- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Трябва ли да съм слаба,за да съм готина?
xaxaxaxa napalno vqrno 4udeh se dali da go kaja no ti iztrelq vs v 10 bravo =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Много не разбрах но... В днешно време само слабите се смятат за готини.Това е горчивата истина![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Айде бе, аз не съм кльощава и пак съм готина. ДерзайПървоначално написано от monityY
![]()
Еми по моите скромни наблудения-трябва!Първото,което е предпочитам да ми кажат-приличаш на скелет на батерия,отколкото-трътушо,ела тука
Tр кво?!Първоначално написано от fashiongirl
Аз не се кефя на кльощави мацкиТфа имам чувството че ще с счупи като го пипна
А и щом не страдам от липса на мъжко внимание значи не всички мъже се кефят на хърби
Както са ми казвали и приятели като сме обсъждали темата.По-добре да има месце
Съгласна съм с теб,extreme_Първоначално написано от extreme_
Леле благодаря ви много!!!!![]()
Добре 4е има хора и като вас!!!! Но все пак "готините" слаби моми4ета са много пове4е от "готините" пълни4ки моми4ета!!!!!
![]()
*|::.аЗ сЪм кУкЛиЧкАтА,кОяТу нЭ мОжЭш дА сВаЛиШ!аЗ сЪм пЭрФэКнАтА,с кОяТу дРуГиТэ щЭ сРаВнИш,тВоЯтА мАцКа От мЭн тЭ пАзИ,зАщОтО оТ зАвИсТ в кРаКаТа мИ лАзИ.:: |*
Абе защо плащаш данък обществено мнение?!? Готини според кого?!? Според шепа недорасли пикльовци, които още имат мокри сънища, свързани с Малката русалка и Рапунцел ли?!?Първоначално написано от Kremito
Един човек се определя като "готин" не спрямо визията си, а спрямо поведението и онова нещо, наречено мозък!
Извинявай, но аз съм 42-43кг и далеч не съм "тапициран скелет"!Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Глупости!
Някой да се досеща, че и ръста има роля?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Извинявай, не говорех за 150-160 см.Първоначално написано от Lady Death
милион пъти предпочитам да съм си такава(а аз НЕ съм кльощава, слаба съм) отколкото някоя "приятно закръглена" т'ва е повече от ужасно...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
абе и аз не харесвам слабите...предпочитам навсякъде да има по нещо...а и по-пълните някфи сладури.аз мн се кефя на пълнички :PПървоначално написано от Kremito
мхм...и азПървоначално написано от Lady Death
![]()
Lady Death, колко си висока?
около 154.
няма значение (сега далеч не говоря за мен)
ти се изрази по такъв начин, че...
едва ли не тия момичета са мърши .. на боклука...
а и мога да ти кажа, че както един себеуважаващ се мъж може да харесва по-пълни момичета, то може и да си хареса "тапициран скелет" (ебаси якото определение...)
другото което е, че тези тапицирани скелети не могат да си изберат тялото, а всяка по-дебела може да отслабне ако иска.
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Заблуждаваш се много!Тва, че си 40кг. не значи, че си "кокали и стърчащи ребра", нито, че си кльощав.От кльощав до слаб има разлика!Според мен повечето момчета (пиша за тези, които си избират момичетата според тялото) биха избрали слабо, отколкото някое с преливащи сланини!Все пак предполагам, че и едните и другите си имат мозък в главата, което е по-важно!
Хахах познавам мн хора които може да не са 40 кила но са мн пекани и забавниАко знаеш как да се обличаш като хората и как да се държиш си супер
![]()
и аз спанад към ,,скелетите".Ама не мисля,че не трябва да си слаб за да си готин
Преди около година проведох проучване сред всичките ми познати от мъжки пол каква жена харесват-пълничка или кльощава(слаба). Таргет групата ми беше съставена от хора около и над 20, но всички до 1 казаха, че закръглена мацка, с добре оформена талия и широк ханш е най-сексапилното нещо в света...............И определено съм забелязала, че мъжете много държат на тази разлика между талия и ханш......... Разбира се не говорим за аномалии от сорта на 90 кила, но какво пречи 1 момиче с нормален ръст да тежи 60 килогрома да речем. Според мъжете по-закръгленото е по-секси!Първоначално написано от sladku_bebzi
Т'ва си е до човек.Първоначално написано от krem4et0
някои харесват такива, други не.
макарче досега не съм чула мъж да казва, че харесва по-закръглени жени. айде 1-2ма.. не повече.
сигурно е и до възрастта.
така че, както казаха по-горе - важното е ти да се чувстваш добре в кожата си. и ако сам се харесваш и другите ще те.
Не е важен само външния вид а и до голяма степен характера! Ежедневно виждам момичета които притежават наистина огромна красота но дотам-разчитат само на това и повечето са с ужасен характер и държание.Всеки тълкува различно думата "готин"-някои мислят по-едричките момичета за готини други пък мислят много слабите момичета за привлекателни трети гледат именно характера държанието в обществото и прочие.Не се бой от това което си-ако не са ти го казвали до сега все ще се намери някой който да те сметне за готина.Не е нужно да се променяш в името на чуждото мнение! Лека вечер!![]()
+1Първоначално написано от Cool_Bitch
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Абе аз съм жена, ама дупето и хубавия бюст ми действат по-еротично от кокалите............Първоначално написано от Lady Death
И пак казвам-питала съм сигурно 20 момчета...просто така ми хрумна и никой не каза искам слаба.....всички искаха дупенце, което да мачкатЯвно студентите в Свищов си падат по сочни мадами. Но 45 кила на ръст 165 седят по-зле отколкото 55 на същия ръст..........
Аз покрай бала си отслабнах от нерви много. Бяхме скарани с част от класа, държаха се зле, нямах търпение да се махнат от очите ми...........станах 46 кила при ръст 166.........бях отвратителна. Просто не се харесвах така слаба. да не говорим, че роклята ми беше голяма, а бюстът ми беше отишъл на кино. Определено не се чувствах секс :P
Според мен определено е по-хубаво да има месце в някфи граници и да отива на момичето ест. Както каза krem4et0 по секси си е!
Some things are better left unsaid!
Всички казват, че харесват закръглени, обаче в същото време се заглеждат по по-слабите! Моля те, мила, не им вярваи толко на мъжетеПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!