.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 130
    преди си мислех,че е много по-добре да си единствено дете,но скоро си промених мнението.

чудесно е да знаеш,че има на кого да разчиташ,хубаво е и да знаеш,че някой разчита на теб...

не знам поради каква причина,но явно повечето от нас не можем да осъзнаем какво богатство е да имаш братя/сестри...
    но когато имаме нужда от рамо,на което да се облегнем,от някой,който да ни изслуша, знаем,че член от семейството никога не би ни обърнал гръб,както би постъпил приятел. : )

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Ох като чета коментарите ви започва да ми се иска да си имам братче или сестриче Наистина е хубаво да си имаш някои до себе си.На мене например понякога ми е скучно самичка,но какво да се прави..Е,може би хубавото на това да си сам е че ставаш по самостоятелен-поне така си мисля аз
    s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...

Град
    София най-голямото село в БГ
    sama sum

Град
    Маями,България
    Имам един брат

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Po qko e da si samo dete...az imam po malka sestra da ne q ponasqm(podarvqm q nqkoi ako q iska.. ) ruso tapo lape..misle6to se za koi li ne...i zavijda mi(mn mrazq)i se opitva da prili4a na men...a az ne obi4am da mi zavijdat ili pak da prili4at na mene ..obi4am da sam si razli4na nepopravima nepovtorima..i da za maika mi ne sam prefeknata da6terq vrazva6ta i se na akala..koqto da pravi kakvoto tq iska..i zatova ne mi se kefi..zatova obi4a pove4e sestra mi no ne mi puka sviknala sam ve4e..

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Имам Брат.. И според мен е по-добре да имаш по-голям брат/сестра - Първо развиваш се повече покрай него, 2ро - Научаваш се да делиш и да не бъдеш някав шибан егоист, 3то - не получаваш всичко на тоя свят - не ставаш някой шибан глезльо.. има още ама ме мързи да изброявам
    The Spark

Град
    Троян :o)
    аз съм си сама искам по-гоям брат,амаа май вече е късно
    шОkолuзupaнаааа

Град
    някъде там...и аз не знам къде :)
    за това да си единствено дете(като мен):
    1.получаваш цялото внимание
    2.(за някои е така)получаваш повече пари
    3.не трябва да делиш нещата си с никого(но за сметка на това,ставаш егоист )
    за това да имаш брат/сестра:
    1.имаш с кого да си споделяш
    2.никога не ти е скучно
    3.помагате си и се подкрепяте
    това си е моето мнение,де
    Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш

По-вечето сами деца са по-отворени /не казвам всички/.По-добре е да имаш по-голям/а сестра/брат, защото по-хубаво е да споделиш със тях отколкото с родители.Пък и някои родители не се разбират с децата си.
    ИСКАМ ДЪВКА!

Град
    Враца
    Единствено дете съм... Вярно е, че имам абсолютно всичко, което искам, но чак сега започвам да чувствам колко ми е самотно, когато няма някое човече да те скубе, или пък по - голямо човече, което да те изритва от компютъра, и т.н...
    еlsy

Guest
    като единствено дете се научих да разчита само на себе си. никой друг не ми е виновен, ако нещо съм сгафила в нас. да не разчиташ на никой те гради като характер.. поне в моя случай. Имам достатъчно хубави отношения с маман, не ми липсва възможността да споделя. Вярно, вълк-единак съм, но подозирам, че дори да имах брат или сестра, това нямаше да е по-различно...

Не съм само дете. Имам брат 9 год по голям от мен (aз съм на 14 ). Сигурно е яко да си само дете ма на мен и така ми е добре
    GiVE Me a ReASon To Kill YoU anD I WiLL maKe YoU ImMortal ...

Samo dete sum,nikoga ne sum bila lishavana ot nishto,bilo to materialno ili ne.nikoga ne sum chustvala samota i jelanie da imam brat ili sestra...no sega,kogato sum daleche ot nashite poveche ot vsichko iskam da ima nqkoi do tqh,za da ne chustvat tazi praznota,koqto az ostavih sled sebe si...

ми аз имам брат ма той с 20 години по -голям от мен и е в Испания та мой са сметне от 4асти 4е съм сами4ко,но според мен е по-хубаво да си имаш брат или сестра просто е по весело ,но и да си сам е мн cool и о6те как само дет за вс ва6те ти викат
    I'M READY TO MAKE EVERYONE'S THROATS ACHE..

Град
    Sofia
    Може би е по-добре да си единствено дете от тази гледна точна,че всичко е за теб,но аз лично не предпочитам този вариант...смятам че е много по-добре да имаш брат или сестра,защото те са хората които винаги ще са до теб,ще ти помагат по един или по-друг начин,можеш да споделяш всичко с тях и знаеш че можеш да им повериш и най-големите си тайни...много по-готино е да си имаш по-голям брат или сестра....

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Предимства при само едно дете!

Предимствата са главно че е задоволено от всяка една гледна точка!Получава всяко нещо което поиска а и от биологична гледна точка по-лесно се отглежда поради факта че няма брат или сестра за които също трябва да се полагат грижи.

Недостатъци при само едно дете!

Повечето такива деца стават егоисти и понякога не се вписват в колектива на своята компания или в училище поради простата причина че то мисли само за своите прищевки и търси решения само за себе си което пък от своя страна е логично да не се нрави на хората които го познават.

Предимства при повече от едно дете

В повечето случаи две или повече деца от едно семейство се подкрепят и се обичат и по този начин те изграждат опора помежду си и изграждат едно много свято и чисто приятелство.

Недостатъци при повече от едно дете.

Отглеждането и изучаването на такива деца става доста трудно поради простата причина че се изискват много пари и финанси

+1 Много правилно !
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Цитирай Първоначално написано от Io4ito
    за това да си единствено дете(като мен):
    1.получаваш цялото внимание
    2.(за някои е така)получаваш повече пари
    3.не трябва да делиш нещата си с никого(но за сметка на това,ставаш егоист )
    за това да имаш брат/сестра:
    1.имаш с кого да си споделяш
    2.никога не ти е скучно
    3.помагате си и се подкрепяте
    това си е моето мнение,де
    напълно съм съгласна и аз съм единствено дете

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Имам брат за съжаление...хаха
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Хубаво е да имаш брат/сестра, защото има над кой да си изливаш гнева

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Имам 2 сестри и 1 брат но всичките са по-големи от мен
    1-та ми сестра е женена за германец другите 2-ма не живеят вече с нас
    аз съм единствено дете
    за мене има поече кинти не деля с никой сичко отива за мен(не съм егоист) стаята си е само моя яко еееееееееееееее
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Според мен и двете имат предимства и недостатъци. Когато си сам всичко е за теб, не се караш в никой, по-спокоен си и т.н. Но когато живееш с още някой свикваш да се съобразяваш с хората, което е много полезно. И аз имам сестра
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Супер фен
    Аз съм единствено дете и се радвам, щото всичко си е за мене
    nicolepcd

Град
    София
    имам по-голям брат..и да защитавал ме е...всичко е трябвало да делим,един вид не съм егоистка
    друго....мн се карахме...докато той отиде да живее другаде и сега мн се радвам когато го видя..подкрепяме се..имаме някои общи интереси...
    не е скучно
    thugs get lonely too...

Аз имам сестра и мисля,че да си само дете е скучно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си