- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя марка кондоми е най-добра за първия път?
така начи в скоро време с приятелката ми ще го напрайми на 2та ще ни е за пръв път,въпросът ми е коя марка пезервативи е най-подходяща и по-точно кой модел
мерси предварително
[i][b]
Редактирано от-ЦвЕтИт0-7-ма т.![]()
i think durex (golqm razmer) yspeh
маса се прави на маса с месо
моите няколко първи пъти беше без... а приятелката ми, за да ме очарова, както винаги е правила разбирасе, веднъж беше донесла СИНИТЕ В АТАКА ,мисля че няма вече такива. леле обичам го това момиче!! :P
$uperman
Extra Safe (ако си мн плашлив) или Pleasure Max (няма мн голяма разлика от 1вия освен, че е оребрен и е със 0,001 см по тънък. Тфой избор е... и се абстрахирай от мита "ами ако се скъса" - къса се най-вече когато изсъхне или ако е доста тънък.
***за спрафка Екстра сейф е 0.008 см дебел, а Pleasure Max - 0,007, а тея Ultra Thin (ако не баркам името) са 0.0045 см дебели. пак казвам сам избираш![]()
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
DureX Extra Safe!
а така хахахаПървоначално написано от emga
![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
С лубрикант и спермицид, да не са оребрни на точки и разни от този сорт........да не са тънки.
Няма кой знае какво значение- добре е да не е релефен, ако може да е с повечко лубрикант.
podkrepqmПървоначално написано от krem4et0
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
i az sum ZAПървоначално написано от miss california
![]()
![]()
Точно такъв днес се скъса в менПървоначално написано от koalka
![]()
![]()
![]()
![]()
VaLi Li?-Ne,ToVa BqHa SuLzItE mI!IsKaM Li Te?-Ne,VeChE tE iMaH!sHtAsTlIvA lI sUm?-Da,ZaShTotO sI dAlEcH!mRaZq Li Te?-Ne,VeChE sI mI bEzRaZlIcHeN!sIlNa Li SuM?-dA,zAsHtOtO pReBoRiH sEbE sI!
Ако е отзад-може...иначе както казаха да е гладък и с много ма МНОГО смазка...и любовната игра-знаеш дае в повечко![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
za men li4no Durex ne e hich dobyr variant, imam mnogo loshi spomeni s taq marka edin ot koito nqma nikoga da zabravq... skypichkiqt durex se skysa na nova godina, i 2mata bqhme piqni, no nqmashe na4in tichahme za hapcheta i to dobre che imashe pone edna otvorena apteka.![]()
Приятел е този за когото умирам! Любим е този за когото живея !
Emi na men nai mi haresvat durex ultra thin,ama purviqt mi put be6e bez prezervativ!
Марката не е от чак толкова голямо значение, е само да не са някакви ментаци !!!
http://www.MotoForum-Bg.com - Новият Мото Форум за истинските Мото Маняци
Ами като бях в аптеката с една приятелка да си купува презервативи и един мъж ни прероръча Дюрекс Класикс. Вика, че били по-меки.
значи много ми хареса отговора на "pitan4icata"
Аз първите 10 пъти без презрватив ги правих и после от любопитсвто какво усещане е с различните видове презервати.Така де Значи ще ти дам 2 съвета.Не ги слушаи другите като ти казват само DUREX не е само това марката.Аз например от тях съм късал по всичките който им са без от уния където са с изпепеляващо усещане.Нещо с T беше,ама как точно не си спомням сега.Не съм ползвал от месеци такива гуми![]()
пропуснах да ти кажа за другия вариянт.Съжелявам просто 37 коментара съм написал без да ставам от компа дори без да ходя да ям цяла вечер.
Така де другия вариянт е SPORTEX ей страхотни са те![]()