- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой е най-големият грях ?
Нали не си помисли колко много ме интересува да ли добре или зле говори за мен презирането на религийте ?Първоначално написано от `Death`Whore``
Една от малките ползи които наистина са помогнали да се постигне нещо. Самите хора са били до такова ниво фанатици, и това е наистина е помогнало на родинта. Но това не означава че християнството е истина, нито вички други религий. Кой е истинския бог алах или христос ? - отговора нама богове, всичките са измислица !например Християнството е запазило народа ни през 5-те века на робство.
Това наистина изказа колко много си интелигента... Всъщност понятието "грях" има и второ значение, крайно време е да си купиш тълковен речник. Не са скъпи.Момче, понятието "грях" съществува единствено в Библията
Ето и моето мнение по темата
Грях като нещо зло !
Геноцид,
Убийство,
Омразните престъпления,
Самоубийство,
Да убиеш родителите си,
Да убиеш децата си,
Измъчване,
Расизъм,
Омраза,
Доста от тези горе приспадат към група убийства но някой от тях са много по-тежки от колкото други !
всички моератори са с пълно право да заключат или изтрият тази тема, която не стана както очаквах.
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
..да не се кланяш пред шкембе чорбата...или още по-зле..да я ядеш без чесън![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
шшшшшт ... прави се, че не знаешПървоначално написано от quench
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Много си могъщт а?Първоначално написано от napalm
КАто го прочетох това се сетих за даскала по математика "Е, вижте я тая формула, колко е могъща!"
А този който ги пуска, е още по-тъп а ?
Тая тема е малко, като тема "Пепси или кола?" или "Блондинки или брюнетки"
Омиръи в адъ бе пиц
Разкриха ме - тъпа съм всъщност. Да...речници не ми трябват за неща, за които имам мнение. Не ми говори глупости само за да си намираш работа...или да се правиш на пич пред знаещите и умните във форума.
И о, не думай - религиите не били истина? Откри Америка.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ти пък много разбираш от шкембета. Само твойто дето си го гледаш добре, ама само до тамПървоначално написано от fаke
![]()
да пишеш в тъпи теми вече съгреших![]()
1 - самоубийството
2- братоубийството
3- убийството
и според мен 4 - изнасилването
Предателство>all
Повечето престъпления не са грях защото няма морални и психически последствия от тях(поне за мен)......И все пак изнасилването според мен....
а аз мисля че и глупостта която каза тоя/тая (не погледнах ника само простотията) некадърник е грях. Доказва се че библията съдържа кодирана информация, а самата кодировка учи хората да живеят по-добър живот. Другите свещени книги също, ТА КОЕ МУ Е ПРОСТОТО БЕ НЕКАДЪРНИК НЕОБРАЗОВАН?Религиите са простотия,която обаче е обединявала и обединява хората... тва и е хубавото,но иначе не вярвайте много на глупостите,които пише в Библията,в Корана и т.н.
Понякога и убийството,и кражбата,и прелюбодейството,и злобата (придружена с агресия) може да са МНОГО ХУБАВИ НЕЩА![]()
![]()
![]()
![]()