- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бихте ли платили на лекар?
Да, защото така ще ме излекуват по-добре
Да, само срещу документ - на касата
Да, защото заплатите на лекари и медсестри са ниски
Да, бих дарил пари на болницата
Не, защото не искам да поощрявам корупцията
Не, защото НЗОК плаща това лечение
Не, защото не мога да си го позволя
Раздвоен/а съм
м?
Зависи от множество фактори.Да бих платила,НО в замяна на това искам наистина да получа добро обслужване.Няма нищо по-ценно от здравето и в това отношение не бих пестила средства.![]()
Колко до копурцията-Тя е навсякъде,дори и в здравеопазването.Жалко,но факт.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
+1Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Рискувам да те имам и те искам разбери го,
не искам да те губя, това запомни го,
имам хиляди причини да остана с теб,
да се върнем назад, за да отидем напред.
Бих платила в частна клиника, също така бих направила дарение на болницата.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
+1Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Според мен,Ники пита дали си склонна да си платиш примерно за един гинекологичен преглед или предпочиташ да си вземеш направление,при положение,че си здравно усигурена.Дали винаги заплащането на ръка е сигурен начин за да се отнесат към теб подобаващо съответните здравни работници.Първоначално написано от Chr!sSie
Това с потребителските такси е просто недопустимо.Каквото не се поема от здравната каса,се плаща от джоба на пациента,друг начин няма.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Плащам единствено в частни клиники, а при специалист с талон-евентуално потребителската такса.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Бих,стига да знам,че ще получа качествено обслужване.
И отново ще повторя думите на Цвети,че за жалост корупция навсякъде в този живот има.
Da bih platila za6toto samo taka moje6 da polu4i6 naistina dobro obslujvane i vnimanie ot strana na doktorae ne navsqkude e taka no principno po durjavnite kliniki nikoi ne ti obru6ta vnimanie ako ne mu dade6 pari
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp