teb) she mu kaja ami da ako sednesh i moeto she se osvobodi
И аз го бях чела това преди време,но не мога да си спомня къде точно...Първоначално написано от glupacheE
![]()
искате ли приятелите ви да си браснат половите ограни,а корема? - Да...корема не е чак толкова задължително
отвращава ли ви миризмата от пот след тренировка(на приятелят ви) Еми...няма да ми е приятно, но все пак е след тренирова. Ако е постоянно е миришещ - да, но след тренировка е нормално
ако някои говори с вас(момче което пределно ясно се опитва да ви свали) по много тъп начин,и мирише на чорапите на баща ви след работа и не е от най "популярните " в йерархията на тииновете как бихте го отблъснали(ако искате да го отблъсвате)????? Ще му покажа по възможно наи-миличкият начин, че не го харесвам
искате ли приятелите ви да си браснат половите ограни,а корема? ne e zadyljitelno, no e jelatelno (za korema... zavisi kolko e ro6avПървоначално написано от helllo
)
отвращава ли ви миризмата от пот след тренировка(на приятелят ви) 4ak pyk da me "otvra6tava".. ne, no bi bilo priqtno! vse pak ne e ne6to fatalno, normalno e sled kato e treniral
ако някои говори с вас(момче което пределно ясно се опитва да ви свали) по много тъп начин,и мирише на чорапите на баща ви след работа и не е от най "популярните " в йерархията на тииновете как бихте го отблъснали(ако искате да го отблъсвате)
ami ne mu obry6tam vnimanie, ako mnogo nahalstva go otrqzvam grubo. zavisi vse pak ot 4oveka, ako ne me drazni moje i da go otreja milo![]()
Искате ли приятелите ви да си браснат половите ограни,а корема?
Абе попринцип то си е тяхна работа дали ще се бръснат, епилират и т.н, все пак няма да им бъркам в гащите![]()
Еми да, ама едва ли той ще идва да ме прегръща потен и миризлив нали![]()
ако някои говори с вас(момче което пределно ясно се опитва да ви свали) по много тъп начин,и мирише на чорапите на баща ви след работа и не е от най "популярните " в йерархията на тииновете как бихте го отблъснали(ако искате да го отблъсвате)??
Я се махай бе![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Искате ли приятелите ви да си браснат половите ограни,а корема?
Да предпочитам да се обезкосмяват
а теб?![]()
ако някои говори с вас(момче което пределно ясно се опитва да ви свали) по много тъп начин,и мирише на чорапите на баща ви след работа и не е от най "популярните " в йерархията на тииновете как бихте го отблъснали(ако искате да го отблъсвате)??
Изчезни!!!![]()
+1Първоначално написано от Chr!sSie
![]()
По-принцип нехаресвам "епилирани" мъже... (Като изключим подмишниците например) Космите са си вторичен полов белег при мъжете и според мен е малко женствена цялата история с бръсненето на краката, гърдите, ръцете и т.н. Предпочитам естествени "мъжкари".
Потните мъже след тренировка са много секси - пък и е повод да се изкъпем заедно. :P
Личната хигиена е лична именно, защото всеки трябва да избира как и какво да спазва. Мисля, че мъжете трябва да се поддържат така, че да се харесват самите те... Всичко е въпрос на принципи и вкус...
![]()
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!
искате ли приятелите ви да си браснат половите ограни,а корема? Ми да,за корема ..приятеля ми не е космат там така4е..
отвращава ли ви миризмата от пот след тренировка(на приятелят ви) -4ак отвращава не,просто не ми е приятна.пък и рядко сме се виждали преди тренировка,винаги е след, като се е изкъпал
ако някои говори с вас(момче което пределно ясно се опитва да ви свали) по много тъп начин,и мирише на чорапите на баща ви след работа и не е от най "популярните " в йерархията на тииновете как бихте го отблъснали(ако искате да го отблъсвате )
??????-разкарвам го,защото си имам приятел!!!!!!!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!