.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на HePeAJIeH

Раздел Психология

Какво стана с този раздел? Някъде бях попаднал че щяло да има във форума такъв раздел! Още ли е в разработка или няма да се създава? Благодаря предварително! Лека вечер

Хм..да помислим. В тоя форум 70% от юсъзите са на по 12-13 години. Тогава още не са разбрали какво е философия и психология. Неориентирана работа.. та като се създаде един такъв раздел, което аз подкрепям, хората които ще пишат (визирам по-големите) ще трябва да се преборят с масовия спам на лапетата.. => модераторите трябва да са доста отговорни, но ме съмнява някой да се навие..Та ако направите такъв раздел ще е хубаво.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Цитирай Първоначално написано от Stryper
    Нека има раздел "Философия и Религия", това Психология е прекалено тясно понятие.
    Именно.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Аз също подкрепям идеята за създаване на нов раздел,НО НЕКА той да бъде САМО за Психология.

Религията не мисля,че има място в подобен форум.Едни са атеисти,други християни,трети католинци,мюсюлмани и т.н.ще възникнат едни спорове на религиозна основа,всеки ще отстоява своята позиция отричайки чуждата.Това са моите доводи,съобразно които считам въвеждането на религията във форума за неуместно.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Forslor
    Guest
    И аз подкрепям инициативата за създаване на такъв раздел.

Трийте , трийте ми постчетата без дори да споменете някаква точка от т.нар форумни правила .... спокойно нищо не остава незабелязано

Доста потребители подкрепиха идеята за раздел "Психология" , но още нищо не се прави по въпроса. В очакване сме...

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Доста потребители подкрепиха идеята за раздел "Психология" , но още нищо не се прави по въпроса. В очакване сме...
    Даааа... в очакване смИ.

Ако не ми бяха изтрили поста още в началото без да се обосноват защо?... във който споменах как вървят нещата с раздела щеше да се информираш .

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Честито!!! Разделът е вече факт. Да благодарим на alex за съдействието.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си