.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

ЗоВ за ПомоЩ

здравейте много сам чел форума ви и е найстина интересен и пълен с полезни съвети и винаги съм се колебал дали да се регистрирам и да споделя проблемите си,но винаги ме е било срам,но най накрая се реших моля без подигравки и шеговити подмятвани а само серйозни отговори аз сам на 15 и пенисът ми е с дължима около 12-13 сантиметра и дебелина не знам колко не сам я мерил но не е кой знае колко ,да бих те казали че още имам да се развивам и т.н. но на повечето ми връстници членовете им са по-дълги и дебели от мойте...

та молбата ми е ако има някакви хватки за подпомагане растежа на пениса да ги споделите и също така да попитам ако не ми порасне и си остане малък а ми се наложи да правя секс има ли презервативи с по малък размер и дали да ме е срам да попитам в аптеката за размери

Благодаря предварително

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Избиваш го на комплекси, ък си на 15. Имаш ли 10 сантима, то имаш повече от достатъчно да задоволиш някоя. Има още да расте, няма да остане такъв."Хватки такива" има много, много опасни от които. Така че я остави да си расте, знае си раотата и няма да та остави така.Споко.
    Сдърах се да не те овикам, защото си новичък, пък всеки ден попадам на минимум 1 тема за размера.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    ... Some happy place ...

:)

spoko mom4etata se razvivat bavno no prodiljitelno
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Споко е пич 10-12 ти стигат...останалото е нахалство
    Пък и важен е не размера а кво правиш с него
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE

мерси най-напред че не ме оплюхте и т.н. и не се присмивахте най-вече \/ ами както попитах горе дали има някви размери презервативи все пак от предпазливост да знам ако не ми стават стандартните дали има и по малки щото все пак не е мн хубаво момичето да пие хапчета

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    Еее смейте се...ама без тия 10-12 сантиметра на къде отивате??

Град
    Shumen
    Da kakto nqkoi drugi ve4e otbelqzaha ne e vajen razmera ami kakvo pravish s nego Tay che ne se pritesnqvai ....a ako si mislish che vsichki momicheta haresvat golemi razmeri mislq che greshish ima i momicheta s drugi predpochitaniq
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от azTeC
    мерси най-напред че не ме оплюхте и т.н. и не се присмивахте най-вече \/ ами както попитах горе дали има някви размери презервативи все пак от предпазливост да знам ако не ми стават стандартните дали има и по малки щото все пак не е мн хубаво момичето да пие хапчета

Споко пич, презерватива се развива - колкото санта ти трябват толкова - що се отнася до дължината. В милата родина всички са еднакви или поне разликата е много малка, няма да те питат за размер споко.

Град
    Асеновград, България
    Да, ти наистина ще се развиваш още! И този размер, също няма да ти създава проблеми.
    Хватки ли? Едва ли има такива "хватки", или ако има, едва ли са толкова ефективни! По-малък размер презервативи не ти трябват, просто няма да развиваш презерватива до край!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мерси дадохте ми някакви надежди последно въпросче и може да локнете темата ам то тфа ми е ясно за дължината ма на дебелина е по - големия проблем ама сиг и тфа ще се опрай начи ще си чакам без да се притеснявам и да завиждам на другите ами примерно ако на мен и на момичето с което съм ни се прииска много да го напрайм и ми е широк какво да прайм

хей,хей нямаш причини за паника,може би просто приятелите ти се развиват малко по бързо от теб,но това не значи че твоят член няма да порасне,а и както казват не е най важен размерът . Таа значи на 15 години си , не знам какъв член би искал да имаш, нормален ти е. Виж ако си на 20 вече е проблем. Но за сега нямаш причини за паника.
    Всичко хубаво, не се притеснявай за това.
    мОгА дА †э нАкА®Ам дА ©э ®А熮ЭпЭ®Иш ?двА Ли пО ДОб®А О† мЭнэ щ? нАмЭ®Иш..
    .в©ЭкИ ПИч зА мЭн нА ОпАШкА ©э нА®ЭждА..©АмО †oЯ дЭ†У ©и ©†®УвА ©э п®Эд®ЭждА !!!·
    ¤.°·BсЭкИ яК иСкА дА мЭ вИжДа, ВсЯкА ВтОрА мИ зАвИждА..·°.¤·

Град
    У София :P
    Споко члена ти си знае работата и ше порасте. А и нали знаеш "НЕ е важно колко е дълга магическата пръчка,а колко е магическа!"

Kato ti e shirok she go pookastrish ottuk ottam i gotovo Spokoino,nqma da se pritesnqvash, vlagalishteto na momicheto e muskulna tykan,koqto se raztqga vse pak. She go karash malko po-poleka v nachaloto i postepenno shte stane nomera. \/
    Аз съм само един, но все пак ме има! Не мога да направя всичко, но има какво да направя. И защото не мога да направя всичко , няма да откажа да направя това, което мога!

Ъъъ споко... ще ти порастне още.
    Пък и ти от къде знаеш на приятелите ти колко санта е, те ли ти казаха?
    Само да ти кажа, че момченцата на тази възраст са много склонни да се фукат и да преувеличават...
    - Пък на мен ми е 16 санта...
    Събуваш му гащите и за да му видиш това, което би трябвало да се намира там ти трябва лупа...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

споко и примен е същото

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Пич не се притеснявай, и аз съм съшя (+1,2 санта). Не слушай момичетата, и като травопост да ти е пак ще казват че ти е малък(щото се чувстват комплексирани от това че си нямат)

Re: ЗоВ за ПомоЩ

Цитирай Първоначално написано от azTeC
    здравейте много сам чел форума ви и е найстина интересен и пълен с полезни съвети и винаги съм се колебал дали да се регистрирам и да споделя проблемите си,но винаги ме е било срам,но най накрая се реших моля без подигравки и шеговити подмятвани а само серйозни отговори аз сам на 15 и пенисът ми е с дължима около 12-13 сантиметра и дебелина не знам колко не сам я мерил но не е кой знае колко ,да бих те казали че още имам да се развивам и т.н. но на повечето ми връстници членовете им са по-дълги и дебели от мойте...

та молбата ми е ако има някакви хватки за подпомагане растежа на пениса да ги споделите и също така да попитам ако не ми порасне и си остане малък а ми се наложи да правя секс има ли презервативи с по малък размер и дали да ме е срам да попитам в аптеката за размери

Благодаря предварително

ами за съжаление няма такива методи за подпомагане на растежа...това че врасниците ти имат по големи пениси нетрябва да те притеснява,просто ти се развиваш малко по бавно от врасниците си
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си