.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City

Абе купих си едно яке...

Абе викам ви аз, че вчера си купих едно яке, такова зимно пухкаво отвътер с някаква вълна,ама като го облека цялата ми блуза се налепва с тия неща от вълната. Я кажете някой трик, че да се "скубе" по-малко якето, че утре нз как ше одя с него на училище.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

няма начин да се 'скубе' по-малко, просто подбирай дрехи, на които не си личи толкова, че са полепени с косми.

Или пък си купи четка за дрехи и изчетквай космите.. друг начин не се сещам да има.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Изпери го, оскуби го... така че да падне това, което се лепи по блузата. Сори, но не се сещам за друг начин.....
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

да, така е най-добре - след като се изпере веднуж якето, власинките трябва да спрат да падат
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Изпери го, оскуби го... така че да падне това, което се лепи по блузата. Сори, но не се сещам за друг начин.....
    Ха-ха, това беше готино `оскуби го` това да не е кокошка че да го скубеш .Ок а сега по темата:според мен носи някакви блузи, по които не се налепва.Или пък това пухкавото го изрежи с ножица ако не ти е жал .И аз не се сещам друг начин
    ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя…[!]

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_pisankaaa
    Ха-ха, това беше готино `оскуби го` това да не е кокошка че да го скубеш .Ок а сега по темата:според мен носи някакви блузи, по които не се налепва.Или пък това пухкавото го изрежи с ножица ако не ти е жал .И аз не се сещам друг начин
    Predi da g0 0skubesh g0 p0pari s vrqla v0da posle ak0 0stanat k0symchera takiva malki, go mini prez 0gyn i nakraq p0oberi s ryce kakvoto e 0stanalo. Nakylcvash g0 i, varish g0, malk0 kart0fi morkovi i fide i supata e gotova
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_pisankaaa
    Predi da g0 0skubesh g0 p0pari s vrqla v0da posle ak0 0stanat k0symchera takiva malki, go mini prez 0gyn i nakraq p0oberi s ryce kakvoto e 0stanalo. Nakylcvash g0 i, varish g0, malk0 kart0fi morkovi i fide i supata e gotova
    няма начин скачай

Град
    Plovdiv
    а ако ги предпочитаме с картофи на фурна [-o<

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    i az si vzeh edin syt4er deto kato go oblakoh varhy 4erna fanela cqlata stana vav vlakna.kato go ispere6 nqkolko pati 6te se opravi.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си