Какво стана с този раздел? Някъде бях попаднал че щяло да има във форума такъв раздел! Още ли е в разработка или няма да се създава? Благодаря предварително! Лека вечер![]()
Хм..да помислим. В тоя форум 70% от юсъзите са на по 12-13 години. Тогава още не са разбрали какво е философия и психология. Неориентирана работа.. та като се създаде един такъв раздел, което аз подкрепям, хората които ще пишат (визирам по-големите) ще трябва да се преборят с масовия спам на лапетата.. => модераторите трябва да са доста отговорни, но ме съмнява някой да се навие..Та ако направите такъв раздел ще е хубаво.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Аз също подкрепям идеята за създаване на нов раздел,НО НЕКА той да бъде САМО за Психология.
Религията не мисля,че има място в подобен форум.Едни са атеисти,други християни,трети католинци,мюсюлмани и т.н.ще възникнат едни спорове на религиозна основа,всеки ще отстоява своята позиция отричайки чуждата.Това са моите доводи,съобразно които считам въвеждането на религията във форума за неуместно.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
И аз подкрепям инициативата за създаване на такъв раздел.
Трийте , трийте ми постчетата без дори да споменете някаква точка от т.нар форумни правила .... спокойно нищо не остава незабелязано
![]()
Доста потребители подкрепиха идеята за раздел "Психология" , но още нищо не се прави по въпроса. В очакване сме...
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Даааа... в очакване смИ.Първоначално написано от Steli{P}
![]()
Ако не ми бяха изтрили поста още в началото без да се обосноват защо?... във който споменах как вървят нещата с раздела щеше да се информираш .
![]()
Честито!!! Разделът е вече факт. Да благодарим на alex за съдействието.