.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    40 кила? Никой нормален уважаващ себе си мъж не би харесал тапициран скелет. Сега не говорим нито за 40, нито за 80 кг... Истината е, че пикльовците си вземат кльощави гаджета, за да се хвалят пред приятелчетата си, а истинските мъже си вземат жена, с която да им е приятно в леглото. Малко са тиякоито искат да пипат кокали или стърчащи ребра.
    xaxaxaxa napalno vqrno 4udeh se dali da go kaja no ti iztrelq vs v 10 bravo =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Много не разбрах но... В днешно време само слабите се смятат за готини.Това е горчивата истина
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    Много не разбрах но... В днешно време само слабите се смятат за готини.Това е горчивата истина
    Айде бе, аз не съм кльощава и пак съм готина. Дерзай

Град
    Пловдив
    Еми по моите скромни наблудения-трябва!Първото,което е предпочитам да ми кажат-приличаш на скелет на батерия,отколкото-трътушо,ела тука

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от fashiongirl
    Еми по моите скромни наблудения-трябва!Първото,което е предпочитам да ми кажат-приличаш на скелет на батерия,отколкото-трътушо,ела тука
    Tр кво?!

Аз не се кефя на кльощави мацкиТфа имам чувството че ще с счупи като го пипнаА и щом не страдам от липса на мъжко внимание значи не всички мъже се кефят на хърбиКакто са ми казвали и приятели като сме обсъждали темата.По-добре да има месце

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    Не...
    И пълнички готини момичета има...
    Пък и всеки мъж харесва различни типове жени.
    Съгласна съм с теб,extreme_

Леле благодаря ви много!!!! Добре 4е има хора и като вас!!!! Но все пак "готините" слаби моми4ета са много пове4е от "готините" пълни4ки моми4ета!!!!!
    *|::.аЗ сЪм кУкЛиЧкАтА,кОяТу нЭ мОжЭш дА сВаЛиШ!аЗ сЪм пЭрФэКнАтА,с кОяТу дРуГиТэ щЭ сРаВнИш,тВоЯтА мАцКа От мЭн тЭ пАзИ,зАщОтО оТ зАвИсТ в кРаКаТа мИ лАзИ.:: |*

Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Kremito
    Леле благодаря ви много!!!! Добре 4е има хора и като вас!!!! Но все пак "готините" слаби моми4ета са много пове4е от "готините" пълни4ки моми4ета!!!!!
    Абе защо плащаш данък обществено мнение?!? Готини според кого?!? Според шепа недорасли пикльовци, които още имат мокри сънища, свързани с Малката русалка и Рапунцел ли?!?

Един човек се определя като "готин" не спрямо визията си, а спрямо поведението и онова нещо, наречено мозък!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    40 кила? Никой нормален уважаващ себе си мъж не би харесал тапициран скелет. Сега не говорим нито за 40, нито за 80 кг... Истината е, че пикльовците си вземат кльощави гаджета, за да се хвалят пред приятелчетата си, а истинските мъже си вземат жена, с която да им е приятно в леглото. Малко са тиякоито искат да пипат кокали или стърчащи ребра.
    Извинявай, но аз съм 42-43кг и далеч не съм "тапициран скелет"!
    Глупости!
    Някой да се досеща, че и ръста има роля?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Глупости!
    Извинявай, не говорех за 150-160 см.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Глупости!
    Извинявай, не говорех за 150-160 см.
    милион пъти предпочитам да съм си такава(а аз НЕ съм кльощава, слаба съм) отколкото някоя "приятно закръглена" т'ва е повече от ужасно...

Цитирай Първоначално написано от Kremito
    абе и аз не харесвам слабите...предпочитам навсякъде да има по нещо...а и по-пълните някфи сладури.аз мн се кефя на пълнички :P

милион пъти предпочитам да съм си такава(а аз НЕ съм кльощава, слаба съм) отколкото някоя "приятно закръглена" т'ва е повече от ужасно...
    мхм...и аз

Град
    В. Търново/София
    Lady Death, колко си висока?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    около 154.
    няма значение (сега далеч не говоря за мен)
    ти се изрази по такъв начин, че...
    едва ли не тия момичета са мърши .. на боклука...
    а и мога да ти кажа, че както един себеуважаващ се мъж може да харесва по-пълни момичета, то може и да си хареса "тапициран скелет" (ебаси якото определение...)
    другото което е, че тези тапицирани скелети не могат да си изберат тялото, а всяка по-дебела може да отслабне ако иска.

