.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 130
    Град
    At the world's end

Re: Единствено дете или не?

Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    За мен е по-добре да имаш сестра или брат...В момента никой не го оценява,защото те са по-малки или по-големи и търсят само как да ни закачат..Но като пораснем ще осъзнаем,че брата/сестрата е ценно нещо...Ще има на кого да споделиш,кой да ти помогне такива неща....А да си сам е тъпо(според мен)...Обожавам брат си и това че е той е прост ме кара да се смея всеки ден,но ще по умнее и ще разбере че ще сме ценни един на друг...Това важи за всички...
    Колко време отне на майка ти да ти го прочете тва от книгата? Аз имам малка сестра, която ще ми е много добра приятелка в бъдещето, ама има хора, чиито сестри и братя изобщо не ги поглеждат. Освен това е много прецканао понякога, защото е например познавам едно момиче със 5 братя и 4 сестри и то никога не получава нищо, защото е най-малко, така че осмисли нещата преди да ги напишеш.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Аз съм единствено дете, но като се замисля нямам невероятни привилегии от това Добре ми е, но помня, че като по-малка много исках сестра близначка Исках и по-голям брат, който да ме защитава Второто и сега не бих го отказала...
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Аз съм единствено дете и мога да кажа, че предимството е това, че не трябва да делиш нищо с никой.. когато искаш да си на компютъра винаги си на него без проблеми например.. всички подаръци и внимание са изцяло за теб и няма как де се почувстваш пренебрегнат/а. Не трбва да се съобразяваш с никой.. Но от друга страна това, което ми липсва е човек, на който да знам, че винаги мога да разчитам, който ме обича, приятел, дори компания за отбиване на времето и развлечние.. или за помощ и подкрепа.. Но пък винаги можеш да компенсираш тези липси като ги получиш от някой друг.. а брата и сестрата ако ги имаш - не можиш да ги махнеш ( колкото и егоистично и тъпо да звучи) все пак това е мое мнение..
    The art of love is not to let your heart get broken!

Вече не.Имам брат.Ама все още не мога да го усетя това нещо.Нищо не ми се налага да деля,защото той е все още на 9 месеца и какво да деля с него?
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Единствено дете съм, но искам по-голям брат
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Аз съм единствено дете.Според мен предимствата от това са, че няма да поделяш мястото за личните си вещи, че така мама и тате те обичат повече , че така ще ти дават повече пари.Но предимствата да имаш братя и сестри са,че можете да се забавлявате повече заедно, че може да си споделяте всичко, че може да си взимате назаем дрехи и така.

Хубаво е да имаш брат или сестра, било то по-малък/а или по голям/а. Като имаш едно по-малко се научаваш малко или много на отговорност, а когато ти си по-малкия/та, някой се грижи за тебе, пък и колкото и да ви е разликата, той/ тя е по-близко до вашия свят, отколкото родителите.
    А ако си единствено дете... еми просто вниманието е насочено изцяло към тебе! Аз съм била единствено дете 9 години, докъто не се роди брат ми. Сега деля една стая с него и е много досаден, защото всичките му играчки са тук, а винаги аз трябва да подреждам!
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    1 сестра имам
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    in my world!
    еми според нещата са фифти фифти....Ако имаш брат/сестра винаги ще има някой до теб, няма да ти е скучно, ще си помагате и т.н.
    ако си единствено дете няма нужда да делиш каквото и да е било с друг, нямаш отговорността да се грижиш за по-малкия/малката си брат/сестра +1

Аз съм едно дете, но винаги съм искала брат или сестра.Но така се получи че нашите се разведоха и приятеля на майка ми има двама сина по големи от мен.И доста добра представа си имам кво е да имаш брат.И чесно казано се радвам че съм сама...

Аз имам сестра,но никога не сме се разбирали и затова винаги съм искала по-голям брат
    Аз,съм си аз !!!

Цитирай Първоначално написано от miSs^SixTy
    Цитирай Първоначално написано от XeS-GirL
    И аз съм единствено дете Винаги съм искала по-голям брат или сестра... Уви няма! Да си единствено дете е много тежко от една страна... Особено, както аз си имам непрекъснати проблеми и дразги с нашите... Нямам никой друг около себе си, с моето мислене, с моите разбирания, който да ме изслуша и да ми влезе в положение... А и нямам чак толкова верни дружки, като изключим гаджето, ама...
    От друга страна е яко да си единствено дете просто, защото всички средства и грижи отиват за теб... Ама мен това не ме блазнииии... ТЪПО Е ДА СИ САМ!!!
    То да е по-голям-хубаво,ами я да ти се падне някое с 12 год. по -малко от теб,с инат 12 пъти по-голям от този на родителите си,събран заедно и върви се оправяй.Цени това,което имаш,защото има някои,който и това нямат.

