- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Абе купих си едно яке...
Абе викам ви аз, че вчера си купих едно яке, такова зимно пухкаво отвътер с някаква вълна,ама като го облека цялата ми блуза се налепва с тия неща от вълната. Я кажете някой трик, че да се "скубе" по-малко якето, че утре нз как ше одя с него на училище.![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
няма начин да се 'скубе' по-малко, просто подбирай дрехи, на които не си личи толкова, че са полепени с косми.
Или пък си купи четка за дрехи и изчетквай космите.. друг начин не се сещам да има.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Изпери го, оскуби го... така че да падне това, което се лепи по блузата. Сори, но не се сещам за друг начин.....
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
да, така е най-добре - след като се изпере веднуж якето, власинките трябва да спрат да падат![]()
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
Ха-ха, това беше готино `оскуби го`Първоначално написано от Sam90'
това да не е кокошка че да го скубеш
.Ок а сега по темата:според мен носи някакви блузи, по които не се налепва.Или пък това пухкавото го изрежи с ножица ако не ти е жал
.И аз не се сещам друг начин
![]()
ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя…[!]
Predi da g0 0skubesh g0 p0pari s vrqla v0daПървоначално написано от sladkata_pisankaaa
posle ak0 0stanat k0symchera takiva malki, go mini prez 0gyn i nakraq p0oberi s ryce kakvoto e 0stanalo. Nakylcvash g0 i, varish g0, malk0 kart0fi morkovi i fide i supata e gotova
![]()
Първоначално написано от Say It Right
а ако ги предпочитаме с картофи на фурна [-o<![]()
i az si vzeh edin syt4er deto kato go oblakoh varhy 4erna fanela cqlata stana vav vlakna.kato go ispere6 nqkolko pati 6te se opravi.