- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ФеШъНсКоТо ПиСаНе
Ми тоя бъгнат кирилизатор във форума за какво са го сложили...... аааааааааааааааааааа ? Нищо не ти пречи да пишеш на български език...ама нищо , така че тези оправдания просто ги отпиши за вбъдеще.Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
Относно ПиСанеТо вЪВ тОзи Стил ...наистина си признавам изключително тъпо,смешно,неестествено грозно, а във повечето случаи и дори неграмотно написано... просто такива юзърчета си мислят ,че са изключително оригинални т.н ... но нали знаете най -голямото наказание е да ги оставите да тънат в заблуда
*Пък и това явление не е от вчера ... този стил на писане тръгна от един плъгин за winamp при който във ритъма на музиката ти се включва капса( като междувременно ти светкат всички лампички на клавиатурата) и по -принцип не пречи на нормалното ти писане ,а резулатат е ЙХхдЙКХДАКсйхдГФЪАФЪАДЪаД СаХ
abe nz kFo se zaqdate za gluposto vseki 6te si pi6e kakto iska az specialno pi6a na latinica 6toto mi e mn po lesno otkolkoto na kirilica za6toto ne sum v Bg i na kirilica trqbva polovin 4as da trusa bukvite.Nz kvi sa tiq kadeto ve4e se 4udat kvi temi da napravat i pi6at samo tupotii seki 6te si pi6e kakto iska i kakto mue udobno nema kfo da se draznite kazvam vi takiva kadeto postoqnno komentirat bez da pogednat sebe si napravo me izkarvat ot nervi ...ne vi razbiram hora nz kfo vi drazni koi kak 6te pi6e pi6ete si na kirilica i ne gledaite drygiite
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще гледам, когото си искам .., лигличе! :lolПървоначално написано от WaPiSiMa
Ужасно глупаво е да се пише на латиница. Още по-ужасно е, когато се редуват малки и големи букви. А още по-ужасно е, когато хората си мислят, че е яко.
Недей дума..Това писане ми вади нервите... И най-вече като пишат теми във форуми..Иди дойди във скайп нали си е вашия профил няма проблем.ама във форумите...Ако хвана някой тъпа фешънка да пише така някъде ще удоша...![]()
London Tipton
И мен ме дразни ТвА писане