Заблуждаваш се много!Тва, че си 40кг. не значи, че си "кокали и стърчащи ребра", нито, че си кльощав.От кльощав до слаб има разлика!Според мен повечето момчета (пиша за тези, които си избират момичетата според тялото) биха избрали слабо, отколкото някое с преливащи сланини!Все пак предполагам, че и едните и другите си имат мозък в главата, което е по-важно!

Супер фен
    Хахах познавам мн хора които може да не са 40 кила но са мн пекани и забавни Ако знаеш как да се обличаш като хората и как да се държиш си супер

и аз спанад към ,,скелетите".Ама не мисля,че не трябва да си слаб за да си готин

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi

Заблуждаваш се много!Тва, че си 40кг. не значи, че си "кокали и стърчащи ребра", нито, че си кльощав.От кльощав до слаб има разлика!Според мен повечето момчета (пиша за тези, които си избират момичетата според тялото) биха избрали слабо, отколкото някое с преливащи сланини!Все пак предполагам, че и едните и другите си имат мозък в главата, което е по-важно!
    Преди около година проведох проучване сред всичките ми познати от мъжки пол каква жена харесват-пълничка или кльощава(слаба). Таргет групата ми беше съставена от хора около и над 20, но всички до 1 казаха, че закръглена мацка, с добре оформена талия и широк ханш е най-сексапилното нещо в света...............И определено съм забелязала, че мъжете много държат на тази разлика между талия и ханш......... Разбира се не говорим за аномалии от сорта на 90 кила, но какво пречи 1 момиче с нормален ръст да тежи 60 килогрома да речем. Според мъжете по-закръгленото е по-секси!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Според мъжете по-закръгленото е по-секси!
    Т'ва си е до човек.
    някои харесват такива, други не.
    макарче досега не съм чула мъж да казва, че харесва по-закръглени жени. айде 1-2ма.. не повече.
    сигурно е и до възрастта.
    така че, както казаха по-горе - важното е ти да се чувстваш добре в кожата си. и ако сам се харесваш и другите ще те.

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не е важен само външния вид а и до голяма степен характера! Ежедневно виждам момичета които притежават наистина огромна красота но дотам-разчитат само на това и повечето са с ужасен характер и държание.Всеки тълкува различно думата "готин"-някои мислят по-едричките момичета за готини други пък мислят много слабите момичета за привлекателни трети гледат именно характера държанието в обществото и прочие.Не се бой от това което си-ако не са ти го казвали до сега все ще се намери някой който да те сметне за готина.Не е нужно да се променяш в името на чуждото мнение! Лека вечер!

Цитирай Първоначално написано от Cool_Bitch
    koito te haresva i slaba i palni4ka 6te si te obi4a.Ne se pritesnqvai za tva!!!
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Според мъжете по-закръгленото е по-секси!
    Т'ва си е до човек.
    някои харесват такива, други не.
    макарче досега не съм чула мъж да казва, че харесва по-закръглени жени. айде 1-2ма.. не повече.
    сигурно е и до възрастта.
    така че, както казаха по-горе - важното е ти да се чувстваш добре в кожата си. и ако сам се харесваш и другите ще те.
    Абе аз съм жена, ама дупето и хубавия бюст ми действат по-еротично от кокалите............
    И пак казвам-питала съм сигурно 20 момчета...просто така ми хрумна и никой не каза искам слаба.....всички искаха дупенце, което да мачкат Явно студентите в Свищов си падат по сочни мадами. Но 45 кила на ръст 165 седят по-зле отколкото 55 на същия ръст..........
    Аз покрай бала си отслабнах от нерви много. Бяхме скарани с част от класа, държаха се зле, нямах търпение да се махнат от очите ми...........станах 46 кила при ръст 166.........бях отвратителна. Просто не се харесвах така слаба. да не говорим, че роклята ми беше голяма, а бюстът ми беше отишъл на кино. Определено не се чувствах секс :P

Според мен определено е по-хубаво да има месце в някфи граници и да отива на момичето ест. Както каза krem4et0 по секси си е!
    Some things are better left unsaid!

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    Преди около година проведох проучване сред всичките ми познати от мъжки пол каква жена харесват-пълничка или кльощава(слаба). Таргет групата ми беше съставена от хора около и над 20, но всички до 1 казаха, че закръглена мацка, с добре оформена талия и широк ханш е най-сексапилното нещо в света...............И определено съм забелязала, че мъжете много държат на тази разлика между талия и ханш......... Разбира се не говорим за аномалии от сорта на 90 кила, но какво пречи 1 момиче с нормален ръст да тежи 60 килогрома да речем. Според мъжете по-закръгленото е по-секси!
    Всички казват, че харесват закръглени, обаче в същото време се заглеждат по по-слабите! Моля те, мила, не им вярваи толко на мъжете
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си