Цитирай Първоначално написано от Stryper
Цитирай Първоначално написано от napalm
Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
Деца...ако приемем, че Бог съществува и всичко е така, както пише в Библията, е ясно едно: ако Бог искаше да сме перфектни, щеше да ни направи такива. Има и още нещо - ако похотта и лакомията бяха греховни, сексът и яденето нямаше да са толкова приятни.
Пак ли тези богове, библий и христоси ? Всичко това не влиза в темата ми такаче спрете да пишете тези глупости ! Моля не пишете повече за религии, защото много ги презирам и ми е неприятно да си губя времето с такива фалшиви неща.

@Stryper Много е просто, христос не спясява никой и нищо защото е измислица. Така както всички останали богове, те не съществуват.

Дайте си мнението, кой мислите че е най-големият грях или грехове, и не спорете. На който не му изнася да не пише. Нямам в предвид това което пише в библийте за грях. Съвет. Помислете преди да пишете или не пишете.
Добре, ако Христос е измислица, пред кой съгрешаваме? Какво е грях?

Пред закона и пред релистичната страна на света. Осъдителна постъпка; вина, провинение. Това е грях. Така както казах не става дума за религиозен грях. Не ме интересуват религийте нито христос !