.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Коя марка кондоми е най-добра за първия път?

така начи в скоро време с приятелката ми ще го напрайм и на 2та ще ни е за пръв път,въпросът ми е коя марка пезервативи е най-подходяща и по-точно кой модел мерси предварително
    [i][b]

Редактирано от-ЦвЕтИт0-7-ма т.

Град
    Gorna orahyvitza
    i think durex (golqm razmer ) yspeh
    маса се прави на маса с месо

spored men nqma koi znae kakvo zna4enie vajnoto e da se pazite puk sq s koi to4no....
    ina4e moq 1-vi pat bq6e s durex ultra thin

Град
    София
    моите няколко първи пъти беше без... а приятелката ми, за да ме очарова, както винаги е правила разбирасе, веднъж беше донесла СИНИТЕ В АТАКА ,мисля че няма вече такива. леле обичам го това момиче!! :P
    $uperman

Град
    Пловдив-София
    Extra Safe (ако си мн плашлив) или Pleasure Max (няма мн голяма разлика от 1вия освен, че е оребрен и е със 0,001 см по тънък. Тфой избор е... и се абстрахирай от мита "ами ако се скъса" - къса се най-вече когато изсъхне или ако е доста тънък.

***за спрафка Екстра сейф е 0.008 см дебел, а Pleasure Max - 0,007, а тея Ultra Thin (ако не баркам името) са 0.0045 см дебели. пак казвам сам избираш
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Град
    Русе
    DureX Extra Safe!

Цитирай Първоначално написано от emga
    i think durex (golqm razmer ) yspeh
    а така хахаха
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    С лубрикант и спермицид, да не са оребрни на точки и разни от този сорт........да не са тънки.

Влизаш в аптеката и питаш за най-скъпия и качествен
    * Love Is All Around *

Няма кой знае какво значение- добре е да не е релефен, ако може да е с повечко лубрикант.

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    С лубрикант и спермицид, да не са оребрни на точки и разни от този сорт........да не са тънки.
    podkrepqm
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    podkrepqm
    i az sum ZA

Мега фен Аватара на koalka
    Дюрекс...всички модели препоръчвам аз.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Дюрекс...всички модели препоръчвам аз.
    Точно такъв днес се скъса в мен
    VaLi Li?-Ne,ToVa BqHa SuLzItE mI!IsKaM Li Te?-Ne,VeChE tE iMaH!sHtAsTlIvA lI sUm?-Da,ZaShTotO sI dAlEcH!mRaZq Li Te?-Ne,VeChE sI mI bEzRaZlIcHeN!sIlNa Li SuM?-dA,zAsHtOtO pReBoRiH sEbE sI!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Ако е отзад-може...иначе както казаха да е гладък и с много ма МНОГО смазка...и любовната игра-знаеш дае в повечко
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

za men li4no Durex ne e hich dobyr variant, imam mnogo loshi spomeni s taq marka edin ot koito nqma nikoga da zabravq... skypichkiqt durex se skysa na nova godina, i 2mata bqhme piqni, no nqmashe na4in tichahme za hapcheta i to dobre che imashe pone edna otvorena apteka.
    Приятел е този за когото умирам! Любим е този за когото живея !

priqtelqt mi polzva samo SPORTEX s rozi4kata nai dobrite

Emi na men nai mi haresvat durex ultra thin,ama purviqt mi put be6e bez prezervativ!

Марката не е от чак толкова голямо значение, е само да не са някакви ментаци !!!
    http://www.MotoForum-Bg.com - Новият Мото Форум за истинските Мото Маняци

Град
    Някъде на Земята
    Ами като бях в аптеката с една приятелка да си купува презервативи и един мъж ни прероръча Дюрекс Класикс. Вика, че били по-меки.

хх

значи много ми хареса отговора на "pitan4icata"
    Аз първите 10 пъти без презрватив ги правих и после от любопитсвто какво усещане е с различните видове презервати.Така де Значи ще ти дам 2 съвета.Не ги слушаи другите като ти казват само DUREX не е само това марката.Аз например от тях съм късал по всичките който им са без от уния където са с изпепеляващо усещане.Нещо с T беше,ама как точно не си спомням сега.Не съм ползвал от месеци такива гуми

oлее

пропуснах да ти кажа за другия вариянт.Съжелявам просто 37 коментара съм написал без да ставам от компа дори без да ходя да ям цяла вечер.
    Така де другия вариянт е SPORTEX ей страхотни са те

Град
    Sofia
    spored men nqma koi znae kakvo zna4enie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си