П.С:И аз винаги съм искала по-голям брат,но уви.
    poskoro ti ceni tova koeto imash
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

az imam po golqma sestri4ka i mn se radvaam mn 4e si q imam vse pak ako ne e tq s koi shte se drakam ?
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Имам по-голям брат .. но така искам да имам по-голяма сестра

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Аз имам брат,по-голям.Но винаги съм искала да имам и сестра горе долу на моята възраст,да сме сестри,но и приятелки,да излизаме заедно...Хубаво е да имаш някой до себе си,сестра или брат(може и двете )Защото някой път се случва този човек да ти е мн по-близък от всички хора на света и е хубаво да има някой който да те защитава и да споделя с теб,да мисли и за теб...

Повече от фен
    Град
    Варна
    Ми аз имам сестра,ама е 10 години по-голяма от мен тя вече не живее вкъщи,но не е лошо да има някой горе-долу колкото теб ако, ти е гадно нещо ти тежи винаги можеш да споделиш с братче или сестриче

Повече от фен
    mnog po dobre e da ima6 brat ili sestra ako si momi4e brat za6oto sestrata ti vzima drehite grima i drygi glyposti a brata nai mnogo lak az imam brat ne se razbirame mnogo ama kato gledam bratov4etka mi (tq e 1 dete) misli zamo i edinstveno za sebe si i ne q oprekvam za6oto taka e sviknala no ne e nikak hybavo da si 1 dete predi da se rodi brat mi az bqh i nqma6e s kogo da se draznq
    (sun)~{}*

Цитирай Първоначално написано от Nexxar
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Ми аз съм единствено дете, винаги съм искала брат или сестра, ама... няма. Тъпо е да си сам
    +1

Цитирай Първоначално написано от hrisence
    Цитирай Първоначално написано от Nexxar
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Ми аз съм единствено дете, винаги съм искала брат или сестра, ама... няма. Тъпо е да си сам
    +1
    +1

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Хуу е да имаш брат\сестра....Лично аз си се кефя,макар и да не ме оставя на спокойствие...дори за секунда

100% смятам че е по-хубаво да имаш брат или сестра. Аз имам брат с 9 години по голям от мен с се разбираме чудесно, толкова мн го обичам а съм сигурна че и той мен. Не усъзнавах колко в важно да имаш брат или сестра, едва когато преди 4 год брат ми трябваше да замине да учи в др град. Чак тогава усъзнах колко мн го обичам и колко мн значи той за мен. Така че ви съветвам да помислите над това и ако често се карате с братята и сестрите си да си представите колко щеше да ви е кофти без тях...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Re: Единствено дете или не?

Цитирай Първоначално написано от Pepe Rey
    Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    За мен е по-добре да имаш сестра или брат...В момента никой не го оценява,защото те са по-малки или по-големи и търсят само как да ни закачат..Но като пораснем ще осъзнаем,че брата/сестрата е ценно нещо...Ще има на кого да споделиш,кой да ти помогне такива неща....А да си сам е тъпо(според мен)...Обожавам брат си и това че е той е прост ме кара да се смея всеки ден,но ще по умнее и ще разбере че ще сме ценни един на друг...Това важи за всички...
    Колко време отне на майка ти да ти го прочете тва от книгата? Аз имам малка сестра, която ще ми е много добра приятелка в бъдещето, ама има хора, чиито сестри и братя изобщо не ги поглеждат. Освен това е много прецканао понякога, защото е например познавам едно момиче със 5 братя и 4 сестри и то никога не получава нищо, защото е най-малко, така че осмисли нещата преди да ги напишеш.
    Не ми го е чела.
    Разбрах го с течение на живота.

Какво да направя аз,че родителите на това момиче,не им пука за него?
    Ако бяха добри родители всичките деца щяха да получават всичко по равно,а не повече за едното и по-малко за другото.
    London Tipton

Фен
    Град
    Казанлък
    Имам по-голям брат. Разликата ни е 3 години. Много се обичаме, винаги ако е имало нужда ме е защитавал, подкрепял и т.н. Има моменти, в които се сдъпрваме, ноо доста рядко.
    Хубаво е да имаш човек, с който да споделяш, защото по-добър приятел отт сестра или брат, няма да намериш. Естествено да си само дете също си има своите предимства.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Еми, ако си единствено дете ти се обръща повече внимание, лишаваш се от по малко неща. Аз имам по голяма сестра, без която не мога да живея, толкова мн ми е помагала, знае почти всичко за мен. Знам, че винаги, за всичко мога да разчитам на нея! Вярно, че като сме заедно си караме много, даже и до бой сме стигали, но това е човека, който винаги ще е до мен каквото и да става, така че предимството на това да имаш брат или сестра е че винаги можеш да разчиташ на някой да му споделиш даже някакви пубертетски драми

Аз имам малка сестра на 2. Откакт0 тя са роди при нас е весело прай сичко наопаки кот и кажеш. Даже ся напук не ме оставя сама а ми скача върху крака и си пей "Зайченцето бяло" И да си само дете не е хубаво понякога ти е доста скучно поне кат имаш някъф дразнител в къщи ти е интересно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си